• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Mailine cevap verdim daha da cevap vermem dedin yine yazdın
Aradı açtın konuştun görüşmek istediğini söyledi aslaa görüşmem muhattap olmam dedin oldun
Kabul et müge söz geçiremiyorsun kendine
Ama üzülürsün tut kendini
İçinde kalanlar mı var geç aynanın karşısına ona söylermiş gibi bağır çağır
Yok bu adam çok üzer seni
Bağlar kendine gel müge git müge
Üstelik bi bakmışsın ki ikinci kadın olmuşsun
İyi ya da kötü bitti artık yanlış yaptı sana düzelmez
Kendine yeni bi sayfa aç ve lütfen iletişime geçme o geçerse karşılık verme

:)) yok daha neler kız naptın :)) Ya benim hiç onu geri alma onunla devam etme düşüncelerim olmadı olsaydı olabilirdi belki ama olmadı. benim kaldıramadığım bana yaptıgı onca haksızlıga ragmen mutlu bi hayat sürmeye devam etmesiydi. En son teyzem onunla konustugunda kendince vedada etmişti bana. Ben görüşmek istedim. Bu geç kalmış bi konuşmaydı benim adıma. Yaptım rahatladım.Benım ıcın o defter kapandı cınku onun mutsuz oldugunu gordum pişmanlıgını gördüm gözlerinde. Ben rahatladım yani çok şükür. Bakmadım hiç mesela naptı diye /):))

hahaha :)) benımde uzerımden bi ton yuk kalktı. çok şükür

Varya muge arada sirada gelip bakiyorum konuya. Yazim tarzin bile degismis kiz senin tutuu maasallah.
Guluyosun egleniyosun gulucukler saciyosun. O icindeki zehiri attin bi guzel oh bee. Zamaninda eski sevgilime ayrilirken" gururlu kiz" adi altnda hakkimi helal ettigimi, mutlu olmasini istedgimi soyledim ve ayrildim. Kimseyede bni aldattigni soylemedim akrabalarina. Su an diyorum keske canina okusaydim, herkese rezil edip, bagirip cagirip kufredip yerin dibine soksaydim. O yuzdendir belki ic savasim ve ayrilgi atlatmam 1 bucuk sene surdu. Cok cok seviniyorm senin adina boyle bazen gelip seni musmutlu gordukce. Hep mutlu ol tatlim benim.

Kızlar, nedense sadece korktugu için yazmış gibi geliyor oyle bir his öyle bir elektrik aldım mailden. Sanırım ondan bukadar kötü oldum. Hani bak benım colugum cocugum olcak ah etmede beni affet dercesine..
Genel kanaat yazmamam dogrultusunda. Yazmayacagım galiba. Ama yada ne bileyim şöyle koyucu bir mail mi atsam? Ben hep sustum ağzımı açıp iki laf etmedim ya etsemmiki şimdi..

yazmayin bence gerçekten siz belki sinirle yazıcaksınız içinizdekileri dokmek için ama o eminim bunu bile sizin ilginiz olarak algılayıp istediği zaman size yazıcak içini rahatlaticak egosu daha da büyüyecek. bundan sonra sanki o hic olmamıs gibi davranırsaniz onun için daha acı olur. çok zor biliyorum ama yapmayın yaptıklarını hatirlayın tek kelimenizi bile haketmiyor.

mugehatun mugehatun cnm nasılsn. Daha iyisindir inşllah

Canım iyiyim çok şükür. Hayat devam ediyor bir şekilde :) İşe başlayacağım nasipse yılbaşından sonra. Eski kocamı uzun zamandır stalklamıyorum :) gezme tozma zayıflamaya çalışma derdindeyim şu sıralar. Zamanla sanırım her şey daha iyi olacak. Yani inş

Canım iyiyim çok şükür. Hayat devam ediyor bir şekilde :) İşe başlayacağım nasipse yılbaşından sonra. Eski kocamı uzun zamandır stalklamıyorum :) gezme tozma zayıflamaya çalışma derdindeyim şu sıralar. Zamanla sanırım her şey daha iyi olacak. Yani inş
Ay çok sevndm valla canm bundan sonra herşey daha güzel olacak inşllah cnm ya:KK68:

