- 16 Ekim 2010
- 678
- 659
- 103
- 38
Aslında bu yolla seninle barışmaya çalışıyor gayet açık...Ama yavrum damarkma basıyor 3 aydır yetti artık ya valla billa bu nedir.
Sakın sakin acimi yaşıyorum daha ne beni durtuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bu yolla seninle barışmaya çalışıyor gayet açık...Ama yavrum damarkma basıyor 3 aydır yetti artık ya valla billa bu nedir.
Sakın sakin acimi yaşıyorum daha ne beni durtuyor
Kahve beni delirtme. Senin bi bok yemediğini gayette biliyo. Maksat seni savunmaya gecirip kendi yedigi boku unutturmak. Saf misin sen ???? Aaa safligin da bi had hudud bi sınır biseyi olur ya. Heriften hesap sormayi birakti. Kendisini aklamaya calisicak. Ay bana biseyler oluyo.
Ayyneennn öleee az kafayı çalıştırın yoksa aldattığına inandığına değil . bilerek yapıyo.Aslında bu yolla seninle barışmaya çalışıyor gayet açık...
Savunmaya geçme oda biliyor birşey yapmadığınıKız valla sinir ediyo artık. Bişey yapmadım ben demekten dilimde tüy bitti. Yapsam seni mi çekerim mal ya
Senle muhatap olmak için attı o vidyoyu sığır herif
Savunmaya geçme oda biliyor birşey yapmadığını
Hırsız yavuz ev sahibini bastırır misali bunun ki
Gözüne sok onun yediği haltı
Bi kendine gelsin
Senden ancak böle cevap alabilirdi, tutuşmuşşş zaaaaaarr.Evet aradı zaten kaç kez acmadim. Mesajini bile okumadim yazmaz artık diye bi baktım whatsap tak video saymis satmış beni oh
Kendi yedigin nanelerin ustunu boyle mi ortucen saniyosun de.birak. barismak iatiyosan bu sana firsat. Cunku bu sigir barismak icin yapiyo bunlari. Valla barissan da ben kizmam. Cok paraladin kendini. Çocugun falan var. Ama en azindan kendini suclu konumunda gibi aklamaya calisma. Beni cildirtma.Kız valla sinir ediyo artık. Bişey yapmadım ben demekten dilimde tüy bitti. Yapsam seni mi çekerim mal ya
sarhos sarhos araba da kullaniyo demek bravoo
Kahve sucuk dedik +18 dedik adamı kullanıp atma bu geceCildiracaaam Lina adamı seviyorum doğru öküz de olsa karaktersiz de olsa seviyorum. Ama saygimida bozduracak
Kendi yedigin nanelerin ustunu boyle mi ortucen saniyosun de.birak. barismak iatiyosan bu sana firsat. Cunku bu sigir barismak icin yapiyo bunlari. Valla barissan da ben kizmam. Cok paraladin kendini. Çocugun falan var. Ama en azindan kendini suclu konumunda gibi aklamaya calisma. Beni cildirtma.
Kahve sucuk dedik +18 dedik adamı kullanıp atma bu gece![]()
tobeeeKahve sucuk dedik +18 dedik adamı kullanıp atma bu gece![]()
Otopark mevzusu neydi breBarismam o otopark mevzisunu unutmadim ben. Seviyorum ama barismam
A
Ayyneennn öleee az kafayı çalıştırın yoksa aldattığına inandığına değil . bilerek yapıyo.
Benim aklımada geldi adam da kahve de sarhoş üstelik hala seviyorlar birbirleriniKahve sucuk dedik +18 dedik adamı kullanıp atma bu gece![]()
Bu senin kararın kuzu, içinden nasıl geliyosa öyle yap. kimse bi mok diyemezBarismam o otopark mevzisunu unutmadim ben. Seviyorum ama barismam