- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Müge...
Seni uzun zamandır takip ediyordum ama yazı işlerine pek vaktim olmuyor. Tlfdan yazmayı da sevmiyorum. Bu konuyu inceledikten sonra sırf sana msj atabilmek için bilgisayarın başına geçtim.
Yaşadıklarını okurdum, çok üzülürdüm. Ve ne yazarsam yazayım çare olmaz diye düşünürdüm.
Şu son yaşadıklarındı işte senin ilacın, okuyunca o kadar mutlu oldum ki, ohhh dedim.
Bazı üyeler seni yaptıklarından dolayı yargılamışlar. Gerçi bu forumda baya bi derdine derman olmaya çalışmışlarsa da seni yargılamaya hakları yok. Bunları yaşayan sensin, benzerlerini yaşamış olabilirler. Ama yine de seni yargılama hakkı vermez diye düşünüyorum.
Bi mesajında demişsin ki "Hiç bir zaman sessiz kalmayın, içinizdekileri dökün. Yüzleşmeyi ertelemeyin."diye. Çok çok haklısın. Sessizce gitmek ne kadar karizmatik de gelse, ancak vurdumduymaz, şıpsevdi tarzı insanların yapabileceği bir şey diye düşünüyorum. Neyse
Sonuç olarak, o adamla konuştun, konuşmadın, buluştun vs vs , çok da bir şey ifade etmiyor aslında, netice de seninde yeni bir hayatın olacak artık. Yeni hayatına attığın en büyük adımdı bu çünkü, onunla yüzleşmen.
Ben üyelerin yönlendirmelerini dinlememene ve buluşmana sevindim. Bazıları egonu yükseltmek için vs saçmalamış da saçmalamışlar. Egonu yükselt, ne olacak? En büyük hakkın.
Neyse, çok uzun yazdım galiba. Ara ara aklıma gelirdin, üzülürdüm. Bu olaylara cidden çok sevindim. Sanki sen onu mutsuzluğa terk etmiş gibi oldun. He he
Artık yeni hayatında mutluluklar. O adam ararsa açma vs demicem tabi ki, aç yada açma, ne ki ? Onunla tekrar bişeyler yaşayacak değilsin. (Tabiki sana iftira atmak gibi çirkeflikler yapma ihtimalleri varsa kendini koru)
Gerçi seni aldattığı kadının sana iftira atmak haddi değil, o da ayrı bir boyut.
Artık susmalıyımmm :) İnşallah buraya yeni konular açacaksın, çok mutlu olduğuna dair. Bende okuyup mutlu olucam, belki yine yazmaya vakit bulamıcam ama mutlu olucam işte.
Şu bdvde bi tek seni tanıdım , dua ettim.
Hoşça kal..
Ya bu mesajın okadar güzel okadar tatlı ki..çok tşk ederim gerçekten. Tüm dualarımız karşılıklı.. Her zaman yaz, emi?