laparoskobi olanlar

hayatım bize sorduğun gibi gidip doktorada sorabilirsin.böyle böyle ağrılarım var diye o sana bir yol gösterecektir.ben bekarken çok sancı çekerdim ölcek gibi.bişe yok dedi doktorlar.doğum kontrol hapı verdiler bide kan ilacı içmedim.ama şimdi çocuğum olmuyor.belkide doktorları iyi dinlemek lazım ne bilim...

beblona cnm netten hemen çıkmak zorundayım yazının bi kısmını okudum yrn okur okumaz sana cvp vericemmm

ya kötü birşey söyler die çok korkuyorum bide bizim memlekette öle iyi doktor yok hepsi yeni mezun doktorlar ilgilenmiyolarda ankarada yada istanbul da doktora gidecem ama bizimkiler ben nereye onlar oraya onlarla yapmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum

birde bu tüplerin kapalı olduğunun belirtileri nelerdir yani neler yaşadınız nasıl doktora gittiniz falan

bende ekim oldum 1yıl olucak 19gün sonra ama hala bebeişim yok.çünkü eşimde sperm hareketliliği düşük bendede aşırı yumurta tembelliği var
rabbim inşş rast getirir cnm doğal yollardan gelir bebeişin
cnm ben 4.sınıfta adet oldum.ortaokulda benden yeşil renkte akıntı geliodu ve kasık sancılarım vardıı.lise 1de aşırı dercede mantar oldumm.bekarken doktorlar pek bi tedavi uygulamıyorlar.bu korkularını bırak benimde adetlerim düzensiz ama her ay olurum günüm 3le 20gün arası geçer.ablamsa 2 3 ayda bir adet görür oda damla damla görür ama onun bebekleri hemen oldu.allah verirse her harukalde verio cnm inanki bunlar bahaneee.onun için nolur kendini şimdiden üzme
bizim bi yakınımzıda senin gibiydi meğer onun kisti varmış kızcağız adet olunda ağlamaktan bi hal olurdu ameliyat oldu biraz uğraş sonrası gebe kaldı.yukarda söyleediğim ablamda bekarken ağlamaktan ölürdü adet sancısı yüzünden ama ablamın bebeği oldu

birde bu tüplerin kapalı olduğunun belirtileri nelerdir yani neler yaşadınız nasıl doktora gittiniz falan

hangi şehirdesin cnm???tüp tıkalılığının hiç bir belirtisi yok ancak rahim filmiyle ortaya çıkıoo.

benim kuzenimin yüzünde erkek gibi sakalları var.hormonları bozuk kilolu ama o evlendiği ay egbe kaldıı.doktor bekarken çoçuğun zor olur demiştiii.herşey takdiri ilahiii

kızlar okuyan olur die yazmak istedim ben bütün tedavileri bırakıppp çok youn olduğum ve koşuşturduğum bir ayda ameliyattan 2 yıl sonra kendiliğimden gebe kaldım malesefkii bebeğimin2.5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldumm.ama bu bile bi umuttt benim ve benim gibiler için.

bu ameliyattan sonra hamile kaldınızmı merak ettim galiba bende olucam araştırıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…