laparoskobi olanlar

cnmmm bende geçen hafta oldum zatennn nasıl geçtini paylaştımm sizlerleee

arkadaşlar bence korkulcak bişi yok. ben bugün dikişlerimi aldırdım. hatta doktorum dediki:
dikişleri almak ameliyattan daha acı verir:)
o da acımadı. 1 hafta sonra normal hayatıma dönebilicem inşallah.
bu ameliyatı merak ediyorsanız, videolarını izleyin. başınıza ne geleceğini önceden görün. çünkü ameliyattan sonra hiç bişey anlamıyorsunuz.
umarım sizin için umut verici bir yazı olmuştur.
geçmiş olsun tekrar hepinize

zaten bebek olsun die ne acılar çekiyoruzzzz.kızlar bende laparoskobiyi kesinlikle öneririm

şuanda özel mesaj atamıyorum mesaj sayısıyla alakalıymış canım burdan okurmusun

MAONYA BAK DİNİ İNANIŞINI ŞUAN BİLEMEM

YANLIZ SANA ŞUNU SÖYLİCEM AYNI BENDE BU DURUMLARI YAŞADIM KAYINVALİDEMİN LAFLARI KULAKLARIMI ÇINLATTI...

BEN ALLAHTAN DİLEDİM...
BAK YA TABİB İSMİ VE YA ŞAFİ İSMİNİ MUHAKKAK SÖYLE....TEKRARLA BU DOKTOR OLAN ŞİFA VEREN YARDIM EDEN DEMEKTİR....

ayrıca şöyle düşünsen strese girdikçe bu süreç dahada uzayacak ve sen üzülen olacaksın kendini rahatlat.....

bunu söylemek kolay şimdi biliyorum ama bende yaşadım bu süreci inanki çok zor ama ben hep kuran okumaya çalıştım tam bilmesemde türkçeesinden bile okudum
allahım sana emanetim ne olur dedim kullarından utanıyorum kulların bana gülüyor hissediyorum sen bu kulunu üzme sevindir merhamet et diye gece bile ağlayarak yalvardım....

birde dediğimi yap ilişkiye girmeden önce rahatla iyice sıkma kendini ister sigara iç ister namaz kıl ama rahatla sonra ilişkiden sonra bir sağa bir sola dön kalçanın altına yastık koy uzunca bir yat ama rahat yat sıkma kendiniki yolların daralmasın emin ol olacak yeterki sen rahat ol
[/B]

cnm 2ay önce namaza başladım.inancım sonsuz bende hep allahın isimlerini çekerim.inşş olacak.bu ay karar verdim napıosam kendime yapıyrmm onun için üzmücem kendimi kimsenin biyeri duymuo onlar üzülüomu benim içinbua y arahatım inş böle devam edeceğim

kimse senin derdini bilemez kimse yaşayan sensin ama üstesinden gelicek olanda sensin emin ol....kafanı rahatlat sakin ol bedenini sakinleştir ohhhh tedavinede başlamışsın bu imkanı bulamayanlar var sen ne güzel bulmuşsun şanslısın bir yandan...

şimdi sakinleş iyice mutlu sonun çok yakın hissediyorum şuan senin için dua ediyorum emin olabilirsin....

Son düzenleme:
çok saol cnm bu konuyu geçen ekim ayında açmıştım.tesadüf kk ana sayfasında gezerken gördüm cvp yazdını.demekki uğurlu geleceksin bana

merhaba kızlar tek tüpüm tıkanıydı bende 10 gün önce laparoskopi oldum.laparoskopi sonrası gebe kalan var mı tüplerin açıldı dedi doktorum.

selam kızlar
ya benim de tüpler kapalı çıktı ama doktorum laparoskopiyi tavsiye etmem, daha kötü sonuçlara da yol açabiliyor, tüp bebek daha garanti en azından hastaya kalıcı bir hasar bırakmıyor diyor
acaba ısrar etsem mi laparoskopi için

canım laparoskopi ol derim.belkide tüpler açılacak ve normal yollardan hamile kalabileceksin.tüp bebek en son düşünecegin şey derim.çünkü benim doktorum normal yollar tükenmeden tüp bebek yapmam dedi

canım laparoskopi ol derim.belkide tüpler açılacak ve normal yollardan hamile kalabileceksin.tüp bebek en son düşünecegin şey derim.çünkü benim doktorum normal yollar tükenmeden tüp bebek yapmam dedi

benimki de tam aksini söyledi, laparoskopi sırasında tüplere zarar da verilmesi ihtimali var, tüp bebekten önce bir de bu tüplerin alınması lazım sonra dedi sıvı kaçağı mı ne olurmuş o da tüp bebeğin tutmasını zorlaştırırmış ama direk tüp bebek daha avantajlı olduğunu söyledi

