Lanet

bence iyi ki attı o cevabı..Mügenin kabullenemediği şey beni nasıl bu kadar çabuk unutur yok sayar hiç mi özlemez diye düşünmesiydi..fazla fazla aldı sorularının cevabını..artık için rahat etsin Müge..güzel günler seninle olacak inşallah..

Normalde o mesajla geçmişe nokta koyması lazım ama Müge hassas olduğu için ne yapar bilemiyorum.Ağlamaya devam eder mi?

Umarım artık yüzü güler.

bence iyi ki attı o cevabı..Mügenin kabullenemediği şey beni nasıl bu kadar çabuk unutur yok sayar hiç mi özlemez diye düşünmesiydi..fazla fazla aldı sorularının cevabını..artık için rahat etsin Müge..güzel günler seninle olacak inşallah..
aynen boyle dusunuyorum
inş. artık yoluna bakar iyi şeyler olur hayatında
oluyor bazen yıllar once tabi mugenin ki gibi olamaz ama
çok fedakarlık iyilik yaptığım birinden kazık yedim
ve o olaya takıldım kaldım ve hep seviyorum sandım
sonra bana döndü ben hata yaptım sen çok iyiydin bana ben çok pişmanım dedi
ve herşey bitti sanki bu konuşmayı bekliyormuşum kuş oldum gitti
bir daha umusramadım bile umarım müge de oyle olur

Dün akşamdan beri hepimiz Müge olduk, tek yürek, tek klavye olduk En Büyük KK

Hepimiz Müge'yiz :-)
Gerçekten konuya müptela olduk.
Bizimde içimiz sogudu Mugecim.
Ben konuyu okudugumda iyiki bu adamdan çocuk yapmamışsin demek geldi.
Babalik istemeyen bir adamin zorunlu cocugu olacak o bebek onada yazık. . .

Artık her gün mail kontrol edip duracak yazdı mı yazmadı mı yazdıklari yalan mıydı doğru muydu ve yarın bebekli mutluluk pozlarını gördüğünde gene dağılacak

Bu adam ara ara yazacak ama müge ne yapacak bilmem , alışmadık g.tte don durmaz derler bu adam evlilik adamı değil

Artık her gün mail kontrol edip duracak yazdı mı yazmadı mı yazdıklari yalan mıydı doğru muydu ve yarın bebekli mutluluk pozlarını gördüğünde gene dağılacak

Bu adam ara ara yazacak ama müge ne yapacak bilmem , alışmadık g.tte don durmaz derler bu adam evlilik adamı değil
Kesinlikle haklısınız.. bence iletişim yollarını kapatmalı

Benim aklıma tek bir sebep geliyor pilava ya erkeksin ya fakesin sen demiş, bunun için mi banlandı acaba ? fake demek yasak diye duymuştum doğru ise
Ben duymadimda kendi banlarimdan biliyorum plemige girmekten hep ban yiyorum.onunla polemige girdigi icin olabilir .aslinda polemik sebep olmamali burda polemige girmiycezde nerde gircez fikir alisverisinde bulunuyoruz sonucta :KK70::KK70:

Back
X