Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun ameliyati detaylı anlatir misiniz ne kadar sürdü. Ya uyanamazsam korkusu var bendeMerhaba, ben de 20 aralikta laparoskopi ameliyatı oldum ,cok endişe etmiştim ve stresliydim ama korktuğunuz gibi olmayacak emin olun. Öncesinde sakinleştirici verirler zaten ,çıkınca da benim adet ağrısı gibi bir ağrım olmuştu, hemen toparlanabildiginiz bir ameliyat ,cok geçmiş olsun şimdiden![]()
Hayır hayır asla öyle düşünmeyin anestezi uzmanı size uygun dozda olarak veriyor anesteziyi zaten. Ben 11 kez anestezi aldım bu zamana kadar korkulacak bir sey degilGeçmiş olsun ameliyati detaylı anlatir misiniz ne kadar sürdü. Ya uyanamazsam korkusu var bende
Benim bi oglum var. Kardes olsun istedik olmadi hidrosalpinks de engelmiş tup bebege basladik transfer oncesi mutlaka tüpün alınması gerekiyormuş o yüzden cok korkuyorum. Zaten anksiyete sorunumda var uyanamam oglum arkada kalır düşüncesi mahvetti beni yıllardır erteliyorumHayır hayır asla öyle düşünmeyin anestezi uzmanı size uygun dozda olarak veriyor anesteziyi zaten. Ben 11 kez anestezi aldım bu zamana kadar korkulacak bir sey degilöncesinde zaten size sakinleştirici verirler ,siz yine endişenizi söyleyin rahatlatacaklardir. Ameliyat 1.5 saat kadar sürdü benim ,hidrosalpinks vardi tuplerim bağlandı ve yapisikliklar vardi onlar açıldı. Uyandığımda o dikiş yerlerinde asla bir ağrı sızı yoktu. Cok kucuk kesiler zaten. Karnım ağrıyordu, adetin ilk günü yoğun bir agrimiz olur ya,o sekilde. Akşamına o ağrı gecti. Biraz da omzum ağrıdı sıcak bez yapıp koyduk sürekli, 2 günde gecti o da. Herhangi bir sorunum olmadı cok strese girmiştim öncesinde,korktum ama suan inanilmaz rahatladım ameliyattan sonra, cok ağrılarım oluyordu rahim bölgemde hepsi kesildi şuan, rahat ediceksiniz oyle düşünün
![]()
Maşallah Allah bağışlasınBenim bi oglum var. Kardes olsun istedik olmadi hidrosalpinks de engelmiş tup bebege basladik transfer oncesi mutlaka tüpün alınması gerekiyormuş o yüzden cok korkuyorum. Zaten anksiyete sorunumda var uyanamam oglum arkada kalır düşüncesi mahvetti beni yıllardır erteliyorum
Eskişehir Osmangazi üniversitesinde olacagim nasip olursa. Ben tedavi falan olmadım 5 6 yıldır kendi kendime yenmeye çalışıyorum ilac fobimde var hic bisey kullanamıyorum korkudan. Kendimi yiyip bitiriyorum anlayacağınız. Siz nerde oldunuzMaşallah Allah bağışlasınanksiyete bende de var bir süre bunun icin tedavi de gördüm. Bu son ameliyatta özellikle dediğim gibi endişem cok oldu ama şuan cok rahatladım ,ağrılarınız varsa onlar bile kesilecek emin olun. Tüp bebekte hidrosalpinks tutunmaya engelmiş evet. Doktorum belki de bu yuzden olmuyordu senin dedi ,bakalim benim de subatta transferim olacak aksilik olmazsa.
Nerede olacak ameliyatınız peki ?