acaba tamamen duygusal mı düşünüyor benim doktorcum.. :)))

merhaba kızlar tek tüpüm tıkanıydı bende 10 gün önce laparoskopi oldum.laparoskopi sonrası gebe kalan var mı tüplerin açıldı dedi doktorum.
slm cnm tüp ameliyatını öyle her doktora yaptırma ben bu konuda uzman bi prof.a yaptırmıştım kendi doktoruma değil.kendi doktorum 2saat uğraşmaz açılmadı die çıkardıı.onun için bence kendine güvenilir bi prof. bulmalısın
cnm zaten tüpler tıkalı olmayıp yıllarca çocuğu olmayan hastalarada laparoskobi uygulanabilio bazen tüp yolları eğri olabilio bazen açık gözüküp kapalı olabilio bence doktorun saçmalamış.ben çok araştırdım.bütün proflar önce laparoskobi dio çünkü her çoçuk için tekrar tekrar tüp bebeğin zorlu yollarından geçmek zorunda kalmazsınn.

kızlar bende ekim ayında yaptırmıştım laparoskobimi.tüplerim zorlu bi ameliyatın ardından açıldı ama hala bebeşimiz olmadı.çünkü bende yumurta embelliği ve eşimde sperm hareketliliğinde kısıtlılık var.yani sperm hareketi çok düşük.onun için bu ay tüp bebek yaptırdık şimdi heycanla sonucumu bekliyrm.ilk çoçuk olduktan sonra ikinciyi yıllarca denesekte bu kadar yıpranmayız.hem çoçuğum var die kendimi rahat bırakırım bu sayede yumurtalarım gelişir ve 2.çoçuğum çoğu insanda olduğu gibi normal yollarla gelir.inşşş

selam arkadaşlar.bende geçen çarşamba laporoski oldum.sağ tüp tıkalı.sol tüpüm açık.ameliyet sonrası gece midem çok bulandı.ayağa kalktıktan sonra geçti.4-5 gün omuz ağrısı çektim.gaz ağrısıda çok çektim.doktor karbon denilen bir ilaç verdi.o rahatlattı şükür..benim sorum ameliyat sonrası dikişleriniz nasıldı.ipler kendiliğinden eridimi?ve iz kaldı mı?teşekkürler....

cnm ben ameliyattan 1hafta sonra aldırdım dikişlerimi.
çok korktum aldırırken ama hiç ağrımadı.

doktorun bilgi vermedimi

selam kızlae ben şubat ayında laparoskobi ve histereskobi ameliyatını aynı anda oldum,korkulacak hiçbirşey yok.ben ameliyat olduğum gün hastaneden çıkıp evime gitmiştim ancak beni tek zorlayan şey ameliyat sonrası çektiğim gaz sancısına benzer şey oldu,ameliyat sırasında size hava veriyorlar işte o şişkinliğin sıkıntısını yaşadım biraz ama ağrılı birşey değil,korkulacak birşey yok.ben hala hamile kalamadım,dilerim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.ve tabii bende.AMİN.

bende mart ayında laparoskopi oldum tüpümün biri alındı...ameliyat sonrasında tek sıkıntım gazdı ama korkunçtu 3gün çektimm..bol bol yürüyün ameliyat sonrası...
dikişlerim alınmadı bnm kendiliğinden düşecek dedi dr. ve tam 1 aysonra düştü 6ay geçti ve izlerim yok denecek kadar az ilerleyen zamanda hiç kalmayacak sanırım...

ya birşey sormak istiyorum ... bakın ablalar hepiniz ablalarımsınız bana yardımcı olun benim çok büyük korkularım var ... 21 yaşındayım adet görmeye 8. sınıfta başladım yani 14-15 yaşlarında hiç bir zaman düzenli adet görmedim kaç defa doktora gittim ilaç tedavisi yaptılar 6 aylık yasmin bi 6 aylık da diane 35 ondan verdiler ama bi işe yaramadı. hiç bir zaman adet sancısı çekmedim ama bu 2 3 senedir falan adet olunca değil ama normal günlerde de ara ara bi ağrı giriyo kasıklarıma sonra o ağrı aşağı doğru iniyo ya öyle pis bir acı çekiyorum ki sanki ayıp sölemesi bi tarafım yırtılacakta birşey çıkacak gibi hissediyorum kıpırdayamıyorum kalıyorum öyle taa ki geçene kadar ya acaba bu ne oluyo bilemiyorum ve çok korkuyorum bi kaç yerde bu duruma denk geldim bir kaç kişiden duydum infertilite veya rahim kanseri falan denmiş ya bir daha çocuğum olmazsa çok korkuyorum bu yüzden gidip doktora da soramıyorum ne yapmalıyım akıl verin arkadaşlar lütfen ... bu arada bekarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…