Lanetli miyim?

sanki hassassın biraz ,bence burda forumlara takıl,konuş,tartış,dertleş ama bu konuya takılmadan , oluruna bırakmak iyi gelecektir.bişeye cok inandıgında onu gercek yaparsın.sen şimdi sevilmeyecek biri oldugunu düşünüp düşünüp bunu kurarsan,özgüvenini kaybeder gitgide öyle bi insan olursun.ben bazı sorunlarımı yok sayarak hallediorum.bi arkadas demiş hobi olayını ciddiye al derim,kendine yatırımdır hobi.bide karsına işte bu dicegin bi adam cıkması dısında evlenme,kendinle barışmak önceliğin olsun
evet hobi için baktım netten sitelere de dansa karar verdim :)

walla ben 3 yıldır dansa gidiorum,içime işledi.kurs saatleri dısında da pekcok imkanı var dans geceleri vs..
hangisi peki?

ben tangoya gidiorum,salsa da güzel hep eglenceli gelmiştir bana

Önce şu "lanet" kelimesini haznenizden çıkarın.Gerçekten tehlikeli bir kelimedir.

Öte yandan evlenmisseniz demek ki beğeni olmuş ki evlilik olmuş. Aldatma çok ayrı bir konu, sizinle ilgisi yok. Karşı tarafın s.sizligi.

Arkadaşsız bir dünyadayız zaten. Herkesin etrafı dolu ama gerçek olandan yok , ya da sayılı.

Ne yazık ki artık insanlar o kadar yapay, çıkarcı, sahte ve yüzeysel ki, dürüst, iyi niyetli, ince düşünen insanları itici buluyorlar. Bence bu devirde, bu anlamsız sürüden farklı olduğunuz için mutlu olmalısınız. Zira ben öyleyim, kıytırık tiplerden olmayıp derinliği olan bir insan olmaktan dolayı çok mutluyum. Ve şükürler olsun ki, kendi kalitemde insanlar var çevremde. Sizin de mutlaka karşınıza insani değerlere sahip insanlar çıkacaktır
O insanlar beni de bulsun bu kadar da uzatmak olmaz acik adres verecegim nerdeyse

merhabalar.içimi dökmek için üye oldum.yıllarca takip ettim forumu ama bir derdim var kısmını yeni keşfettim.iyi ki keşfettim çünkü içimi dökmeye ,yardım edilmeye ve durumuma ilişkin farklı fikirlere ihtiyacım var kızlar.
ben 32 yaşındayım.ilk okul ve orta okuldan hatırladığım hep çok iyi arkadaşlarım oldu ama sonra onlar beni bırakıp diğerleriyle arkadaş oldular beni dışladılar.lisede çok iyi bir arkadaşım vardı hala görüşürüm.ama yok şu an.ben hep dışlanıyorum.nedenini sormayın bilmiyorum.örnek vereyim geçen yıl kendi mesleğimden biriyle tanıştım e iyi anlaştık.kız birden beni aramayı sormayı kesti.hiçbir neden yokken ona hiç yanlış bir şey yapmadım çok düşündüm ne yapmış olabilirim diye.
erkekler kısmına gelelim beni beğenmediklerinden mi diye düşünüyorum.ama hepsi mi böyle olur?hiç mi beğenen çıkmaz.aşağılamak için söylemiyorum aşağılamak değil çünkü ben dış görüntüye önem vermem.ama insanların büyük çoğunluğunun bakmadığı ve dışladığı görüntüde biriyle netten tanıştım.bi defa görüştük bir daha aramadı:ruh:
bir sürü girişimim oldu birini bulayım arkadaş bulayım ama yok.erkeği kadını kimse yanımda kalmıyor.ve bu yaşta yalnızlık çok üzüyor.ailem de yok yanımda.yapayalnızım
sizden ricam tabi ki beni tanımadan görmeden zor olacak ama nedenini bulamadığım bu sorunun çözümüne yönelik fikir belirtmeniz.ben artık bu gidişe dur demek istiyorum.
Bence allahın sevdiği kulusun :)

tatlım kırıcı olmak istemem naçizane net bir tarzda birkaç şey yazayım :
1) iki lafın belini kıramyan bir insansan insanlarla arkadaşlık kurman kolay olmaz.tarzını bul renkli hayat mı seversin felsefik şeyler mi havadan sudan mı ona göre bir kültür oluştur kendine...

2) çok göz kontağı ya da aşırı ilgisizlik her türlü insan kaçırır olmaz

karşındaki senle iyi vakit geçirmeli ,

3) çok nazik olma aşırı nazik insanlar sevilmez ezik algılanırlar kimze seni sallamaz sadece nazik ol o kadar hayır demeyi bil

4) biraz havalı olmak işe yarar bşr güneş gözlüğü evde yapacağın ir saç kesimi bir ombre...biraz bakım missler gbi kokmak güzel renkleri biraraya getirmen .... hepisni acilen yürürlüğe sok

5) bir oku üfle kendine ne bileyimb ir çörek otu yak bişiler ... bir ferahlar kendini....

6) kitap oku ve çalışmıyorsan çalış bilgisiz insanla konuşma olmuyor ki anca dedikodu oluyor yaaa

7) biraz gündenmden haberin olsun ha bir de en önemlisi sevdiğin şeylerel donat etrafını ve kendini sev ki sevig de sana gelsin

Sevgiler

Back
X