- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Uyudu kaldi koltukta orttum ustunu bu gece de salonda yatalim nolcakkkŞimdi senin herif seni banlayacak kokten çözecek seni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyudu kaldi koltukta orttum ustunu bu gece de salonda yatalim nolcakkkŞimdi senin herif seni banlayacak kokten çözecek seni![]()
Allah bagislasin
Acarsaniz beni de ekleyin msj atip. Bu sefer kesin yattim. Hadi byeAllasen bi watsap grubu açalım burası kesmiyo
Beni almayni mune cimbizlasinAllasen bi watsap grubu açalım burası kesmiyo
Allasen bi watsap grubu açalım burası kesmiyo
Haberdar et biziAçın kız geldi benim öküz zanlimca
GayfeeeeeeAboow geldi geldi anektar sesi duydum. .
Rabbim sen koru bizi ayh
Kiz bide anahtati mi var onunAçın kız geldi benim öküz zanlimca
Kahve şakalar bi yana, sakinliğini koru. evde çocuk var, zil zurna sarhoşsa zaten gelmesin daha iyi. Gerçi o kadar sarhoş olsa sen çağırmazdın.
kahve senin konuyamı gitsek beni bi döt korkusu sardı muneden korkuyorum. En son mesajmdan alıntı yaptı cevapda veremedim dikkatleri çekmemek için kurulacak bana korkuyoru
Tamam sen şimdi bi toparlanYanlış alarm yan komşu. Bunlarda bizim evde yasiyo sanki 60 yıllık bina olursa tabi doğal
Hay tükürem heycanlandıydım ne biçimYanlış alarm yan komşu. Bunlarda bizim evde yasiyo sanki 60 yıllık bina olursa tabi doğal
Oha geldimi lan. hay anasını satayım
Walla organize olun ben geçerim watsabaWhatsap geçelim bence :) benim konuda da geyik yapcaz yaomicaz mi
Kiz bide anahtati mi var onun