- 15 Şubat 2013
- 25.814
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.284
- 798
Tirmaliyo adam barismak icin. Bence dana ve kuyruk ikilisi bu gece ayrilicak artikBu senin kararın kuzu, içinden nasıl geliyosa öyle yap. kimse bi mok diyemez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tirmaliyo adam barismak icin. Bence dana ve kuyruk ikilisi bu gece ayrilicak artikBu senin kararın kuzu, içinden nasıl geliyosa öyle yap. kimse bi mok diyemez
Hoşuna gitti dimi vay seni vayyy, sesin kesilirse şaaapmayız biz raatsız etmeyizHahaha kız git ya :)
Gayet mantıklıKahve sucuk dedik +18 dedik adamı kullanıp atma bu gece![]()
ahahahahahahah ÖLDÜMMMMKahve sucuk dedik +18 dedik adamı kullanıp atma bu gece![]()
Valşa bu sinirlede ne sevişirler haBenim aklımada geldi adam da kahve de sarhoş üstelik hala seviyorlar birbirlerini
galiba koca kisisi seni otoparkta gorduler demisti baska bir erkekle, is arkadalarna sormus kahvenin onlar da baslarini one egmis. o pastalar sarmalar o adam için miydi vs diye saçmalamistiOtopark mevzusu neydi bre
asdfghjkklH
Hoşuna gitti dimi vay seni vayyy, sesin kesilirse şaaapmayız biz raatsız etmeyiz![]()
Çocuk uyandı sesime :)tövbe tövbeValşa bu sinirlede ne sevişirler ha![]()
Benim içindi sarmalar. Olsa yerdim şu anda. Midem yarildi açliktan.galiba koca kisisi seni otoparkta gorduler demisti baska bir erkekle, is arkadalarna sormus kahvenin onlar da baslarini one egmis. o pastalar sarmalar o adam için miydi vs diye saçmalamisti
Bak şimdi gelince sakin konuşacaksınCildiracaaam Lina adamı seviyorum doğru öküz de olsa karaktersiz de olsa seviyorum. Ama saygimida bozduracak
Kahveye sucuk dedikten sonra randıman alamadık zaten hahahah. ay sustum![]()
Sen de durdun durdun sucuk yiycek geceyi buldun. Hohlama bari adamin suratina.Len yürü git surdan agliyodum ne güzel. Onun şeyi bile bana yabancı artık18 den sutlanacam senin yüzünden haha
Yok kiz yemediydi galiba sıkıntı yokSen de durdun durdun sucuk yiycek geceyi buldun. Hohlama bari adamin suratina.
Valla rahatlarsın pamuk gibi olursun kahveLen yürü git surdan agliyodum ne güzel. Onun şeyi bile bana yabancı artık18 den sutlanacam senin yüzünden haha
ayayayayahahahaha ay kafayi yedik iyiceYok kiz yemediydi galiba sıkıntı yok
Sen de durdun durdun sucuk yiycek geceyi buldun. Hohlama bari adamin suratina.
ayayayayahahahaha ay kafayi yedik iyice![]()