Laparoskopi ameliyatı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi oneo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oneo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
7
0
16
İstanbul
yaklaşık 2 yıldır evliyim.çocuk istiyoruz.ama olmuyor :(
yaklaşık 6 aylık tahlil sürecimden sonra ameliyata karar verildi.1 ay gibi bir süre sonra ameliyat olacagım.hem mutluyum hemde çok korkuyorum :S
duydugum ve mutlu oldugum şey ameliyat sonrası hamiş olunabildigi..... inş. olurummm çokkk istiyorum. ameliyat olan varmı bişiler yazsanız :(((

4 cm lik çıkolata kıstım vardı 4 ay ılac kullandım fakat kuculmedı.agrım sızım olmadı.doktor gebe kalmamamın baska sebebı olmalı dıye cesıtlı tahlıller yaptı en son hsg cekıldım(rahım fılmı) ve sağ tupum kapalı cıktı. laparoskopı oldum.hem kıstımı temızledıler hem tuplerımı acmaya calıstılar sol tupum acık ama sag tupum hala kapalıymıs.doktor, 3 ay sonra tekrar hsg cekelım.hiç vakıt kaybetmeden tup bebege gıdelım dedi. tabı 3 ay gecsın bı sonra baska baska doktorlara gıderek arastıracagım tek tuplede gebe kalınabılıyormus ve tup bebek pahalı bır yontem onu gectım 3 yıllık evlı olmam gerek yasaya gore.ee ben daha 1.5 yıllık evlıyım.sımdı moralımı bozmadan 3 ayın gecmesını bekleyecegım sonra arastıracagım en dogrusu ne olur belkı hsg de bu sefer acılır tupum.

Bende 3 yıllık evliyim yeni tedaviye başladım ve gittiğim doktor direk rahim filmi istedi çektirdim sağ tüpüm kapalı sol dada genişleme varmış 3 ay içinde hamilelik olmazsa laparoskopiyi deniycekler çatlatma iğnesi yaptı doktor yarın adet olmam lazım olmazsam 3 gün sonra kan tahlili yaptırıcam rabbime dua etmekten başka yapıcak bişe yok allah herkeze annelik duygusunu nasip etsin...

4 cm lik çıkolata kıstım vardı 4 ay ılac kullandım fakat kuculmedı.agrım sızım olmadı.doktor gebe kalmamamın baska sebebı olmalı dıye cesıtlı tahlıller yaptı en son hsg cekıldım(rahım fılmı) ve sağ tupum kapalı cıktı. laparoskopı oldum.hem kıstımı temızledıler hem tuplerımı acmaya calıstılar sol tupum acık ama sag tupum hala kapalıymıs.doktor, 3 ay sonra tekrar hsg cekelım.hiç vakıt kaybetmeden tup bebege gıdelım dedi. tabı 3 ay gecsın bı sonra baska baska doktorlara gıderek arastıracagım tek tuplede gebe kalınabılıyormus ve tup bebek pahalı bır yontem onu gectım 3 yıllık evlı olmam gerek yasaya gore.ee ben daha 1.5 yıllık evlıyım.sımdı moralımı bozmadan 3 ayın gecmesını bekleyecegım sonra arastıracagım en dogrusu ne olur belkı hsg de bu sefer acılır tupum.

banada tüp bebek dendi aslında ama 3 yıllık evli olmam gerektigi söylenmedi. devlet hastanesine gidiyorum bu arada.gerçekten birde öyle birşey çıkarsa vay halime. :SS

Ben de laparoskopi ve histereskopi operasyonlarını kasım ayında oldum. Kist yada tıkanıklıkla karşılaşılmadı. Tüplerimden birinde hafif bir yapışıklık varmış, onu açtılar. Bir de drilling denilen bir müdahale daha yapıldı. operasyondan sonra bir aşılama da yaptık ama henüz güzel bir haber yok:(

herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...
laparoskopi oldum bende yaklaşık 2 hafta önce miyom varmış almışlar tüpleride açmışlar... doktorumuz bekleyip görecegiz demiş?
bakalım bundan sonra ne olacak...

sizede geçmiş olsun...

banada tüp bebek dendi aslında ama 3 yıllık evli olmam gerektigi söylenmedi. devlet hastanesine gidiyorum bu arada.gerçekten birde öyle birşey çıkarsa vay halime. :SS

Arkadaşım bende senin yazdıklarını birebir yaşadım tek değişiklik özele gidiyodum ben banada sağ kapalı soldada esneme var dedi doktorum 3 aylık bi tedavi süreci geçirdim daha sonra laparoskopi dedi oldum sol tüpüm esneme olan tüpüm alındı 1 ay dinlen dediler onun ardından tüp bebek yaptık allaha binlerce şükürler olsun bugün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı darısı tüm isteyenlere inşşş devlet hastanesini bilemiyorum ama tüp bebek merkezlerinde resmi nikah olduktan sonra günün önemi yok ben nikah yaptım 15 gün sonra tüp bebek yaptım rabbim sizlerede nasip eder bu güzel mutluluğu inşşşş

bu laparoskopi ameliyatı adetin kaçıncı günü oluyor adetle bağlantısı varmı? ben daha önce olmuştum ama o zmn historoskopiyle bir olduğum için adetin 8. gününe denk gelmişti.

Back
X