İstanbul Tüp Bebek Merkezinde oldum bende ama devlette yapılmış ameliyatlarım da var kistim patlamıştı mesela devlet hastanesinde olmuştum apar topar hemde.Eskişehir Osmangazi üniversitesinde olacagim nasip olursa. Ben tedavi falan olmadım 5 6 yıldır kendi kendime yenmeye çalışıyorum ilac fobimde var hic bisey kullanamıyorum korkudan. Kendimi yiyip bitiriyorum anlayacağınız. Siz nerde oldunuz
Teşekkür ederim inşallah en kisa zamanda bebeginize kavuşursunuz sizdeİstanbul Tüp Bebek Merkezinde oldum bende ama devlette yapılmış ameliyatlarım da var kistim patlamıştı mesela devlet hastanesinde olmuştum apar topar hemde.
Bu konuda endişeleriniz korkulariniz çok fazlaysa belki bu korkuyu yenmek için bir danışmanlık alabilirsiniz ,muhakkak faydası olacaktır. Ama ameliyati olup uyandıktan sonra korktuğunuz kadar olmadığını göreceksiniz emin olun , Allah kolaylık ve gönül rahatlığı versin inşallah![]()
Amin inşallah cok sağolunTeşekkür ederim inşallah en kisa zamanda bebeginize kavuşursunuz sizde![]()
İçime su serptiniz. Bende sanırım bu ay laparoskopi olacağım artık. Geçen sene Mayıs ayında düşük yaptım. Ondan sonra hiç gebe kalamadim. Doktorum 5 ocakta rahim filmi çekti iki tüp kapalı dedi. Sol hafif açıldı ama sağ kapalı ameliyat şart dedi. Bebeğim zaten sağ taraftaydi ve kendiliğinden düşük oldu kalbi durmuştu yavrumun 9. haftada.Hayır hayır asla öyle düşünmeyin anestezi uzmanı size uygun dozda olarak veriyor anesteziyi zaten. Ben 11 kez anestezi aldım bu zamana kadar korkulacak bir sey degilöncesinde zaten size sakinleştirici verirler ,siz yine endişenizi söyleyin rahatlatacaklardir. Ameliyat 1.5 saat kadar sürdü benim ,hidrosalpinks vardi tuplerim bağlandı ve yapisikliklar vardi onlar açıldı. Uyandığımda o dikiş yerlerinde asla bir ağrı sızı yoktu. Cok kucuk kesiler zaten. Karnım ağrıyordu, adetin ilk günü yoğun bir agrimiz olur ya,o sekilde. Akşamına o ağrı gecti. Biraz da omzum ağrıdı sıcak bez yapıp koyduk sürekli, 2 günde gecti o da. Herhangi bir sorunum olmadı cok strese girmiştim öncesinde,korktum ama suan inanilmaz rahatladım ameliyattan sonra, cok ağrılarım oluyordu rahim bölgemde hepsi kesildi şuan, rahat ediceksiniz oyle düşünün
![]()
Yasadiklariniz icin uzuldum , Rabbim sabır versin bundan sonrasinda guzellikler yasatsin size inşallahİçime su serptiniz. Bende sanırım bu ay laparoskopi olacağım artık. Geçen sene Mayıs ayında düşük yaptım. Ondan sonra hiç gebe kalamadim. Doktorum 5 ocakta rahim filmi çekti iki tüp kapalı dedi. Sol hafif açıldı ama sağ kapalı ameliyat şart dedi. Bebeğim zaten sağ taraftaydi ve kendiliğinden düşük oldu kalbi durmuştu yavrumun 9. haftada.
Ameliyat nasıl oluyor böyle bir saat sürer mi tüp açma işlemi. Çok korkuyorum yaa çünkü
Ayy içime su serptiniz Allah razı olsun yaaa. Çok teşekkür ederim anlattığıniz için. Bu ay da adet görürsem gideceğim olacağım o ameliyatı. Biraz seviniyorum ki kapalı bir ameliyat olacak ve hayalime yaklaşmak için bir adım. Anne olmak için neleri neleri feda ettimYasadiklariniz icin uzuldum , Rabbim sabır versin bundan sonrasinda guzellikler yasatsin size inşallah
Hic korkmayın ,ben kendimi cok strese sokmuştum hatta arada aglamalarim filan oldu ameliyat oncesi ama boşunaymış. Elbette hafif ağrılarım oldu, ameliyat sonuçta ama ben açık ameliyat da olan biri olarak asla korkulacak bir sey olmadığını ve gerçekten adet ağrısı düzeyinde geçtiğini söyleyebilirimeger ağrılarınız varsa ameliyat sonrasında hepsi geçiyor ben cok rahatladım senelerce ne çekmişim meğer.
