kızlar herkes farklı bişey sölüyor.
kimi hiç yatmamış çoğunluğu 1 gece yatmış
kimiyse 3gün yatmışş .
bakalım ben gece yatacağım.inşşş hiç yatmameyvahedigeldismile
iyi akşamlar arkadaşlar..bende laparoskopi ve histeroskopi aynı anda oldum..endometriozis 4.evre ve endometrial polip teşhisi kondu.aynı gün 6 kişi olduk ameliyatı..hemen kalkan bir kişiyi hatırlıyorum.ben 3.gün taburcu oldum ve 10 gün yattım.(durumu en vahim olan bendim bu arada)....ameliyatta verilen gazın omuzlara vuran acısı çoktu bende..okumuşsunuzdur..ama hemen kalkıp gidenide gördüm..ameliyattan önce adet dönemimde şiddetli karın,mide,bağırsak ağrılarım vardı.2 yıldırda çocuğum olmuyo..ameliyattan sonra ağrılarım geçti,2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım ama kalp atımı alınamadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım..şimdi istirahtteyim..hepinize geçmiş olsun.korkutmak istemem kimseyi ama olunması gereken bi operasyon;bebek olmuyosa yani...diğer rahim filmleri hikaye...
çok geçmiş olsun cnmmm.
hayırlısıyla tekrardan gebe kalman dileğiyle :Saruboceq:
arkadaşlar önümüzdeki ay laparoskobi olucam
ameliyat nasıl geçiyor ne kadar sürüyor hastanede kaç gün kalınıyorrr
yardım ederseniz sevinirim
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmm
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn
çok geçmiş olsun..herkes aynı atlatmıyo bu ameliyatı..ama netice güzel olunca çektiklerinin 3 günde siliyosun hafızandan:) bende endometriozisten dolayı çok şiddetli karın ağrıları çektim..7 ay her adetimde.ameliyattan sonra zor toparlandıysamda şimdi adetimde hiç ağrım olmuyo(maşallah diim:)) şimdi sıra bebekte:) inşallahhhhhhhhh hepimiz için....
kızlarrr laparoskobi yorumlarınızı bekliyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?