Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya prim vermeyin artık o üyeye yokmuş gibi davranın alıntı dahi yapmayın ya o ancak banlamayı ve banlatmayi bilirMugeyi aramış ex koca nasıl hayatına birini alırsın diye 1 saat tartışmislar müge teli kapatmış şimdidemail atmis perşembe geleyim içimizde kalanları söyleyip vedalasalim demiş müge teyzesine num verdi o halledecek bakalım ağzına yandigimin bani yaktı kızları meraktan catlarim şimdi hep o pilav yüzündenusagi91
Mugeyi aramış ex koca nasıl hayatına birini alırsın diye 1 saat tartışmislar müge teli kapatmış şimdidemail atmis perşembe geleyim içimizde kalanları söyleyip vedalasalim demiş müge teyzesine num verdi o halledecek bakalım ağzına yandigimin bani yaktı kızları meraktan catlarim şimdi hep o pilav yüzündenusagi91
Ya nasıl sinir oldum var Ya ah ah şu adamı elime verseler ağzını burnunu dümdüz edip o ...ltak karısının yanına yollardımSlm evet herkes banlandı.
bende sadece okudum şimdiye kadar. Ama dayanamadım artık.. Adamın bencilliğine inanamadım ya. Aramış Müge'yi hayatında nasıl biri olabilir diye hesap sormuş... adam olsaydı da yapmasaydı bu ş....sizlikleri. Müge gerçekten hayatını böyle biri için daha fazla mahvetme. Bunları söylüyoruz çünkü üzülüyorsun.. haketmedin haketmiyorsun.. İyi ve güzel olsun herşey senin için. Mutlu ol inş sırf o adama inat mutlu ol..
Mugenin ki çok yakın aralıklarla oldu üç günden aşağı olmaz yukarısını allah bilirKaç gün banlandılar acaba..
Ne olmuş bu konuya banlanan banlanana son gelişmeler ne kızlar bir özet gecseniz![]()
Bulusunca ne olacakmış ? mugeyi nasıl aldattığını detaylı mı anlatacakmış?Yine pilav
En son eski koca mügeyi aradı senin hayatında nasıl yeni biri olur diye kavga etmişler telefonda.
Birde mail atmış buluşalım içimizde kalanları konuşalım vs diye. Sonra pilav yüzünden müge banlandı devamında ne oldu bilmiyoruz
bu ne edepsizce bir yorum böyle ya. Sana mı düştü tasası? Evli adama yazmış diyen anlamazlara söylüyorum. Yazmadım yazmadım ama dayanamadım. Konuyu takip ediyorum sürekli. 1.si konu sahibini nikahlı kocası iken ayarttı o kadın ve konu sahibi kocası artık başkasıyla evli diye o kadına saygı falan duymak zorunda değil. He tamam başka bir kadınla evli olsaydı günahına girme cevap yazma diyebilirdiniz.O adam konu sahibini daha çok arar,konu sahibi de daha çok gelir burda dert yanar,işte tam olarak bu kısır döngüden uzak durun demiştim ,ama belkide egoistçe bir zevk alıyor bu durumdan,adam tamda burnu sürtü yalvarma moduna girecek diye mezdeke darbuka yaparken ,180 dereceyle konu sahibini suçlamış ve aldatmasını kendince haklı çıkarmaya çalışmış,yazıkki konu sahibi yalvarma beklerken birde yetmezmiş gibi bu psikolojik aşağılanmaya maruz kalmış.yapma diyenler oldu muhatap olma ;ben dahil ,adama cevap vermeyecekti ,müge hanım kendi kısır döngüsünü yarattı, şimdi ilk yaşadığı bunalım dan daha beter yere çakıldı ,çünkü burada da egosu şişirildi,üzüldüm açıkçası,demekki kader insanın kendi seçimlerinin olası sonuçlarıymış,yazışmayacaktın canım ,şu son yaşadığın hadsiz ligin zeminini şişmiş egonla kendin hazırladın,şimdi yine tepki veren olur tabii de,ne demişler doğru söyleyen 9 köyden kovulur vesselam
Ay kahve beni de al :))
Kızlar son durum ne tam olarak en son müge banliydi şimdi yine banli. Neler oldu bi özet plsss
Aaa bunları ben hiç görmedim. bir tek tlf edip nasıl başkasını alırsın hayatına bölümünü gördümEski koçişko yine mail attı, yakın bir yere geliyormuş göya iş için. Görüşmek istiyor, güzel güzel konuşup içlerindekini döksünlermiş:')
Müge de teyzesine söyledi, numarasını almış teyzesi halledecekmiş. Müge hiç muhattap olmayacakmış.
Benim bildiğim son durum bu.