• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Sil sunu kendini ispiyonluyorusn:/
Biz cok sakin uslu uslu konuya odaklanmistik oysa:)
Siber sadiri duzenledi arkadas ama biz ona kattiyyen uymadik:KK12:
Mugem adam alkolik olmus:KK45:

Aman napayım artık. Tutamadım kendimi ya.
Yavrum adam saglam kafaydı ya :) Yani öyle tuhaf konuşmuyordu. Gayet net düzgün bağırıyordu :) ayy hahahah suan guluyorum halime :)) sinirlerim bozuldu yeminle ahahah

Muge bu adam kaybettigini yeni idrak etti.
Bu bununla kalmayacak aramalar devam edecek ama bu adam gece cosuyor demmeki karisiyla vakit gecirmiyor.
Bu adamin burcu ne senin burcun ne bi de

Yani nerdeyse etcektik yani. Baya bağırdık birbirimize o da bağırdı bende.Öyle demedim ya. Öyle bir konuşma geçmedi hiç aramızda
Kınaye olarak dedim canım gerçek anlamda değil beklemek derken merak ediyorum 1 saat ne diyebilir utanır insan ya azcık bagirdigina göre evde değil ya Sizinkiler duymadilar mi seni

Muge bu adam kaybettigini yeni idrak etti.
Bu bununla kalmayacak aramalar devam edecek ama bu adam gece cosuyor demmeki karisiyla vakit gecirmiyor.
Bu adamin burcu ne senin burcun ne bi de

Canım o aslan burcu bende başak.
Ya o olayı çözemedim yaaa.Dedim ki sahi hala mı evde oturmuyorsun karının yanında bu saat olmuş dedim. cevap vermdi. geciştirdi.

bu sürecin devam etmesi yıpratır insanları
biz burda bize olayların başından bu yana yazan arkadaşın iyiliği ve olan olumsuzlukları unutup hayatını en normal şekilde sürdürmesini istiyorsak onun tekrar tekrar bu süreçleri hatırlatacak durumlardan uzak durması gerektiği fikrini oluşturmalıyız

müge neye yetenekliyse onunla ilgili bir uğraş bir hobi edin uzak dur ondan maillerin soluduğu havadan bile
Zaten en başında eski kocanı engelle demiştim bende sürekli konuştukça morali bozulacaktı , fakat eski koca artık abarttı birinin ona dur demesi gerekiyor . Müge sesini çıkarmazsa tekrar tekrar arayıp hayatının içine etmeye devam edecektir.

Ya o olayı çözemedim yaaa.Dedim ki sahi hala mı evde oturmuyorsun karının yanında bu saat olmuş dedim. cevap vermdi. geciştirdi.
Yalniz aslan burcu kolay kolay kimseye dil dokmez ha.adamin cidden ici yaniyor asiri gururlu olurlar bir de inatci:/
Sen basaksin parayi bulacaksin yakindir:)
Basaklar naif oluyor genelde bir de titiz
Muge sen kavga ettik diyorsun ya sen kavga edemessin gibi geliyir naif sin cunku.
Aslind acirkefleamek vardi simdi gece gece karisina maileri atip dua et sen gibi evli erkek avcisi degilim bagla itini diye not yazmak ta sen kavgayi kaldiramazssin o yuzden ite tas atma .
Annen annesini arasin en dogrusu

yuh ya gerçekten. 2. kadın da rahat yüzü görmüyor işte demek ki. oh olsun.

Aileleri karıştırırsanız olay iyice büyür üzülürsünüz gibime geliyor.
Numarayı hani Müge'nin hayatında biri var dedirttiğiniz kuzeni miydi neydi hatırlamıyorum, ondan almıştır. Söyleyecekseniz bir tek ona söyleyin bence.
Güzel kudurmuş belli ki, yapabileceğiniz en iyi şey sessiz kalmak, telefonunu açmamak. Ağlar durur bir köşede, kimsenin haberi olmadığı için de rahat davranamaz. Şimdi aileler falan duysa bir süre gerginlik olacak, onlar müdahale edecek bir şekilde kapatacaklar konuyu. Böyle daha güzel acı çeker sessiz sessiz. Sürekli arar, mail mesaj atar. Bir şekilde de yakalanır sevgili karıcığına.
Biraz daha çıldırsın istiyorsanız yine o laf taşıyan kişiye Müge'ler bilmem nereye tatile gidiyorlarmış, çok mutlular, ay umarım onun da bebeği olur vs. dedirtip adamın bir kaç kat daha delirişini izleyebilirsiniz.
(konuyu bilmeyenler beni şeytan ilan edecek:21:)

Muge beni bir daha arasan erkek arkadasim seni dovecek de:KK11:
Mal midir nedir sen git ebenin koyunde balayi yap,kariya araba al sosyal medyada carsaf carsaf sergile sonrada eski esini ara hayatina nasil biri girer deo_O
Ne yiyor ne iciyor bu herif neyin kafasini yasiyor acaba dunya etrafin da donuyor saniyor galiba

Enam neler olmuş böyle?

Senin exte hatalarını bir türlü kabullenememe ve başkalarının üstüne yıkmaya çalışma hastalığı var mügecim. Ona tekme atsan karşılığında öldürse bir sor neden öldürdüm diyecek. Herşey ona hak çünkü. Banker bilonun şubesi.

Senin yapabileceğin en güzel şey onun her girişimine tepkisiz kalmak çünkü adam seni şimdiden kendi kuyusuna çekmeye başladı bile.

Ailene de mutlaka anlat bu olanları geri kalana bulaşma, her türlü çirkefliği gösterebilecek insanlarla karşı karşıyasın.

Mümkün mertebe sakin kal tatlım. Bırak kıyamet hak ettiği yerde kopsun.

