- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Boşanmadınız miEvet kız genelde bu saatlerde teşvik eder eve uyanmayim bari diye anahtar var.
Zaten iftiraya hazır bide anahtari alsam abow
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmadınız miEvet kız genelde bu saatlerde teşvik eder eve uyanmayim bari diye anahtar var.
Zaten iftiraya hazır bide anahtari alsam abow
Walla organize olun ben geçerim watsaba![]()
Boşanmadınız mi
Yok muuu laaann paralı üye aramızda aloooowwwPro üye lazım mesaj grubu olustursun ordan no paylaşalım :)
Tamam sen şimdi bi toparlan
Söylediklerimizi unutma
Çocuk olunca kolay olmuyor tabi boşanmak aynı evde iki yabancı gibi mi yaşıyorsunuz çocuğun tepkisi neYok hala evliyiz yavrum
Yok muuu laaann paralı üye aramızda aloooowww
Kahveye yazdim ozelden noYok muuu laaann paralı üye aramızda aloooowww
Çocuk olunca kolay olmuyor tabi boşanmak aynı evde iki yabancı gibi mi yaşıyorsunuz çocuğun tepkisi ne
Kahve sanamı yazsak numaraları etiketleyin paralı üyeyi
Ben yazdim ona usenirim derse bana yazin bek kurayim whatsapp grubunuKahve sanamı yazsak numaraları etiketleyin paralı üyeyi
Ne diyeyim kelin merhemi olsa ama biz aştık o günleri 4 yıl geçti üstünden çocuk daha yeni doğmuştu son 2 yıldır büyük düzelmeler oldu umarım herşeyin en guzeli olur senin icinÇocuğun yanında gayet mutlu gibi yapıyoruz henüz oğlumuza izah edemedik durumu
Ben yazdim ona usenirim derse bana yazin bek kurayim whatsapp grubunu