• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Biliyorum :KK43:
Ama görüştüm gitti :KK43:
Görüşmek doğruymuş gibi geldi. Bilmiyorum. Şuan pişman değilim. İyiki görüşmüşüm diyorum. İleride ne olur bilmiyorum. İlerisini de o zaman düşünürüm artık :/
Muge yanlış anlama ama mail attim daha atmam muhatap olmam derken telefonda konustun artik asla derken görüştün. Bu is iyice b.ka sariyor farkinda misin?

Muge ilk karislasmada nasil selamlastiniz tokatlami karsiladin herifi:KK67:
Bosver iyi yapmassin.icinde yasiyordun bize yaziyordun o bilmiyordu iyi yapmiassin.
En merka ettigimiz seyde mutlumu unuttumu idi onun cevabini biliyiruz artik

Hiç mutlu değil. Gördüm gözlerimle.
O ilk beni görünce bir gülümsedi bende tokatladım salagı :) Sarılcam fılan zannedıyodu galiba ahaha :)
Baya rahatladım. Bayaaa. Çok şükür ya. valla.

Muge yanlış anlama ama mail attim daha atmam muhatap olmam derken telefonda konustun artik asla derken görüştün. Bu is iyice b.ka sariyor farkinda misin?

ahaha aynen bir daha asla sunu yapmam dememelıyım.Ama ılerısı olacak bır durumum yokkı? İçimi döktüm çok şükür rahatladım. Ona aşıgım ask acısı cekıyorum gıbı bır durum yok. Bir daha ne o beni ne de ben onu görmek istemeyiz. Kapattım içimde kafamda bu defteri. Çok şükür.

:skandal:
Mugeeeee ben sok...
Gunlerdir siteye girmiyordum, aklima dustun acaba mugis napti diye bakim dedim. Sen napmissin kuzum yaaa.
Bosver kimseyi de takma bik bik naptin da bilmem ne de diye sayip dokenleri falan yani...
Sen ne istedin ne hissettin o onemli. Sana iyi geldi mi geldi, bitti yani:KK5:
Ohh iyi ki de yapmissin, rahatladin en azindan icinde bitirdin. Bitirdin di mi:-)
Ooohhh:21:

Aman çok karıştı, aman çok kötü oldu, şimdi ne yapacaksın, durum çok kötü...
Bunları söyleyenleri hiç umursama bile. Umursamıyorsun da eminim.
Ne kadar rahatladığın belli :21: Çok sevindim içini döktüğüne :KK71:

Sasirmadim gorusmenize boyle olacagi belliydi zaten.. Iyice karmakarisik oldu bu durum . Suanki duygun ne muge ne hissediyorsun?

şuan çok iyiyim daha da iyi olacağıma inanıyorum. Bu defter kapandı artık :) inşallah pişman olmam :)

:skandal:
Mugeeeee ben sok...
Gunlerdir siteye girmiyordum, aklima dustun acaba mugis napti diye bakim dedim. Sen napmissin kuzum yaaa.
Bosver kimseyi de takma bik bik naptin da bilmem ne de diye sayip dokenleri falan yani...
Sen ne istedin ne hissettin o onemli. Sana iyi geldi mi geldi, bitti yani:KK5:
Ohh iyi ki de yapmissin, rahatladin en azindan icinde bitirdin. Bitirdin di mi:-)
Ooohhh:21:

Aynen kuzu bitti içimde oh.. Yandan. Mezdeke açıp oynayalım :))
Aman sallamıyorum ya. Nolabılır? Karısı mı öğrenır? Öğrensın oro..pu. Banane? Evlı adamlardan cocuk yaparken dusunseydı acık basına gelebıleceklerı.
Nolabılır yanı? Yenıden asık mı olcam evlı cocuklu adama?
Valla nıyetım bundan sora yakısıklı bebelerle takılmak ahahahah :)))

Aman çok karıştı, aman çok kötü oldu, şimdi ne yapacaksın, durum çok kötü...
Bunları söyleyenleri hiç umursama bile. Umursamıyorsun da eminim.
Ne kadar rahatladığın belli :21: Çok sevindim içini döktüğüne :KK71:

Sagol bebegım. Aynen ya rahatladım ve takmıyorum. Kım ne dusunurse dusunsun. Aman.

