• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Biliyorum :KK43:
Ama görüştüm gitti :KK43:
Görüşmek doğruymuş gibi geldi. Bilmiyorum. Şuan pişman değilim. İyiki görüşmüşüm diyorum. İleride ne olur bilmiyorum. İlerisini de o zaman düşünürüm artık :/
Müge ayrıntı ver diye mıçımı yırttım burda :KK14:
Uzunca yaz bence millet soru yağmuruna tutacak zaten ben dahil :63:

Kızlar ben o herifle görüştüm.
Biliyorum dünyanın en saçma hareketini yaptım. Ama o an yapmam gerekiyormuş gibi hissettim. Bilmiyorum. Şuan pişman değilim. İleride olur muyum? Sanmıyorum ama olursam da olurum.
En azından artık şunu biliyorum. Onunla alakalı ne sizin ne başkasının ne de kendimin başının etini yerim. Bu defteri içimde sonsuza dek kapattım. Kapatabildim. Hiç bir kırıntı keşke şu bu kalmadı,çok şükür.

Kızlar ben o herifle görüştüm.
Biliyorum dünyanın en saçma hareketini yaptım. Ama o an yapmam gerekiyormuş gibi hissettim. Bilmiyorum. Şuan pişman değilim. İleride olur muyum? Sanmıyorum ama olursam da olurum.
En azından artık şunu biliyorum. Onunla alakalı ne sizin ne başkasının ne de kendimin başının etini yerim. Bu defteri içimde sonsuza dek kapattım. Kapatabildim. Hiç bir kırıntı keşke şu bu kalmadı,çok şükür.

Nasıl ikna edebildi ki seni görüşmeye? Mesajına bile cevap vermem derken görüşme noktasına gelmek biraz ilginç.

O kavga ettiğimizin ertesinde teyzem bunu aramış, ağzına geleni saymış." Sen ne istiyorsun naptıgını sanıyorsun bu kız senden sessız sedasız bosandı tum pisliklerin yanına kar kaldı ne nafaka aldı ne senı surundurdu gıttın o kadından çocukta yaptın senın derdın ne eger rahatsız edersen mugeyı bır daha bu iş böyle kalmaz buyur rezıl olursun cumle aleme" gibilerinden baya saydırmış. Buda dınlemıs dınlemıs haklısın teyze demıs kaptmıs. Teyzem bana asla ararsa açma bişey yazarsa cevap verme dedı ararsa haberım olsun. Sonra bu bana mail attı akşama. "söylenecek bir şey kalmadı, mutlu olacağını sanmıyorum ama mutlu ol müge" yazmış.
Bu maili okuyunca okadar sinirlendim ki. Ya dedim ben neden mutlu olamıyorum? Ya benim lanetim ne? Aradım bunu. İki kere meşgule attı sonra kendisi döndü. Dedim perşembe geliyormusun geliyorum.Dedim ozaman buraya gel. Tamam dedi kapattık. Ben o an sinirle çağırdım sonra baya bir tereddüt ettim dogal olarak. Dedım nolacak ya? Nolabilir??? Ne kaybederım ki bundan sonra? Adam hala bir şekilde beni suçluyo yediği b.klardan kendını aklıyo, goruseyım. En kötü kavga ederım. Benım ıcım sogur yani. Vazgecmedım. Site acık olaydı size sorardım ama kendımle basbasa kaldım :)

15032771_1211324415621826_1430444851474071504_n.webp

Ne kadar doğru söz değil mi ? ex size sadece insanı oynuyor, yoksa insanlığa sığan davranışlar değil yaptıkları.

Kimseye söylemedim tabi, hala kimsenin haberi yok. Söylemeyi düşünmüyorum. Ben bilmiyorum onu görmek istedim. İnanamıyodum çünkü bana bunları yaşatan adamın o olduguna. Hepte yazıyordum ya sankı o degılde baskası gıbı gelıyor dıye. Ya bir görmek istedim. Yuzyuze de benı aynı sekılde suclayacak mı? yuzume de utanmadan bakacak mı?
Bulustuk. Ben cok kotu olacagımı dusunuyordum gorunce hemen, olmadım. Aksıne gayet ıyıydım. Karsı karsıya gelınce ben bı tokat attım. Icımde kalmıstı. Ben tokat atınca o basladı aglamaya. Sonra bende basladım tabı. Bir sure aglastık. Sonra ne hıssedıyorsam ne dusunuyorsam ne hıssettıysem ne uzulduysem soyledım.O her zamanki gibi sustu sustu dınledı. Bana yazarken benı suclarken ne dusunuyorsun dedım. Ben miyim yani. yok dedi ben yediğim boktan kurtulamıyorum kafayı yıyecek gıbı oluyorum. Baya konuştum,ben konuştum zaten hep. Hiç bana sevgılın su bu muhabbetı yapmadı.Ayrılırken dedım hakkım helal degıl, yaptıklarının sıkıntısını daha çok cekıceksın.
Öyle ayrıldık.Ruyalarımda hep böyle hesap sorardım. Artık sormam herhalde :)

Muge ilk karislasmada nasil selamlastiniz tokatlami karsiladin herifi:KK67:
Bosver iyi yapmassin.icinde yasiyordun bize yaziyordun o bilmiyordu iyi yapmiassin.
En merka ettigimiz seyde mutlumu unuttumu idi onun cevabini biliyiruz artik

Back
X