Bu laparoskopi sadece özel hastanelerde mi yapılıyor bilginiz var mı? Ben de tüplerimi bağlattıracağım ve laparoskopi yöntemiyle istiyorum ama her hastane yapıyor mu bunu bilemedim.
kızlar bu laparoskopi tarihi varmı yoksa hemen istediğin zaman olabiliyomusun.mesela adetin bittikten sonra yada adet olmadan gibi bi zamanı varmı?bende tüplerden dolayı olucam sanırım daha önce ameliyat olmuştum endometriozisten.rahim filmi çektirdim açık çıktı ama işlevini yerine getiriyomu yapışıklık varmı bilmiyoruz.ondan laparoskopi olmak istiyorum doktorum düzeltiriz bi sorun varsa dedi.bide pko var bende yumurtalık delme işlemide yapılacak.ben çarşamba günü gidicem doktora günü ne zamana verecek bilmiyorum.adetim yeni bitti umarım hemen haftaya olurum laparoskopiyi.
kızlar bu laparoskopi tarihi varmı yoksa hemen istediğin zaman olabiliyomusun.mesela adetin bittikten sonra yada adet olmadan gibi bi zamanı varmı?bende tüplerden dolayı olucam sanırım daha önce ameliyat olmuştum endometriozisten.rahim filmi çektirdim açık çıktı ama işlevini yerine getiriyomu yapışıklık varmı bilmiyoruz.ondan laparoskopi olmak istiyorum doktorum düzeltiriz bi sorun varsa dedi.bide pko var bende yumurtalık delme işlemide yapılacak.ben çarşamba günü gidicem doktora günü ne zamana verecek bilmiyorum.adetim yeni bitti umarım hemen haftaya olurum laparoskopiyi.
kızlar laparoskopi oldum bugün 3.günüm.2 hafta sonra kontrole gidicem bakalım bundan sonra nolacak.bu arada şeker ilacınada devam ediyorum.inşallah bunlar bi işe yarar.laparoskopi olacaklar sorunuz varsa cevaplayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?