Laparoskopi Ameliyatı Öncesi Yardım Lütfen

slm kızlar.banada dün doktorum laparoskopi önerdi düşünüyorum suan eger karar verirsen 4-5 gün içinde olucam ama cok korkuyorum.korkucak bişey varmı acaba beni bilgilendirir misiniz

doktorlar bana da laparoskopi dediler ama tedavi amaçlı değil sadece tanı için.fsh değerim yüksek 136 ve ben 18 yaşındayım.ama daha yaptırmadım.sizce yaptırmalı mıyım?konuşan tanı sonunda tedavi işe yarar mı hormonun düzelmesinde?

ben daha yaptrmadım canım sen bebekmi düşünüyosun yoksa sadece tedavi amaçlımı istiyosun hormon testindeki fsh yüksekliği laparoskopiyle nasıl çözülüyorki anlamadım valla canım ama bence sen yine bikaç doktora daha görün belkide ameliyatlık bişey yoktur

merhabalar,
benim eşimde morfoloji bozukluğu var 4 kez aşılama denedik olmadı..doktorumuz artık tüp bebeğe geçelim bence dedi ama tüp bebek öncesi kafada soru işareti kalmaması için laparoskopi yaptırmamın gerektiğini söyledi buarada ben önceden tüplerimide baktırdım açık çıktı..sizce bunu gerçekten yaptırmam gerekirmi bana fikir verin nolur??

tüplerin açıksa ne gerek varki ama belki kis, miyom falan varsa onları almak için şini garantiye alıyor olabilir ama sen yinede bence bikaç doktora daha danış canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

ben bebek falan düşünmüyorum ama anlamadım.doktor hormon dengesizliğinin sebebine bakıcaz dedi.

mrblar bana da dr.um laparoskopi dedi ikiz rahimle perde arasında karar veremediği için hormon testi istemediler sizden istediler mi ben de korkuyorum biraz bi de dr.un uzman ya da prof. olması bişeyi değiştirir mi ben iki dr.um arasında karar veremedim fikri olan var mı hoşçakalın

merhaba arkadaşlar,
ben daha geçen hafta laparoskopi ameliyatı geçirdim. çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı. zaten uyuduğunuz için pek bişi hissetmiyorsunuz.
ameliyat öncesi benden kan tahlili, ekg, akciğer filmi istediler.
geçmiş olsun hepinize

şerifecim hormon tahlili istemesi lazım eğer kan aldılarsa onlarla yaparlar belki prof. daha iyi ama bazı prof.lerde uzmanlardan düşük seviyede oluyor sen hangisine güveniyorsan bence ona yaptr

bende geçen ay hsg çektirdim bu ay için lap. deddi doktor ama 3 gün günüm geçti bekliyom inşallah vardır .....

valla handecim bende anlamadım hormon dengesizliği testlerde çıkar zaten bence sen bi doktora daha görün canım

şerifecim hormon tahlili istemesi lazım eğer kan aldılarsa onlarla yaparlar belki prof. daha iyi ama bazı prof.lerde uzmanlardan düşük seviyede oluyor sen hangisine güveniyorsan bence ona yaptr

ben de haftaya lap.olucam hormon testi adetin 2.günü yapılacak demişti uzman dr. prof.olanı araştırdım epey uluslararası tanınmış ama artık düşünmek istemiyorum kafam daha çok karışıyo kısmet artık canım.. ben de geçen ay hsg oldum ama adetim erken oldu bazılarında gecikebiliyomuş..

mrbgeçmişolsun ben lap.dan sonra yolculuk yapabilir miyim diye sorcaktım tam da bayram öncesine geldi bi de şehir dışında yaptırcam yolculuk sorun olmaz inş.

son bişidaha sorcam arkadaşlar araştırma hastanesinde prof.ta lap.yaptırınca ekstra ücret ödeniyo mu ben memurum ödemem gerekir mi acaba??

şerife44 teşekkür ederim sanada geçmiş olsun.
ben ameliyattan 2 gün sonra 1,5 saatlik yol gittim. bi sorunum olmadı. önkoltuğu yatırarak rahat bir şekilde yolculuk yaptım.
acil şifalar

şerifecim benimde duyduğum kadarıyla yolculuğa bişey demiyolar karnın zorlanmadığı sürece bişey yok canım 3 gün günüm geçmişti bende sewiniyodum ama hasta oldum bugün bende bu ay olucaktım ama kayınvalidemin acilen kalp ameliyatı olması gerekti bizde bir ay daha erteliyoz artık. bebiş hayallerimizi inşallah o arada kalırımda gerekte kalmz RABBİM isteyen herkese o duyguyu tattirsın inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…