laparoskopi olanlar..

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
3 gün önce laparoskopi oldum ve sağ tüpüm alındı..:43:aslında hsg de tüplerim açık çıkdı neye inanıcaz bilmiyorum ama laparoskopide sağda sorun varmış ve aldılar.1 ay sonra tüp bebeğe başlıycam inş bu sefer pozitif sonuç alırım.. doğal yollardan tek tüple hamile kalanlar varmı aranızda..

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkdaşım ama tüp bebekte tüplere gerek yok kiii.. direk rahme yerleştiriliyor embrolar.. yani hiç kaybın yok.. ama anlamadığım neden almdılar tüpünü.. dış gebelik falan mı yaşadın kii?

ben daha önce 3 defa tüp bebek denedim ama sonuç hep negatif oldu..sorun bulamadılar olmadığım tedavi kalmadı hsg çekildim 2 defa tüplerim açık çıkdı ..neden olmadığına dair birde laparoskopi yapalım dendi bi nevi araştırma.. dış gebelik falan olmadı sadece bakalım dediler laparoskopiyle sorun ne diye .tüpün alınıcağını bende bilmiyodum zaten çok kötü oldum duyunca neyse sağ tüpde hasar var orda olması gereksiz dendi ve alındı..demekki hsg (rahim filmine)de güven yok... bakalım bi dahaki ay deniycez tüp bebek inş sorun budur da bu sefer pozitif sonuç alırım..rabbim yardım etsin hepimize inş..

:5:
ben daha önce 3 defa tüp bebek denedim ama sonuç hep negatif oldu..sorun bulamadılar olmadığım tedavi kalmadı hsg çekildim 2 defa tüplerim açık çıkdı ..neden olmadığına dair birde laparoskopi yapalım dendi bi nevi araştırma.. dış gebelik falan olmadı sadece bakalım dediler laparoskopiyle sorun ne diye .tüpün alınıcağını bende bilmiyodum zaten çok kötü oldum duyunca neyse sağ tüpde hasar var orda olması gereksiz dendi ve alındı..demekki hsg (rahim filmine)de güven yok... bakalım bi dahaki ay deniycez tüp bebek inş sorun budur da bu sefer pozitif sonuç alırım..rabbim yardım etsin hepimize inş..

gecmiş olsun slm kızlar bende laparoskopi olacağım hic adetitimi görmedim bu yaşıma kadar yaşımda yirmi iki benimde cocuk olmuoy sebeb adet görmedim icin sizce bu laparoskopi olsam adettimi görürürmüyüm yada hamile kalabilirmiyim benim gibi olan var mı

Back
X