Merhaba mügehatun siteye senin için üye oldum.Geçen yıldan beri konularını takip ediyorum ve senin adına üzülüyordum.Görmeden sevdim seni:KK19:
En güzeli ailene herşeyi anlatman.Çünkü yaptığın hiç bir hata yok.İnşaallah bundan sonra hep mutlu olursun

Ailenizi haberdar edin mutlaka. Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
Neyin kafasını yaşıyor bu adam ne hakla hesap sorabiliyor. Insan azcık utanir sesini çıkarmaz bence bu aramalarin devamı gelir seni başka biriyle düşünmek Adamı deli etti

Sen istedin bir göz allah verdi iki göz:)

pişman olır mu diye sorduğun bir konu vardı. Ben de düşünmüştüm olur mu acaba, ilahi adalet tecelli eder mi diye. Etti işte, köpek gibi pişman. Bu olay benim adalete olan inancımı arttırdı. Başkasının mutsuzluğu, ahı üzerine öyle minnoş, tatlış hayatlar kurulamıyormuş demek. Eski eşin bu haldeyse sanma ki karısı mutlu. O da bin beterdir, değilse de olacak allahın izniyle. Senin vicdanın rahat, keşkelerin yok. Hayata istediğin yerden devam edebilirsin ama onlar bu günahı bir ömür boyunlarında taşıyacak. Sen kazandın müge:)

Ha bir de şu telefonun detaylarını yazsaydın ya:KK53: Söyletme canım sende her defasında:sinirli: Burda meraklı bir kitle senden gelicek haberleri bekliyor. İnsaf:deli:

Bence kesinlikle ailene soyle onlarda onun ailesine soylesin senin yerinde olsam dakka durmaz atardim karisina ama sen gene de yapma buyukluk sende kalsin... ve bence adamin seni aramasinin kesinlikle onune gec senin bu adama hislerin bitmemis gibi hissediyorum aklina girer yapamaz deme konustukca bir sonraki gun ararmi ararsa ne deyim diye bi heyecana kapilirsin ve yasanan kotu olaylar silinip gider aslinda beni seviyor mutsuz diye bi ikilemin arasinda bulabilirsin kendini bu sefer sartlar yasadiklarindan daha agir olur evli ve cocuklu bi adami dusunmekten yer bitirirsin kendini biz kadinlar sevdigimiz insanlara aciz oluyor yasananlari unutmaya merakli oluyoruz mantik devre disi kaliyor hislerle hareket ediyoruz boyle giderse adam aklina girer diyceksin olurmu oyle sey asla falan amaa biz kadinlari kandirmak cok kolay kardesim adam evli cocuk sahibi olacak bak sen hala onun pislikleriyle ugrasiyorsun sen duygusal bi kadinsin belli bu adam seni kendiyle beraber bi cikmaza surekler...

Yalniz aslan burcu kolay kolay kimseye dil dokmez ha.adamin cidden ici yaniyor asiri gururlu olurlar bir de inatci:/
Sen basaksin parayi bulacaksin yakindir:)
Basaklar naif oluyor genelde bir de titiz
Muge sen kavga ettik diyorsun ya sen kavga edemessin gibi geliyir naif sin cunku.
Aslind acirkefleamek vardi simdi gece gece karisina maileri atip dua et sen gibi evli erkek avcisi degilim bagla itini diye not yazmak ta sen kavgayi kaldiramazssin o yuzden ite tas atma .
Annen annesini arasin en dogrusu
niye kız bende başagım bu ara başaklar paramı buluyor;)
bu arada mügecigim konunlarını takip ediyorum ara sıra pembe dizi gibi mübarek :)
sen adama hayatımda birimi var dedin neden gerek duydun buna? delirdigini görmek istedin ve delirmiş heralde yalnız şunu farkettimki bu durum sana iyi gelmiş kendine güvenin gelmiş savaşın galibi sensin terkedilen kadın degil aldatmayı kabul etmeyen gururlu kadın statüsündeyken burada kal daha fazla pislige bulaşmaki sana çamur sıçramasın;)
bundan sonraki hayatında mutluluklar biran önce bir işe girmeni yada bir kursa yazıl halk egitim kursu bile olabilir kendine güzel mutlu bir sayfa açmanı dilerim eskileri karıştırıp durma bir abla tavsiyesi olarak görürsen bizi;) pisligi karıştırdıkça kokusu çıkar başka bi şey olacagı yok

Bence kesinlikle ailene soyle onlarda onun ailesine soylesin senin yerinde olsam dakka durmaz atardim karisina ama sen gene de yapma buyukluk sende kalsin... ve bence adamin seni aramasinin kesinlikle onune gec senin bu adama hislerin bitmemis gibi hissediyorum aklina girer yapamaz deme konustukca bir sonraki gun ararmi ararsa ne deyim diye bi heyecana kapilirsin ve yasanan kotu olaylar silinip gider aslinda beni seviyor mutsuz diye bi ikilemin arasinda bulabilirsin kendini bu sefer sartlar yasadiklarindan daha agir olur evli ve cocuklu bi adami dusunmekten yer bitirirsin kendini biz kadinlar sevdigimiz insanlara aciz oluyor yasananlari unutmaya merakli oluyoruz mantik devre disi kaliyor hislerle hareket ediyoruz boyle giderse adam aklina girer diyceksin olurmu oyle sey asla falan amaa biz kadinlari kandirmak cok kolay kardesim adam evli cocuk sahibi olacak bak sen hala onun pislikleriyle ugrasiyorsun sen duygusal bi kadinsin belli bu adam seni kendiyle beraber bi cikmaza surekler...
güzel yazmışsınız teblikler
evet tamda bu olmaz olmaz demeyin bu işi daha karıştırmak hayra alamet degil

Back
X