Laparoskopi Ameliyatı Öncesi Yardım Lütfen

Bende sonunda laparaskopi ile myiom amelyati oldum ve bilgi vermek istiyorum...

simde gelelim gelismelere...persembe yani ayin 4 de 13.00 da amelyata girdim..odaya getirdiklerinde saat 18.00 di..amelyat 2 saat sürmüs ,doktorun demesine göre basarili bir operasyon,ama benim az moralim bozuk..nedenlere gelince...Allah sükür su an iyiyim ...

1--miyomu tam alamamis,demesine göre rahime cok yapisikmis zarar vermemek icin kazimamis,ve cok kücük bir parca birakmak zorunda kaldim,bunuda bebek düsünmenizden dolayi mecbur kaldim...acik amelyata gecip alabilirmis hepsini ama vazgecmis,rahime kaziyarak zarar vermemesi cok iyi.......anlayacaginiz miyomun kökü bende..umarim hemen büyümez...neyse bunada sükür
2..sol tüpüm tamamen kapali,sag acik...sol tüpüde acamamislar..öyle birakmis...bende tüpümü acar diye ümitlenmistim,acamadik diyince basladim aglamaya,narkozunda etkisi tabi..ama sag acik bunada sükür...

Su an evdeyim..ayin 8 inde ciktim,4 gece yattim,simdi iyiyim..karnimda 4 delik var..sadece yatarken ve oturup kalkarken zorlaniyorum ama bu kadarda olacak zaten...tüm miyomu olam arkadaslara tavsiye ederim...insallah yapisiklik filanda olmaz...yapisiklik oldugunu nasil anlayacagim onuda bilmiyorumya hayirlisi arik...3 ay gecsin hemen calismalara baslamaliyim

Lap amelyatindan 1 gün önce bana hastanede bir ici su dolu ,ucu sivri borusu olan plastik bir sise verdiler 6 dan sonra birsey yeme ve 8 de bunu anüsten sokup icine fiskirt dediler bende yaptim..bagirsaklarim bosaldi,sabahta amelyat icin hastaneye gittim..yani lavmayi evde kendim yapmis oldum...

Ben de yarın gidiyorum hastaneye tüpleri bağlattırmak için, ama hemen yarın olmayacakmış, önce test istediler, gizli kan şekeri vs. bir de anestezist görecekmiş, sonra randevu verecekler. Gelişmeleri buradan anlatırım merak eden olursa.

esra 1984_ bende kocaelinde oturuyorum sen hangi hastanede fiyat verdiler dr kimdi bilgi verirsen sevinirim cnm bende laparoskopi olacağımda

esracım bende kocaelindenim ben konak hastanesinde hsg çektirdim laparoskobi dedi sen hangi hastanede yaptırdın canım

annelik merhaba bende kocaelindeyim konak ta hangi dr a gittin canım laparoskopi için ne kadar ücret dediler sana bende kocaeli üni.hastanesinde aydın çorakçı ya gidiyorum onu da tavsiye ederim sana hemde ücret ödenmiyor bende orada olacağım senin sorunun neydi tıkanıklık mı var sende de canım....???

esmer1988 bende sol tüp tıkalı konakta kazım beye gidiyorum bana 1.300 dedi fiyatı sen ücretsizmi yaptırcan doktorundan memnunmusun peki canım

cnm benim dr ünibel de muayenesi var ücreti 140 tl üniversitede bütün tahlillerim yapılcak ve bildiğim kadarıyla laparoskopi ameliyatında ücret ödemiyorsun çünkü ben hsg filminde de ücret ödemedim ssk karşılıyor cnm benim tüplerde hafif tıkanıklık var emin olmak için laparoskopi çekilecek hakkımız da hayırlısı artık bende korkuyorum ama yaptırcaz :(((

doktorumdan da çok memnunum bundan önce 3 doktora gttim hiç biri derdimi anlamadı ama bu 3 ay olmadı daha herşey çok yolunda çok ilgilenio bide bana çok moral veriyo canım

ya kızlar acaba laparoskopiden önce hangi tahlilleri yaptılar size doktorum bana tahlil falan dedi aklım karıştı size tahlil yaptılarmı

Back
X