laparoskobi olanlar

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
arkadaşlar önümüzdeki ay laparoskobi olucam
ameliyat nasıl geçiyor ne kadar sürüyor hastanede kaç gün kalınıyorrr
yardım ederseniz sevinirim

canım bende laparoskobi olucam ocak gibi aynen bende çok endişeliyim.konu açtım bende pek cevap alamadım.korkulacak bişi yok diyolar ama henüz tecrübe etmedim....
burayı bende takip edeceğim...

bende burda okumuştum ameliyat için diş çektirmekten kolay denilmiş bilmiyorumkismile göbek deliğinden ve kasıktan 3 yerden giriliyomuş yaklaşık ayılmanla birlikte bir buçuk saat sürüyormuş ameliyat :Saruboceq: acil şifalar diliyorum size :Saruboceq: sonrasında hafif bir karın ağrısı oluyomuş oda bi ağrı kesiciyle geçiyormuş.. hastanede yatmayı gerektirmiyormuş yani cıkıp evde istirat edebiliyosun 1-2 günde normal hayatına dönüyormuşsun.. kormayın kızlar Allahın izniyle bişey olmaz..a.s. çok geçmiş olsun

kızlar herkes farklı bişey sölüyor.

kimi hiç yatmamış çoğunluğu 1 gece yatmış
kimiyse 3gün yatmışş .
bakalım ben gece yatacağım.inşşş hiç yatmameyvahedigeldismile

kızlar herkes farklı bişey sölüyor.

kimi hiç yatmamış çoğunluğu 1 gece yatmış
kimiyse 3gün yatmışş .
bakalım ben gece yatacağım.inşşş hiç yatmameyvahedigeldismile

herkesin bünyesi farklı oluyor tabii opuyorumnanaktan ama inşallah sende yatmadan çıkarsın canım çok geçmiş olsun

iyi akşamlar arkadaşlar..bende laparoskopi ve histeroskopi aynı anda oldum..endometriozis 4.evre ve endometrial polip teşhisi kondu.aynı gün 6 kişi olduk ameliyatı..hemen kalkan bir kişiyi hatırlıyorum.ben 3.gün taburcu oldum ve 10 gün yattım.(durumu en vahim olan bendim bu arada)....ameliyatta verilen gazın omuzlara vuran acısı çoktu bende..okumuşsunuzdur..ama hemen kalkıp gidenide gördüm..ameliyattan önce adet dönemimde şiddetli karın,mide,bağırsak ağrılarım vardı.2 yıldırda çocuğum olmuyo..ameliyattan sonra ağrılarım geçti,2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım ama kalp atımı alınamadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım..şimdi istirahtteyim..hepinize geçmiş olsun.korkutmak istemem kimseyi ama olunması gereken bi operasyon;bebek olmuyosa yani...diğer rahim filmleri hikaye...

çok geçmiş olsun cnmmm.
hayırlısıyla tekrardan gebe kalman dileğiyle :Saruboceq:

arkadaşlar önümüzdeki ay laparoskobi olucam
ameliyat nasıl geçiyor ne kadar sürüyor hastanede kaç gün kalınıyorrr
yardım ederseniz sevinirim

ben mayıs ayında laparoskopi ameliyatı oldum sabahtan hastaneye gittik 11 gibi ameliyata aldılar 12 gibi çıktım yarım saat falan ameliyat sürüyor.
akşama kadar hastanede dinlendim.6 gibi evime geldim. Göbek deliğinin hemen altında 5 cm lik bir ameliyat izi ve kasık bölgesinde de 1-2 cm bir iz. fazla ağrım sızım olmadı çok az kanamam oldu ameliyattan sonra doktorda normal dedi. 2 gün dinlenip işime başladım 5 gün sonra sargı bezlerini çıkardım. korkulacak kadar büyük bir ameliyat değil umarım sorunsuz ve iyi habelerle gelirsin.

geçen doktorumla yeniden konuştuk bu laparoskobi işini.bana 30 dakikalık bişi,ameliyattan sonra sadece sağ omuzunda ağrı olur oda ağrı kesiciyle geçer,1gecede müşahede altında kalırsın sabaha bişeyciğin kalmaz dedi...
bilmiyorum belki benim korkumu yenmem için söylemiştir...ama bebek için nasıl nasıl olacak bu ameliyat korkunun ecele faydası yok sanırım....:sinifsinif:

bende bir an önce laparoskobi olmak istiyoruumm.
artık dayanacak gücüm kalamdıı
tedavisi neyse olmak istiyrm.her gün beynimi kemiriyrmm

slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmm
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn

çok geçmiş olsun..herkes aynı atlatmıyo bu ameliyatı..ama netice güzel olunca çektiklerinin 3 günde siliyosun hafızandan:) bende endometriozisten dolayı çok şiddetli karın ağrıları çektim..7 ay her adetimde.ameliyattan sonra zor toparlandıysamda şimdi adetimde hiç ağrım olmuyo(maşallah diim:)) şimdi sıra bebekte:) inşallahhhhhhhhh hepimiz için....

inşş cnm benim sonuç güzel die ben ağrılarımdan şikayet etmiyrmmm:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ve en sonunda bende bu siteye üye olup tecrübelerimi paylaşmak istedim.
22.10.2010 tarihinde bende laparoskopi ameliyatı geçirdim. sağ yumurtalığımda 7cm lik bir kist vardı. o gün ameliyatım o gün saat 15:00 da ameliyata girdim odaya gelişim 18:00 ı buldu. ameliyatım bir saat 45 dakika sürmüş. sol tarafta tüplerin yanında 4cmlik bir kist varmış oda alınmış. tüplerim kontrol edilmiş.uyanmam odama alınmam toplam 3, 3,5 saati buldu. daha sonra çok bi ağrı sızı hissetmedim.antibiyotik ve ağrı kesici yaptılar. hastanede 2 gün kaldım. onunda sebebi:
ameliyatımı öğleden sonra olmuştum ertesi gün 24 saati doldurmadığım için doktorum bir gece daha kalmamı tavsiye etti.
4-5 gün az bir şekilde kanamam oldu o da normalmiş. omuzlarımda ağrı oldu o da normalmiş.
şu anda hiç bir sıkıntım yok çok şükür.
bence kolay bir ameliyattı, zaten genel anestezi olduğu için hiç bir şey hatırlamıyorsun. ben deliklerimi :) görmesem inanmıcaktım.
hepinize acil şifalar dilerim.
benim içinde şimdi sıra bebekte:)

Son düzenleme:
geçmiş olsunn cnm.ben tüplerim kapalı die ameliyat oldum ama tüplerimin yanında kist varmışş.normal muayenede ve rahim filminde kist yok demişlerdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…