• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

O eşek herifle mailleşip telefonda kavga edip en sonunda görüştüm. Ve bu defteri kapattım çok şükür :) 200 sayfada geyık muhabbet beddua fılan gectı :))

Oha ben kaçırmışım. Neyse en azından kapadığına sevindim artık. Ne olduysa oldu o da artık 30'larına gelip ergen gibi davranmaması gerektiğini anlamıştır heralde.

Kız bunun dıslerı yamık yumuk.yoon eun hye adı. Ondan bu ıyı ıyı :)
Cidden hiç gülmüyo :KK53:
20090123054502.jpg

Bayağı bi olaylar olmuş ha :))

Benim fikrim şu ki, müge sizin iletişiminiz kopmucak. Bu belli bişey. Yada ben öyle görüyorum diyeyim. Açık söyliyim burası birazda gaz alma yeri. Bu Net yani, burda çoğu insan yapamadığı şeyin aklını verir.

Senin şu an iyi olduğuna daha doğrusu,
daha iyi olduğunu rahatladığını düşünmüyorum. Bence biraz daha zamanın var. Yani bu iş daha geçmedi bitmedi aslında.

Bayağı bi olaylar olmuş ha :))

Benim fikrim şu ki, müge sizin iletişiminiz kopmucak. Bu belli bişey. Yada ben öyle görüyorum diyeyim. Açık söyliyim burası birazda gaz alma yeri. Bu Net yani, burda çoğu insan yapamadığı şeyin aklını verir.

Senin şu an iyi olduğuna daha doğrusu,
daha iyi olduğunu rahatladığını düşünmüyorum. Bence biraz daha zamanın var. Yani bu iş daha geçmedi bitmedi aslında.

Yavrum öyle deme bee.. bitti bitti . bi daha ne diye görüşcem.Diyceğimi dedim.

Ya konuyla alakası yok ama erkek kardeşiniz döndü mü eski sevgilisine naptı, kızdan ayrılmıştı en son.. valla niyeyse icime dert oldu o kızcağızın hali

yok hayatım dönmedi. Onlarda ayrı bi mevzu. Kız hala arada bana soruyo napıyo kardeşim diye. Bende en son müsait değilim dedim konuşmadan kapattım. Erkek milleti işte.

Back
X