Bilmiyorum kendimi artık çok iyi hissediyorum. Sanki böyle şeyler yaşamadım. Sıfırlandım sanki. içimdekileri dökünce bir rahatladım.
Herkese tavsiyem, edecegınız kavgayı da vaktınde edın. Bir şey kalmasın içinizde.
Bunlari mailde döküldükten sonra da söylemiştin Müge. Artık kesinlikle sana ulasmasini engelle. Cunku ne oluyosa onun istedigi seye geliyorsun. Insallah bu bulusma canını sıkmaz pisman olmazsin

Sanirim onu mutsuz gormek seni mutlu etti ve rahatlatti
Bi umut dogdugu icin olabilirmi. Umuttan kastim o mutsuz senin kiymetini bilmedigini soyledi pisman vs

Cunki bu bi gorusmede sorularina cevap olmus gibi degil. Bana boyle gelmis olabilir. Insallah hep mutlu olursun

Hiç mutlu değil. Gördüm gözlerimle.
O ilk beni görünce bir gülümsedi bende tokatladım salagı :) Sarılcam fılan zannedıyodu galiba ahaha :)
Baya rahatladım. Bayaaa. Çok şükür ya. valla.
Canım ya kıyamam.Hiç kimseyi kafana takma.Hak etmediğin halde fazlasıyla acı çektin.
Görüşerek kendi kendine söyleğin sözleri o densizin yüzene söyleyip iyi yaptın:63:.Bundan sonra hep mutlu ol:KK74:

Doğru bulmadım görüşmenizi ama daha iyiyseniz güzel.
Bu adamın suçlayıcı konuşma şekilleri hoşuma gitmiyor, daha çocukça şeyler yapabilir hissi veriyor.

Kimseye söylemedim tabi, hala kimsenin haberi yok. Söylemeyi düşünmüyorum. Ben bilmiyorum onu görmek istedim. İnanamıyodum çünkü bana bunları yaşatan adamın o olduguna. Hepte yazıyordum ya sankı o degılde baskası gıbı gelıyor dıye. Ya bir görmek istedim. Yuzyuze de benı aynı sekılde suclayacak mı? yuzume de utanmadan bakacak mı?
Bulustuk. Ben cok kotu olacagımı dusunuyordum gorunce hemen, olmadım. Aksıne gayet ıyıydım. Karsı karsıya gelınce ben bı tokat attım. Icımde kalmıstı. Ben tokat atınca o basladı aglamaya. Sonra bende basladım tabı. Bir sure aglastık. Sonra ne hıssedıyorsam ne dusunuyorsam ne hıssettıysem ne uzulduysem soyledım.O her zamanki gibi sustu sustu dınledı. Bana yazarken benı suclarken ne dusunuyorsun dedım. Ben miyim yani. yok dedi ben yediğim boktan kurtulamıyorum kafayı yıyecek gıbı oluyorum. Baya konuştum,ben konuştum zaten hep. Hiç bana sevgılın su bu muhabbetı yapmadı.Ayrılırken dedım hakkım helal degıl, yaptıklarının sıkıntısını daha çok cekıceksın.
Öyle ayrıldık.Ruyalarımda hep böyle hesap sorardım. Artık sormam herhalde :)
Sen çok fenasınnn. Bu tokatta var bi keramet haaa. Bnmde bi osmanlı tokatı sallamışlığım vardır:KK51:

Sanirim onu mutsuz gormek seni mutlu etti ve rahatlatti
Bi umut dogdugu icin olabilirmi. Umuttan kastim o mutsuz senin kiymetini bilmedigini soyledi pisman vs

Cunki bu bi gorusmede sorularina cevap olmus gibi degil. Bana boyle gelmis olabilir. Insallah hep mutlu olursun

Ne gibi bir umut anlamadım ama ? :)

Back
X