Laparoskopi ameliyatı olanlar

İyim çok şükür canım sen nasılsın iyi geçtiği ameliyatın bi sıkıntı yoktur umarım
Şükür canım tek tüp tıkalıymış açılmış ağrım var ama hamdolsın Rabbime. Dr 1 ay çocuk düşünme dedi bakalım önümüzdeki aylarda inşallah hamile kalırım

iyim canım çok şükür 16 haftalık olduk bile gün geçtikçe büyüyoruz:) sen naptın süreç devam ediyormu
Çok sevindim canım bizlerede dua et olurmu rabbim saglıkla kucağına almayı nasip🤲 Bnde bu adette gidecem eğer bi sıkıntı olmazsa transfer yapılacak nasip olursa

iyim canım çok şükür 16 haftalık olduk bile gün geçtikçe büyüyoruz:) sen naptın süreç devam ediyormu

Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.. hikayeniz nasıl sizde de hidrosalpenks var mıydı hatırlayamadım da kusura bakma... bizede dua eder misin lütfen...

Çok sevindim canım bizlerede dua et olurmu rabbim saglıkla kucağına almayı nasip🤲 Bnde bu adette gidecem eğer bi sıkıntı olmazsa transfer yapılacak nasip olursa
aminn canım aminn inanki hep dualarımda tanıdıgm tanımadım bu sıkıntıyı çeken herkes rabbim herkesi evlat sahibi etsin olucak merak etme bu dönemde beslenmene çok dikkat et ,bol su içmeyide ihmal etme

Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.. hikayeniz nasıl sizde de v var mıydı hatırlayamadım da kusura bakma... bizede dua eder misin lütfen...

aminnn inş darısı sizlere dualarım sizinle .. derin endometriyozist hastasıydım sağ tüpümde hidrosalpenks vardı zorlu bir laparoskopi ameliyatıyla alındı tüpüm. çikolata kistim temizlendiş ve sıçradıgı birçok yer çok şükür 2 ay sonra transferimn gerçekleşti ve ilk transferde tutundu bebegim şimdi sağlıklıca dogmasını bekliyoruz rabbim tedavilerinizi kolaylaştırsın en kısa zamanda sizlerede hayırlı bir gebelik nasip etsin inş :KK200:

aminn canım aminn inanki hep dualarımda tanıdıgm tanımadım bu sıkıntıyı çeken herkes rabbim herkesi evlat sahibi etsin olucak merak etme bu dönemde beslenmene çok dikkat et ,bol su içmeyide ihmal etme
Var mı önerebilecegin yemem gereken bişeyler

Var mı önerebilecegin yemem gereken bişeyler

canım ben arı sütü kullandım transfer sürecime 1 hafta kalaya kadar onu kesinlikle tavsiye ediyorum.
ananas tüketmiştim hergün ,çay kahve çok tüketiyosan onları azalt artık günde 1 er bardaktan fazla tüketmesen iyi olur,ambalajlı gıdalardan uzak dur abur cubur gibi.omega 3 çok onemli haftadaen az 1 kez balık tüket ,yeşillik salatanı hergün tüket ,birde hergün 1 bardak günlük süt tüketiyordum ben yani işin özü aslında sağlıklı beslenmek ama bunların hepsinin bir faydası var tutunma sürecine transfer günnden itibaren hergün 2,5 3 lt su tabi en önemlisi

canım ben arı sütü kullandım transfer sürecime 1 hafta kalaya kadar onu kesinlikle tavsiye ediyorum.
ananas tüketmiştim hergün ,çay kahve çok tüketiyosan onları azalt artık günde 1 er bardaktan fazla tüketmesen iyi olur,ambalajlı gıdalardan uzak dur abur cubur gibi.omega 3 çok onemli haftadaen az 1 kez balık tüket ,yeşillik salatanı hergün tüket ,birde hergün 1 bardak günlük süt tüketiyordum ben yani işin özü aslında sağlıklı beslenmek ama bunların hepsinin bir faydası var tutunma sürecine transfer günnden itibaren hergün 2,5 3 lt su tabi en önemlisi
Tamm canım çok teşekkür ederim❤️😘

Merhaba bayanlar iyi akşamlar bende 1 sene önce laparoskopi oldum samsun 19 mayıs üniversitesinde rahim filmi çekildim tüplerin tikali dedi doktor ameliyat oldum tüpler açıldı dedi normal yolla hamile kalabilirsin başka bi sorun yok dedi fakat ameliyattan sonra rahim filmi çekmedi tüpler açıldı mi açılmadı mi diye ameliyattan 3 4 ay sonra 1 aşılama denedik negatif oldu 2 3 ay arayla 1 aşılama daha denedik oda olmadı mart ayında tüp bebek yaptık ondanda negatif sonuç aldık başka bi doktora gittim tüplerin geri tıkanmış olabilir dedi böyle bisey yasayan varmi biraz bilgi verirmisiniz rica etsem...

Back
X