Size ne işlem yapılır bilmiyorum ama 1.5 saatten uzun sürmez diye tahmin ediyorum ,Allahim şifa ve kolaylıklar versin![]()
Cok sevindim yardımım dokunduysaAyy içime su serptiniz Allah razı olsun yaaa. Çok teşekkür ederim anlattığıniz için. Bu ay da adet görürsem gideceğim olacağım o ameliyatı. Biraz seviniyorum ki kapalı bir ameliyat olacak ve hayalime yaklaşmak için bir adım. Anne olmak için neleri neleri feda ettimbu ameliyatla olacaksa başım gözüm üstüne
bana dua edin lütfen
Ayyy çok mutlu oldum mesajınızaCok sevindim yardımım dokunduysa
Bebislerimize giden yoldaki tüm engelleri ortadan kaldırsın insallah Allahım
Ne zorluklar ,ne acılar yaşıyoruz insallah bu uzuntulerimizin sonu mutlulukla biter
Dualarım sizinle, siz de bana dua edin olur mu ,aksilik olmazsa bu ay transferim olacak ,pozitifleri görürüz insallah bu sene![]()
Amin amin inşallahAyyy çok mutlu oldum mesajınızabütün dualarım sizinle
bebişlerimize tez zamanda sağlıkla kavuşalim inşallaahhh
Merhaba bende laparoskopi tek tüp alma ameliyatı oldum ameliyattan bir hafta sonra akıntı oluyordu yumurtlama sanıp değerlendirdim yani adete 10 gün kala değerlendirdik ve şuan adetimden 4 gün geçti sancı gelip gidiyor ama bsey yok sizinde gecikme oldumu acaba?Merhaba, ben de 20 aralikta laparoskopi ameliyatı oldum ,cok endişe etmiştim ve stresliydim ama korktuğunuz gibi olmayacak emin olun. Öncesinde sakinleştirici verirler zaten ,çıkınca da benim adet ağrısı gibi bir ağrım olmuştu, hemen toparlanabildiginiz bir ameliyat ,cok geçmiş olsun şimdiden![]()
Merhaba ,benim iki tüpüm de bağlandı ve tüp bebekle hamile kaldığım icin gecikme gibi bir durumum olmadı. Sizin gebelik olmasi cok mümkün, laparoskopiden sonra şans artıyor, dilerseniz test yapın ya da kan verin ,insallah hamilesinizdirMerhaba bende laparoskopi tek tüp alma ameliyatı oldum ameliyattan bir hafta sonra akıntı oluyordu yumurtlama sanıp değerlendirdim yani adete 10 gün kala değerlendirdik ve şuan adetimden 4 gün geçti sancı gelip gidiyor ama bsey yok sizinde gecikme oldumu acaba?
yarın ilk işim test yapmak olucak dün kaset test yaptım öğleden sonra yirmi dakka içindeydi silik çizgi görmüştüm ama markasını araştırın baya yalancı pozitif çıkarıyormusMerhaba ,benim iki tüpüm de bağlandı ve tüp bebekle hamile kaldığım icin gecikme gibi bir durumum olmadı. Sizin gebelik olmasi cok mümkün, laparoskopiden sonra şans artıyor, dilerseniz test yapın ya da kan verin ,insallah hamilesinizdir️
Tşk ederim bu arada yorumunuz için Rabbim evladınızı size bağışlasıninşallahMerhaba ,benim iki tüpüm de bağlandı ve tüp bebekle hamile kaldığım icin gecikme gibi bir durumum olmadı. Sizin gebelik olmasi cok mümkün, laparoskopiden sonra şans artıyor, dilerseniz test yapın ya da kan verin ,insallah hamilesinizdir️