• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Canım ya kıyamam.Hiç kimseyi kafana takma.Hak etmediğin halde fazlasıyla acı çektin.
Görüşerek kendi kendine söyleğin sözleri o densizin yüzene söyleyip iyi yaptın:63:.Bundan sonra hep mutlu ol:KK74:

Amin yavrum hepimiz mutlu olalım emii :)

Müge o sana ne dedi? Susup oturdu mu sadece?
Gerçekten sadece vedalaşmak için mi gelmek görmek istemiş?

İçinde kalmıştı söylemek istediklerin yüzüne bir bir söylemen iyi olmuş en azından
aklında kalmadı.. Bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsın İnşallah..

Vay anasını arkadaş yaaa. Neler olmuş. Yazık adam bi umutla geldi sandıki müge tekrar olalım dicek. Deseydin valla adam tamam derdi boşardı o kadını. Müge kalabalıkmıydı buluştugunuz yer. Tokatı çakınca gören oldumu. Keşke evlenmeseydim dedimi. İçlimi ağladı. Zayıflamışmı. Dedinmi maşallah gitmek istedigim yerlere götürmüşsün resimleriniz 32 dişdi diye dedinmi heeeEn Büyük TÜRKİYE ulan varya bizde orda olcaktıkkiii paralardık onuuu

Sanirim onu mutsuz gormek seni mutlu etti ve rahatlatti
Bi umut dogdugu icin olabilirmi. Umuttan kastim o mutsuz senin kiymetini bilmedigini soyledi pisman vs

Cunki bu bi gorusmede sorularina cevap olmus gibi degil. Bana boyle gelmis olabilir. Insallah hep mutlu olursun
bende bu rahatlamanin sebebini bir umut hissettiginden kaynakli oldugunu dusunuyorum hakkinda hayirlisi seni anliyorum

bu sahte mutluluk şarkısı burada bitmeyecek gibi geliyor bana.

her aşamada oh çektin, mezdeke oynadın ama eski kocanın her adımına karşılık verdin.

onun senin hakkındaki sözlerini umursaman, o sözü bahane edip görüşmen, o tokat onu içten içe hala önemsediğini gösteriyor.

inşallah devamı gelmez.

Nasıl rahatladım ama o tokatla var ya.. off yani :KK70:
Sen kıme salladın yavrum koş anlat cabuk :KK70:
Eski kocama. Aynı şeyleri yaşadık beybisi. Bnmki komsumla kaçtı orası farklı. Ama ne çakmıştım varya. İçimden böyle bişeyler kopmuştu. Boylu boyuca uzatmıştım onu:KK4::KK71:

Müge o sana ne dedi? Susup oturdu mu sadece?
Gerçekten sadece vedalaşmak için mi gelmek görmek istemiş?

İçinde kalmıştı söylemek istediklerin yüzüne bir bir söylemen iyi olmuş en azından
aklında kalmadı.. Bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsın İnşallah..

Allah razı olsun hayatım.
O bence konuşmaya geldi, af dileyecekti güzel güzel, vicdanını rahatlattı. Benım susacagımı dinleyecegımı sanıyordu galıba. Mal. Susarmıyım. Ben konusup durunca cok konusamadı. Vicdanını rahatlatmasına ızın vermedım dıye dusunuyorum ınsallah oyle yapmısımdır :D

Ya canım neler olmuş iyi yapmışsın içten içe bunu istiyordum sen şimdi olumsuz yazanlar a aldırış keyfini bozma açıkta saçını başını yolaydin iyiydi

Vay anasını arkadaş yaaa. Neler olmuş. Yazık adam bi umutla geldi sandıki müge tekrar olalım dicek. Deseydin valla adam tamam derdi boşardı o kadını. Müge kalabalıkmıydı buluştugunuz yer. Tokatı çakınca gören oldumu. Keşke evlenmeseydim dedimi. İçlimi ağladı. Zayıflamışmı. Dedinmi maşallah gitmek istedigim yerlere götürmüşsün resimleriniz 32 dişdi diye dedinmi heeeEn Büyük TÜRKİYE ulan varya bizde orda olcaktıkkiii paralardık onuuu

Yok sessız sakın bır yerdeydık ben tokatlamayı hesap ederek gıttıgım ıcın ortalık yerde bulusmadım ahaha :D
Hiç bahsetmedım oyle seylerden takıp ettıgımı anlamasın dıye.
Zayıflamamış, öküz. Bakar kendıne o. Ama mutsuz ve keyifsiz belli.
Bu bana yeter.

Eski kocama. Aynı şeyleri yaşadık beybisi. Bnmki komsumla kaçtı orası farklı. Ama ne çakmıştım varya. İçimden böyle bişeyler kopmuştu. Boylu boyuca uzatmıştım onu:KK4::KK71:

Kız nasıll... hiç anlatmadın ya!. aşk ol. dogru ozele koş. Anlatcaksın. çabıkkk

bu sahte mutluluk şarkısı burada bitmeyecek gibi geliyor bana.

her aşamada oh çektin, mezdeke oynadın ama eski kocanın her adımına karşılık verdin.

onun senin hakkındaki sözlerini umursaman, o sözü bahane edip görüşmen, o tokat onu içten içe hala önemsediğini gösteriyor.

inşallah devamı gelmez.

Devamı gelse nolucak :)
Boşatırım onu napalım aşık olursam artık ahaha :D

Ya canım neler olmuş iyi yapmışsın içten içe bunu istiyordum sen şimdi olumsuz yazanlar a aldırış keyfini bozma açıkta saçını başını yolaydin iyiydi

Yok bebegım ya, takılmıyorum.
Onların gözünde adamın her tepkısıne cevap veren, agzı açık şaşkoloz mügeyim. Ondan zannediyorlar ki adama yavşayacağım.
Yaşadığım şeyler kolay şeyler değildi ben başta o tokatı atmadıgım ıcın kolayca atlatamadım bu surecı.
Sımdı o tokatı attım, onun gozlerının ıcıne bakıp hakkımı helal etmedıgımı soyledım.
Artık tamam.

Senden naberler?

Allah razı olsun hayatım.
O bence konuşmaya geldi, af dileyecekti güzel güzel, vicdanını rahatlattı. Benım susacagımı dinleyecegımı sanıyordu galıba. Mal. Susarmıyım. Ben konusup durunca cok konusamadı. Vicdanını rahatlatmasına ızın vermedım dıye dusunuyorum ınsallah oyle yapmısımdır :KK70:

Bir de gülerek geliyormuş.. :KK53: şaka gibi adama bak..
Bence vicdan rahatlatma filan değilde bu adam bayağı umutla filan gelmiş.. :KK45:

Müge o ne anlattı ondan haber ver hayatım ne diyor öküz azcık ayrıntı :)bende ne olsun 3 çocuk la seni merak etmek hiç kolay olmadı :(

Back
X