- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
3 ay dinlenmeden sonra transferim yapıldı ameliyat üzerine 3 adet geçmesini bekledik
mutlu haberi aldın mu kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay dinlenmeden sonra transferim yapıldı ameliyat üzerine 3 adet geçmesini bekledik
mutlu haberi aldın mu kuzum
Geçmiş olsun canımBen de ameliyat oldum dün. 1 hafta sonra bat.
Sağol canım benimm nasılsınGeçmiş olsun canım
İyim çok şükür canım sen nasılsın iyi geçtiği ameliyatın bi sıkıntı yoktur umarımSağol canım benimm nasılsın![]()
Şükür canım tek tüp tıkalıymış açılmış ağrım var ama hamdolsın Rabbime. Dr 1 ay çocuk düşünme dedi bakalım önümüzdeki aylarda inşallah hamile kalırımİyim çok şükür canım sen nasılsın iyi geçtiği ameliyatın bi sıkıntı yoktur umarım
İnşallah canımmŞükür canım tek tüp tıkalıymış açılmış ağrım var ama hamdolsın Rabbime. Dr 1 ay çocuk düşünme dedi bakalım önümüzdeki aylarda inşallah hamile kalırım
M melike3499 canım nasıl gidiyo hamilelik ne kadarlık oldu
Çok sevindim canım bizlerede dua et olurmu rabbim saglıkla kucağına almayı nasipiyim canım çok şükür 16 haftalık olduk bile gün geçtikçe büyüyoruz:) sen naptın süreç devam ediyormu
iyim canım çok şükür 16 haftalık olduk bile gün geçtikçe büyüyoruz:) sen naptın süreç devam ediyormu
aminn canım aminn inanki hep dualarımda tanıdıgm tanımadım bu sıkıntıyı çeken herkes rabbim herkesi evlat sahibi etsin olucak merak etme bu dönemde beslenmene çok dikkat et ,bol su içmeyide ihmal etmeÇok sevindim canım bizlerede dua et olurmu rabbim saglıkla kucağına almayı nasipBnde bu adette gidecem eğer bi sıkıntı olmazsa transfer yapılacak nasip olursa
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.. hikayeniz nasıl sizde de v var mıydı hatırlayamadım da kusura bakma... bizede dua eder misin lütfen...
Var mı önerebilecegin yemem gereken bişeyleraminn canım aminn inanki hep dualarımda tanıdıgm tanımadım bu sıkıntıyı çeken herkes rabbim herkesi evlat sahibi etsin olucak merak etme bu dönemde beslenmene çok dikkat et ,bol su içmeyide ihmal etme
Var mı önerebilecegin yemem gereken bişeyler
Tamm canım çok teşekkür ederimcanım ben arı sütü kullandım transfer sürecime 1 hafta kalaya kadar onu kesinlikle tavsiye ediyorum.
ananas tüketmiştim hergün ,çay kahve çok tüketiyosan onları azalt artık günde 1 er bardaktan fazla tüketmesen iyi olur,ambalajlı gıdalardan uzak dur abur cubur gibi.omega 3 çok onemli haftadaen az 1 kez balık tüket ,yeşillik salatanı hergün tüket ,birde hergün 1 bardak günlük süt tüketiyordum ben yani işin özü aslında sağlıklı beslenmek ama bunların hepsinin bir faydası var tutunma sürecine transfer günnden itibaren hergün 2,5 3 lt su tabi en önemlisi
Tamm canım çok teşekkür ederim❤![]()
İnşallah veririm güzel hberler canım allah bn ve burda çabalayan tüm bayanlara anne olmayı nasip etsin inşallahHayırlı haberlerini bekliyorumm ❤![]()