• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Müge bu adam seni tekrar arayacak bak gör. Aman diyim uzak tut kendini.

Yok yok aramaz.Zaten teyzem arayınca o kendınce veda maili atmıştı.Ben ona ayrılırken alyansını gösterdim. Sen busun artık dedim. Bana kıyamet kopsa ulasma artık dedim. Bu görüşmeyi kendim için istedim, gözlerine bakıp yedıgın b.kun ıkı dunyayada da yakanı bırakmayacagını bıl dıye dedım. Benı arayacagına bi natasha arasın tatyana arasın daha mantıklı :))

Müge o ne anlattı ondan haber ver hayatım ne diyor öküz azcık ayrıntı :)bende ne olsun 3 çocuk la seni merak etmek hiç kolay olmadı :KK43:

Ahaha ay kız kıyamam sana uc tane bebe mı vardı sendee allah seni ya :) ben seni bekar sanıyodum yaa!! :)

Yok yok aramaz.Zaten teyzem arayınca o kendınce veda maili atmıştı.Ben ona ayrılırken alyansını gösterdim. Sen busun artık dedim. Bana kıyamet kopsa ulasma artık dedim. Bu görüşmeyi kendim için istedim, gözlerine bakıp yedıgın b.kun ıkı dunyayada da yakanı bırakmayacagını bıl dıye dedım. Benı arayacagına bi natasha arasın tatyana arasın daha mantıklı :))

Valla bu adamda bu hazımsızlık varken bana arar gibi geliyor. Ama sırf egosunu kurtarmak için tabii. Sen yine düşünme, ihtimal verme ama öyle birşey olursa da cevap verme bence

Valla bu adamda bu hazımsızlık varken bana arar gibi geliyor. Ama sırf egosunu kurtarmak için tabii. Sen yine düşünme, ihtimal verme ama öyle birşey olursa da cevap verme bence

Cevap verecegım bır husus kalmadı, ararsa dedıgın gıbı sallamam. Abartırsa bende abartırım. ortalıgı karıştırırım bu sefer. Elimde duruyor mesajlarının goruntulerı vs. Karısına atarım aılesıne yazarım. Ama zannetmıyorum artık.
İyiyim be. O mailleri attıgı akşamdan bu yana iyiyim. Her seyın bır sebebı var. Bunların sımdı olması daha hayırlı demekkı. Oyle dusundum.
Kapattım artık bu defterı, KK da kutlama yapıcam mügeden cektıgı kadar kımseden cekmedı ahahaha

Muge sen bu heriften nafaka bile almadin..
Sen sag ben selamet o kariya teslim ettin.
Bu herif durmayacak arayacak.
Kafasini karistirirdim ben olsam kalsin it arafta :/
Diger kariya araba almalar japonyalar...
Adaletin bumu dunya neyse allahtan bulsun belasini

keske tum erkekler arafta kalsa bir muddet

Müge niye nafaka almadın? Ben olsam çatır çatır alır kursağımdan geçmesini istemiyorsam bile kedi köpek maması alıp barınaklara bağışlardım. Onun cebinden çıksın da.

Ya bence agzına guzel ettım o gun bebegım ya :) Aramaz aramaz. Ararsa da artık olay buyur. Kalmaz böyle.

Müge niye nafaka almadın? Ben olsam çatır çatır alır kursağımdan geçmesini istemiyorsam bile kedi köpek maması alıp barınaklara bağışlardım. Onun cebinden çıksın da.

Çünkü yeterki bir daha asla yüzyüze gelmek görüşmek zorunda kalmayayım düşüncesi vardı o dönem :) Apar topar boşandık oo görsen. Salagım.net :))

Ben şok :KK57:
Bütün KK adına, okkalı bir tokat atıp hepimizin hıncını alaydın barii :kızgın:
Rahatlamışsan gerisi boş mugehatun mugehatun
Kendini nasıl mutlu hissediceksen onu yapmalıydın. Şimdi bi oh çek artık bence hakettin :)
Sen mutlu, biz mutlu :KK36:
Ama bunun devamı gelir, burda kalmaz gibime geldi :işsiz:
Bundan sonra ipler senin elinde, artık o kudursun bırak.
En azından mutluluk pozlarını görüp, kendini yiyip bitirdiğin günler geri de kaldı.
Hepsi sahteymiş, köpek gibi de pişman oh olsun ona!
Sahte hikayenin, sahte hazin sonu...

Back
X