Lanet

Kahve beni delirtme. Senin bi bok yemediğini gayette biliyo. Maksat seni savunmaya gecirip kendi yedigi boku unutturmak. Saf misin sen ???? Aaa safligin da bi had hudud bi sınır biseyi olur ya. Heriften hesap sormayi birakti. Kendisini aklamaya calisicak. Ay bana biseyler oluyo.

Kız valla sinir ediyo artık. Bişey yapmadım ben demekten dilimde tüy bitti. Yapsam seni mi çekerim mal ya

Kız valla sinir ediyo artık. Bişey yapmadım ben demekten dilimde tüy bitti. Yapsam seni mi çekerim mal ya
Savunmaya geçme oda biliyor birşey yapmadığını
Hırsız yavuz ev sahibini bastırır misali bunun ki
Gözüne sok onun yediği haltı
Bi kendine gelsin

Senle muhatap olmak için attı o vidyoyu sığır herif

Evet aradı zaten kaç kez acmadim. Mesajini bile okumadim yazmaz artık diye bi baktım whatsap tak video saymis satmış beni oh

Savunmaya geçme oda biliyor birşey yapmadığını
Hırsız yavuz ev sahibini bastırır misali bunun ki
Gözüne sok onun yediği haltı
Bi kendine gelsin

Cildiracaaam Lina adamı seviyorum doğru öküz de olsa karaktersiz de olsa seviyorum. Ama saygimida bozduracak

Kendi yedigin nanelerin ustunu boyle mi ortucen saniyosun de.birak. barismak iatiyosan bu sana firsat. Cunku bu sigir barismak icin yapiyo bunlari. Valla barissan da ben kizmam. Cok paraladin kendini. Çocugun falan var. Ama en azindan kendini suclu konumunda gibi aklamaya calisma. Beni cildirtma.

Kendi yedigin nanelerin ustunu boyle mi ortucen saniyosun de.birak. barismak iatiyosan bu sana firsat. Cunku bu sigir barismak icin yapiyo bunlari. Valla barissan da ben kizmam. Cok paraladin kendini. Çocugun falan var. Ama en azindan kendini suclu konumunda gibi aklamaya calisma. Beni cildirtma.

Barismam o otopark mevzisunu unutmadim ben. Seviyorum ama barismam

A

Ayyneennn öleee az kafayı çalıştırın yoksa aldattığına inandığına değil . bilerek yapıyo.

Evet aldattığına inanmıyor tam olarak inansa zaten başka şeyler olurdu bence içini kemiriyor...Bunu her erkek yapıyor...Biraz kafadan kontak eş tipleri hayatının her döneminde iş arkadasını alışverıstekı tezhahtarı ve hatta gittiği kuaförü bile eşine yakıştırabiliyorken bunun nesi tuhaf?
Kendi bir halt yedi ama zaten kabul ediyor kendini rahatlatmaya çalışmıyor burada kendini başka nasıl affettirebileceğini bilmiyor...

Back
X