Ay bu konu dizi film gibi olmuş. Heyecanla okudum resmen. Çok sevindim ya daha da pişman olur o adam. Diğer kadının gözüyle bakanlar olmuş sanki. Mugehatun az bile yapmışsın canım hatta bence bosatmaliydin sonra da almayacaktin nüfusuna ortada kalacaktı öyle :deli: Yasa sen be mugehatun ,aldatılan kadınlarımızın idolü oldun resmen.:sampiyon: İş de bulmuşsun çok sevindim ya ,bir de yagusuklu bir sevgili yaptın mı daha da süründürürsün o pis adamı. Diğer kadınin iles kokusu te buraya geldi,iyk :kusmuk:

Ay bu konu dizi film gibi olmuş. Heyecanla okudum resmen. Çok sevindim ya daha da pişman olur o adam. Diğer kadının gözüyle bakanlar olmuş sanki. Mugehatun az bile yapmışsın canım hatta bence bosatmaliydin sonra da almayacaktin nüfusuna ortada kalacaktı öyle :deli: Yasa sen be mugehatun ,aldatılan kadınlarımızın idolü oldun resmen.:sampiyon: İş de bulmuşsun çok sevindim ya ,bir de yagusuklu bir sevgili yaptın mı daha da süründürürsün o pis adamı. Diğer kadınin iles kokusu te buraya geldi,iyk :kusmuk:

Haha sağol be cancağzım :)
Benden idol olmaz da ibretlik olur. Genç kızlarımıza anlatılcak türden :)
Artık surundugunu zannetmiyorum. Oğlu olacakmış. Maça götüreceği, tenis öğreteceği biri olacak hayatında :) Mutludur artık, hem kötülere bir şey olmaz malum :)

Haha sağol be cancağzım :)
Benden idol olmaz da ibretlik olur. Genç kızlarımıza anlatılcak türden :)
Artık surundugunu zannetmiyorum. Oğlu olacakmış. Maça götüreceği, tenis öğreteceği biri olacak hayatında :) Mutludur artık, hem kötülere bir şey olmaz malum :)
Şunu stalklama canım artık ya ondan haber olmayınca sende bizde mutluyuz içime yine öküz oturdu sanki ne olduysa ya kızı ya oğlu olurdu ama sana birsey diyeyim mi bu çocuk onların çok fena sınavı olur ne ettik te ne bulduk derler bak şuraya yazıyorum ha senin umudun olur mu Hayır tabisi ama bir 6 ay sonra yolunu yine asindirir sen inş. Orda olmazsın başla kalpler ve kollarda inş. Şu is meselesini az anlatsana ne yapicaksin

Şunu stalklama canım artık ya ondan haber olmayınca sende bizde mutluyuz içime yine öküz oturdu sanki ne olduysa ya kızı ya oğlu olurdu ama sana birsey diyeyim mi bu çocuk onların çok fena sınavı olur ne ettik te ne bulduk derler bak şuraya yazıyorum ha senin umudun olur mu Hayır tabisi ama bir 6 ay sonra yolunu yine asindirir sen inş. Orda olmazsın başla kalpler ve kollarda inş. Şu is meselesini az anlatsana ne yapicaksin

Sekreterlik/asistanlık gibi bir iş olcak canım. Çok önemli bir şey değil ama hiç yoktan iyidir.
Çoook uzun zamandır bakmadım gerçekten stalkı bıraktım da geçen aklıma geldi cinsiyetleri belli olmuştur diye meraklandım öyle baktım. Aman, o anlamda değil di inanki bakmamın nedeni, sırf merak işte. Rüyalarım gerçek mi oluyor gibilerinden :) Hani kızı oldugunu görmüştüm ya.
İyi olsunlar, mutlu olsunlar, çocuklarına iyi birer ebeveyn olsunlar. Ben takılmıyorum artık. Görüşmem iyi oldu:) Aştım kendimi :)

