• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanetlendim sanırım

Dead Cell

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
7.261
25.234
798
Birinden hoşlanıyorsunuz,herhangi biri.

Aylarca konuşuyorsunuz falan filan arkadaşça bile olsa.Sonra size sizden gerçekten hoşlandığını söylüyor,siz de ondan hoşlanıyordunuz zaten.Sorun şu ki bunu duyduktan sonra duygularınıza bir şeyler oluyor.Ne eskisi kadar hoşlanıyorsunuz,ne eskisi kadar konuşmak istiyorsunuz ( hatta bazen hiç istemiyorsunuz ) resmen karşıdakine acı çektiriyorsunuz.

Bunun tıpta bir açıklaması falan var mı kafayı yemek üzereyim neredeyse hoşlandığım son 2 3 kişide bunu yaptım,anlamıyorum kendimi.Ego tatmini gibi bir şey sanırım ama iğrenç bir duygu olmasına rağmen bastıramıyorum.

Var mı daha önce böyle şeyler yaşayan şöyle şöyle yaptım artık öyle biri değilim diyen ?

Birçoğumuzun başına gelen, gelebilecek birşey. Herkes aşk insanı olamaz, kimisi en çok kendini sever, belki siz de aşık olabilecek bir insan değilsiniz bu yüzden birine karşı birşeyler hissedince en üst limiti zorlamak zorunda değilsiniz. Muhtemelen bundan dolayı oluyordur.

Daha önce birini sevdiysen ve hala unutamadiysan evet oluyor. Bende öyle oldu . Ayrıldıktan 3 yıl sonra bu durumdan kurtuldum. Sonunda karsimdakini bezdirmeden devam edebildim ve 1 ay sonra evleniyorummmmm:)))) yani eğer bu durum varsa geçmesini bekleyin. Böyle bir durum yoksa da sevgili moduna geçtiğin zaman seni cezbeden yada düşündüğün gibi bir ilişki olmuyor. Sonra soguyuveriyorsun sıkma canını inş en kisa zamanda seni de ayaklarını yerden kesecek birini bulursun.

Birçoğumuzun başına gelen, gelebilecek birşey. Herkes aşk insanı olamaz, kimisi en çok kendini sever, belki siz de aşık olabilecek bir insan değilsiniz bu yüzden birine karşı birşeyler hissedince en üst limiti zorlamak zorunda değilsiniz. Muhtemelen bundan dolayı oluyordur.

Olabilir her insan çok yoğun sevgiler yaşayamaz diyeceğim de önceden gerçekten çok değer verdiğim insanlar oldu,ama hiçbiriyle ileri bir şey yaşayamadım acaba bunun ezikliğini falan mı yaşıyorum içten içe ?

Elinde olduğu için eski çekiciliğini kaybetmiş senin gözünde. Konuşmayı kesmeye kalksa yine kıymete biner Hoppa

Ay :KK45:

Daha önce birini sevdiysen ve hala unutamadiysan evet oluyor. Bende öyle oldu . Ayrıldıktan 3 yıl sonra bu durumdan kurtuldum. Sonunda karsimdakini bezdirmeden devam edebildim ve 1 ay sonra evleniyorummmmm:)))) yani eğer bu durum varsa geçmesini bekleyin. Böyle bir durum yoksa da sevgili moduna geçtiğin zaman seni cezbeden yada düşündüğün gibi bir ilişki olmuyor. Sonra soguyuveriyorsun sıkma canını inş en kisa zamanda seni de ayaklarını yerden kesecek birini bulursun.

Böyle hissedenler varmış demek ki,duymak iyi geldi kendimden iğreniyorum çünkü şu anda...

Demek ki sen imkansız aşklar için yaratılmıssin :D

Olabilir her insan çok yoğun sevgiler yaşayamaz diyeceğim de önceden gerçekten çok değer verdiğim insanlar oldu,ama hiçbiriyle ileri bir şey yaşayamadım acaba bunun ezikliğini falan mı yaşıyorum içten içe ?
Değer vermek çok başka birşey. Ben de eskiden aşık olmayı çok dilerdim ama farkettim ki ben aşıkken mutlu olabilecek bir insan değilim. Zaten bir olaya mantık çerçevesince ağırlık vererek düşünüyorsanız demekki kendi değerleriniz var ve kafanıza yatmayan şeyleri sırf "çok seviyorsunuz" diye yaşamak istemiyorsunuz. Genellikle garantici insanlar böyle davranır. Şimdi siz birine karşı birşeyler hissedip o da hissettiğinde bir ilişkiye başlayacağınızı biliyorsunuz ve bence ayrılacağınızı düşünüyorsunuz çünkü dediğim gibi siz daha yoğun şeyler hissetmek istiyorsunuz ama yapı itibariyle uygun değilsiniz(varsayım). Başında aşkı, yoğun sevgiyi aradığınız için kolay olması sizi irite ediyor olabilir

Back
X