ben o konuyu ne ara kaçırmısım ya hiç haberim yokyok hayatım dönmedi. Onlarda ayrı bi mevzu. Kız hala arada bana soruyo napıyo kardeşim diye. Bende en son müsait değilim dedim konuşmadan kapattım. Erkek milleti işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben o konuyu ne ara kaçırmısım ya hiç haberim yokyok hayatım dönmedi. Onlarda ayrı bi mevzu. Kız hala arada bana soruyo napıyo kardeşim diye. Bende en son müsait değilim dedim konuşmadan kapattım. Erkek milleti işte.
Görüşmenizin finalini anlatır mısın muge? Az da olsa katkım olduğunu düşünüyorum 8) bence hak ediyorum. Vedalaşırken hangi sözler sarfedildi?
:) Haklısın canım. Herkesin katkısı var gerçekten, kesinlikle hakediyosun :)
Ben hakkımı helal etmediğimi söyledim. Beni asla arama sorma artık dedim alyansını gösterdim sen busun artık dedim. Ben rahatlamış ayrıldım. Ağlıyofu bıraktıgımda bende aglayarak ama rahatlamış ayrıldım. İçimdeki kini kustum gitti..
Son kozu aglamak kalmis sadece tabi, bazi hatalarda pisman olmak icin bile cok geç. Hersey daha farklı olabilirdi derken aldatması konusunda seni neyle sucluo bu şuursuz tam olarak? Neyin ucundan tutmamissin da bu yolu secmis o kismi da anlasam tamamdır. Iyi olduguna sevindim zaman senin lehine akicak artik.
Hiç bana seninde suçun şu hatan bu şeklinde konuşmadı, konuşamadı daha doğrusu. Ben çok konuştum çünkü. O benden böyle bi tepki beklemiyodu bence. Sadece yaptıgım seylerle basedemiyorum dedi bi. hatalarının farkındaydı ben iyice pekiştirmiş oldum.
mugehatun ilk kez profil resmindeki kız gülüyor onu farkettim :)
"Bana dediki ben eğer evliliğimiz için biraz gayret etseymişim o boşluğa düşüpte o kızla beraber olmazmış. Küfür ettim artık. İnanamıyorum ya."
Canim bunu soruyorum. Kendimce hayata dair case topluyorum. Bosluga dusurcek ne yapmissin onun gozunde?
Giderken süslendin mi MügeHee tamam onu daha önce konuştuk. Tüm bunlara cevaben işte yaptıgım seyle basedemedim ben dedi. Ben zaten onu konuşturmadım yüzyüze. Dinlemek istemedim. Ben konuştum daha çok
Giderken süslendin mi Müge
Az dekolte şey yapsaydın kız![]()
Mugecim en son bulusmustunuz ben orda kaldim daha sonra bir gelisme oldu mu konu uçmuş
Oh pisman oldu ya valla icim rahatladiBuluştuk ve ben ayarı verdim. İçimi döktüm rahatladım mevzu kapandı hayatım. Bundan ibaret
Oh pisman oldu ya valla icim rahatladi
yahu yeni bir sayfa açtı zaten,hala yazıyorsunuz.Mailine cevap verdim daha da cevap vermem dedin yine yazdın
Aradı açtın konuştun görüşmek istediğini söyledi aslaa görüşmem muhattap olmam dedin oldun
Kabul et müge söz geçiremiyorsun kendine
Ama üzülürsün tut kendini
İçinde kalanlar mı var geç aynanın karşısına ona söylermiş gibi bağır çağır
Yok bu adam çok üzer seni
Bağlar kendine gel müge git müge
Üstelik bi bakmışsın ki ikinci kadın olmuşsun
İyi ya da kötü bitti artık yanlış yaptı sana düzelmez
Kendine yeni bi sayfa aç ve lütfen iletişime geçme o geçerse karşılık verme
Tabi ki yazacağım sizden izin mi almalıydımyahu yeni bir sayfa açtı zaten,hala yazıyorsunuz.
hepimizin başına gelmiştir daha da konuşmam deyip konuştuğumuz. öyle şeyler olur ki beklenmedik,olabilir. ve görüşmesi,konuşması iyi oldu bence,asıl şimdi açtı o sayfayı.ikinci kadın olma durumu falan yok![]()