Sekreterlik/asistanlık gibi bir iş olcak canım. Çok önemli bir şey değil ama hiç yoktan iyidir.
Çoook uzun zamandır bakmadım gerçekten stalkı bıraktım da geçen aklıma geldi cinsiyetleri belli olmuştur diye meraklandım öyle baktım. Aman, o anlamda değil di inanki bakmamın nedeni, sırf merak işte. Rüyalarım gerçek mi oluyor gibilerinden :) Hani kızı oldugunu görmüştüm ya.
İyi olsunlar, mutlu olsunlar, çocuklarına iyi birer ebeveyn olsunlar. Ben takılmıyorum artık. Görüşmem iyi oldu:) Aştım kendimi :)
Tahmin etmiştim rüyan için baktığını aslında o mu Paylaşmis utanmadan ne demiş ? millet demiştir vay anasını 2 ayda hem çocuk yapıp cinsiyetini belirlediler diye :) peki sen nasıl oldun haberini görünce ?O kadarda değil beter olsunlar senin bu kıvama gelmen süper ama çok sevindim
İş in ne oldugu onemli değil seni sosyal ortamlara karıştırsın mutlu etsin kafanı dağıtsin yeter gerisi Allahın izniyle gelir yükselir durursun inş. Kardeşime ettiğim cuma dualarına senide katiyorum Allahim en hayirlisindan çok çok iyi kismetler

Tahmin etmiştim rüyan için baktığını aslında o mu Paylaşmis utanmadan ne demiş ? millet demiştir vay anasını 2 ayda hem çocuk yapıp cinsiyetini belirlediler diye :) peki sen nasıl oldun haberini görünce ?O kadarda değil beter olsunlar senin bu kıvama gelmen süper ama çok sevindim
İş in ne oldugu onemli değil seni sosyal ortamlara karıştırsın mutlu etsin kafanı dağıtsin yeter gerisi Allahın izniyle gelir yükselir durursun inş. Kardeşime ettiğim cuma dualarına senide katiyorum Allahim en hayirlisindan çok çok iyi kismetler

Ay canım benim Allah razı olsun. Seninde her işin rasgitsin inş.
Kötü olmadım ben görünce, aklımda onun karşımdaki perişan hali vardı. Ondan sanırım. Tabi içim bir acıdı ama öyle kötü olmadım.
Kız paylaşmış tabiki. Onuda etiketlemiş. Bunlarda her şey normal geliyor. Kızın ailesi çevresi nasıl tiplermiş böyle insanlarda varmış Türkiye de.

+1 katılıyorum ben de canım

Hani ben iyiydim ya, hani ben yavaştan toparlanıyordum ya. Ağzıma etmeliler illaki yeter ki Müge iyi olmasın.
Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bana biri anlatsa hadi lan derdim. Sallama. Böyle şey mi olur. Oluyormuş ya. Gerçekten oluyomuş.Hayat çok garip.
Dünden beri anca kendime geldim. Bana mail atmış. Bir maili beni nasıl bu kadar kötü yapabildi anlamış değilim. Mail atmasına mı şaşırsam yazdıklarına mı üzülsem. sen apar topar evlendin çocuk yaptın benı aldattın neden bana mail atıyorsun be adam neden?!
Şunuda gördüm ya başka şeye şaşırmam diyordum ama mailimde adını gördüğümde şok geçirdim. Elim ayagım titredi açamadım beş dk mailini. İçim ezildi sanki tekrar en başa döndüm. Dalga mı geçiyorsun delirtmeye mi çalışıyorsun. Defol artık.
Cevap yazmadım cevap yazmayı dusunmuyorum ama acaba yazsammı içimde kalanları? Böylelikle temelli defedebilir miyim içimden? Yoksa susmaya devam mı etsem. Bilemiyorum. Ne dogru olur napsam daha mantıklı olur? Bana bir akıl verin nolur
bence icindekılerı kus daha rahatlıcan yoksa yıllarca keske konussaydın diceksın.azına gelenı söle bas küfürü

Back
X