mrb kızlar bende laparoskopi ameliyatı oldum.sebebi uzun olduğu için açıklayarak yazıcam.
son adet tarihim 02.09.2010 du o ay hamile kalmışım 27. gün idrar testiyle öğrendim.ertesi gün dr. gittim değerim 195 çıktı.çok sevindik haliyle 4.gün çok hafif pembe lekelenme geldi banyo yaparken bende önemsemedim değerim her 2 günde bir 2 kat artıyodu ama ilk günlerde keseyi göremedik doğal olarak dr.la dış gebelikten şüphelendik derken 5. haftanın başında keseyi yolk kesesinide gördük ama malesef bebek olması gereken yerde değil eski scar yani eski sezeryan dikişimin üzerine yerleşmiş bu arada benim 2 oğlum var fakat ilk evliliğimden sonra ara ara kanamalarım devam etti ben 6. haftamda memeleketime gitmiştim gezmeye ve orada yoğun ağrı ve kanamayla hastaneye gittik dr.muayenede rahmimde hematom olduğunu söledi hematom anlamı kas içi kanama ama bu benim rahmimde bebeğin kesesinin üzerinde oluşmuş kan dolu bi kese düşünün rahmimde 2 tane kese varmış gibi ve dr. bana bu bebek durmaz düşer dedi biz apar topar eve gittik hemen kendi dr.gittim hematom 8 cm olmuş zaten yeri aşşağıda olan bebeği rahim ağzına doğru itiyomuş bu arada bebek düşmüyo çünki benim rahmim tersmiş neyse çok kötü günler geçirdim ve gün geçtikçe kanamalar 1 çay bardağı dolusu olmaya başladı bebeğimin kalp atışları 150 ken 90 düştü ve biz o haftayı dua ederek stres altında geçirdik malesefki gittiğimizde bebeğimin kalbi durmuştu

( ciddi bir ameliyat şeklinde kürtaj oldum 1 saat sürmüş bana girmeden önce rahmin bile alınabilinir denildi çünki ana damarlardan birine zarar verirsek hayati tehlike oluşur denildi çok şükür ayıldım dr. şu açıklamayı yaptı başarıyla çıktın ama bebeğin kesesini almadık kese zamanla yok olucak dedi kazımak istemedim bi an önce iğleşmen için denildi ve 15 gün sonra adet oldum arkasından hamile kalmışım ama kimyasal gebelik olmuş o günden sonra benim kanamalarım hiç durmadı 2 veya 3 ay her gün kanama oluyodu ha geçti geçicek derken bi gün çok özür diliyorum ilişkiye girmiştik ve ben acile kaldırıldım çok yoğun kanama nedeniyle acildeki dr. anlıyamadı ıkın dedi ve benden tazdikli kan boşalıyodu ertesi gün kendi dr. geldi hemen beni hastanedeki prof.
tüp bebek dr. çıkardı 5 dr. başımda beni inceliyolardı korkudan ölmüştüm tam 2.30 saat sonra ameliyatıma karar verildi.1 hafta sonra 07.02.2011 Ameliyata girdim o süreçte çok şey yaşadık

( bana girmeden önce her şeyi anlattılar böle bi vakka ilk kez görüyoruz ne olduğunu anlamak için ameliyat edicez dendi ameliyat en fazla 45 dk. sürücek ama rahmini alabiliriz kanamayı durduramazsak iç organların iflas edebilir falan filan die ben girdim ameliyata saat 5 alındım gözümü açtığımda hayal meyal saate baktım ve saat 10.00 geçiyodu bi türlü toparlıyamıyodum konuşamıyodumda çok saat geçmiş ama kaç saat olduğunu narkozdan dolayı idrak edemedim
tam 5 saat sürmüş

malesef bana o gece ağrı kesici yapamadılar çünki tansiyonum çok düşük olduğu için ölüyorum sandım ve sabah olduğunda ben resmen davul gibi olmuştu vücudum ameliyatta karbondioksit gazı veriliyomuş ve ben bu gazı 5 saat almışım o yüzden 9 aylık hamile gibi şiştim bu şişler 15 günde ancak indi karnım çürümüş ceset parçası gibi olmuştu meğerse çok fazla uğraşıldığından dolayı damarlar zedelenmiş 1 ayda ancak geçti ve o müthiş omuz sırt ağrısı gazdan dolayıymış vücut gazı atana kadar bunları yaşamam normalnmiş sizi bilmem ama ben çok sıkıntılı geçirdim ameliyat sebebi hamilelikten dolayı bebeğin kesesinin yerinde 4x4 cm damarsallaşmış bir kitle oluşmuş bunu kesip almışlar ve bebek rahim ağzına doğru itildiği için rahim ağzı duvarımın yapısı bozulmuş onu düzeltmişler başarılı geçmiş ama eşime ve bana sorun bide eve geldik bitmedi çilem devamlı ağrı devamlı bulantı devamlı çarpıntı tekrar acillik oldum ve kan değerlerim çok düşmüş az daha kalp krizi geçiriyomuşum hemoglam değerlerim falan çok düşmüş bünyem zayıf 5 saat ameliyat bide onun öncesi kanamalar
çok uzattım çok sıkıntılı bi dönem geçirdik ve ben hala kendiliğimden hamile kalamadım

(