Laparoskopi olanlar olacaklar...

fulyada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
166
64
28
45
Merhaba arkadaşlar. Benim rahim dışında 3 cm boyutunda miyomum var. Tüp Bebek denemelerimden genetikten geçen embriyo transferlerim tutuyor fakat ilk haftalarda kaybediyoruz. Herşeye bakıldı bir miyom kaldı almadık almadık şimdi zorunlu olarak alacaz gibi. Gebelikte miyom büyüyor. Sorum şu daha önce miyom ameliyatı oldunuz mu laparoskopi ile bir de kaç lira Teşekkürler

Çok geçmiş olsun ilk öncelikle Rabbim tez zamanda yavruna kavuşmayı nasip etsin sana ve hepimize. Ben ekim ayında ameliyat oldum fakat laparoskopi ile değil açık ameliyat oldum rahimde 4 tane 8-7-6 cm çaplarında değişen miyomlarım vardı alındı şu anda bekleme aşamasındayım bir aksilik olmazsa nisanda tekrar tedavi :KK5::KK5:

Çok geçmiş olsun ilk öncelikle Rabbim tez zamanda yavruna kavuşmayı nasip etsin sana ve hepimize. Ben ekim ayında ameliyat oldum fakat laparoskopi ile değil açık ameliyat oldum rahimde 4 tane 8-7-6 cm çaplarında değişen miyomlarım vardı alındı şu anda bekleme aşamasındayım bir aksilik olmazsa nisanda tekrar tedavi :KK5::KK5:
Miyomlar ultrasonda goruluyormu nasıl teshıs edılıyor acaba

Çok tesekkur ederım.
Dr uma hısterskpi yapılaın tedavı öncesı demiştim gerek yok demiştii.
Bır sorun gormedıgı ıcın denekki
histereskopi hemen yapmıyorlar zaten canım sorun varsa veya ilk deneme başarısız olursa histerekopi çekiyorlar

ben de laparoskopi oldum ama miyom için değil gerçi miyomda cıktı onuda aldılar üniversite de yapıldığı için para vermedim.

Ben 4 nisanda şişli kolan hastanesinde 4.400 tlye oldum

Back
X