Kanaman falan mı uzun sürmüştü acaba. Yani doktora kontrole gittiğinde rahmin hazır olmadığını mı söyledi yoksa direk iki adet dönemi bekleriz mi demişti.Merhaba, ben 6 mayıs da laparoskopi oldum 2 adet dönemi geçti ve 31 Temmuz da transfer oldum.
Benim pek kanamam olmadı direkt 2. Adetle transfer hazırlığına başlarız demişti. İlk adetten sonra lucrin depot iğne vurulmam gerekiyordu zaten.Onun etkisini de görüp 2. Adetten sonra hazırlığa başladık hatta bu iğne etkisini biraz daha görelim diye beklerken tam 3. Adet günüm de transfer oldum.Kanaman falan mı uzun sürmüştü acaba. Yani doktora kontrole gittiğinde rahmin hazır olmadığını mı söyledi yoksa direk iki adet dönemi bekleriz mi demişti.
Daha çok yeni transfer ama test falan yaptın mıBenim pek kanamam olmadı direkt 2. Adetle transfer hazırlığına başlarız demişti. İlk adetten sonra lucrin depot iğne vurulmam gerekiyordu zaten.Onun etkisini de görüp 2. Adetten sonra hazırlığa başladık hatta bu iğne etkisini biraz daha görelim diye beklerken tam 3. Adet günüm de transfer oldum.
Yok canım bugün 3.gün daha,test gününe yakın belki yaparım gizlice bir idrar testiDaha çok yeni transfer ama test falan yaptın mı
İki tüpümde de sıvı birikmesi var hidrosalpenksmiş. İkisi de alınacak artı çikolata kistim var o temizlenecek bi de rahim şekli bozukmuş o düzeltilecek. O kadar çok bekledim ki insan ilk adetten sonra olsun istiyo transferi ama sağlıklı olması daha önemli tabi.Yok canım bugün 3.gün daha,test gününe yakın belki yaparım gizlice bir idrar testiSen ne için laparoskopi olacaksın tanısal mı?
Durumumuz hemen hemen aynı.Benim de hidrosalpenks sebebiyle iki tüpüm de bağlandı.Çift taraflı çikolata kistlerim var ama amh çok düşük olduğu için müdahale edilmedi bir defaya mahsus lucrin vuruldu sadece.Bunların hepsi kardeş sorunlarmış biri varsa diğeri de biryerler de gizlenmiş oluyor. Tüpleri bağlarken rahimde ki yapışıklıkları görüp onları da açtı. Yani laparoskopi candırİki tüpümde de sıvı birikmesi var hidrosalpenksmiş. İkisi de alınacak artı çikolata kistim var o temizlenecek bi de rahim şekli bozukmuş o düzeltilecek. O kadar çok bekledim ki insan ilk adetten sonra olsun istiyo transferi ama sağlıklı olması daha önemli tabi.
Öyle ya tek çözüm bu ameliyat yani. Aslında geçtiğimiz cumartesi olacaktım ameliyatı ama tüp bebek doktorum doğum kontrol ilacının yanında coraspin vermişti kan sulandırıcı bi ilaç. Bu tarz ilaçların da ameliyattan 1 hafta önce bırakılması gerekiyomuş. Ben tesadüfen araştırırken gördüm doktoruma sordum o da bu riski alamayız haftaya yapalım dedi. Tam kendimi ameliyata hazırlamıştım şimdi aynı stresi tekrar yaşıyorum durum böyle olunca iyileşme süreci de geç olacak yani bi sonraki adette transfer edilecek olsaydı bile bu gecikmeden sonra bidahaki aya kalır diye düşünüyorum.Durumumuz hemen hemen aynı.Benim de hidrosalpenks sebebiyle iki tüpüm de bağlandı.Çift taraflı çikolata kistlerim var ama amh çok düşük olduğu için müdahale edilmedi bir defaya mahsus lucrin vuruldu sadece.Bunların hepsi kardeş sorunlarmış biri varsa diğeri de biryerler de gizlenmiş oluyor. Tüpleri bağlarken rahimde ki yapışıklıkları görüp onları da açtı. Yani laparoskopi candır
Doğru zaman gelmeden aksiyon alsak bile gördüğün gibi bi pürüzle bile herşey vaktini buluyor.Aceleci davranıp kendini strese sokma, vaktine esir işlerle uğraşıyoruz,sakin ve akışta kalmak önemli.Biz geçen yıl ekim ayında başladık tedaviye ve bu kadar problemden haberimiz yoktu, içim örümcek bağlamış diye güle güle bir şekil de geldik bu zamana.Niyetimiz salih,sonu hayırlı,içimiz rahatÖyle ya tek çözüm bu ameliyat yani. Aslında geçtiğimiz cumartesi olacaktım ameliyatı ama tüp bebek doktorum doğum kontrol ilacının yanında coraspin vermişti kan sulandırıcı bi ilaç. Bu tarz ilaçların da ameliyattan 1 hafta önce bırakılması gerekiyomuş. Ben tesadüfen araştırırken gördüm doktoruma sordum o da bu riski alamayız haftaya yapalım dedi. Tam kendimi ameliyata hazırlamıştım şimdi aynı stresi tekrar yaşıyorum durum böyle olunca iyileşme süreci de geç olacak yani bi sonraki adette transfer edilecek olsaydı bile bu gecikmeden sonra bidahaki aya kalır diye düşünüyorum.
Tüp bebek tedavimi istanbul pendik medicalparkta görüyorum, doktorum ameliyat için maltepe medicalparktaki bi doktora yönlendirdi orada olucam inşallah. Sen nerde yaptırdın canım. Bi de transferden sonra doktor neler söyledi dikkat etmen gereken şeyler konusunda falan.Doğru zaman gelmeden aksiyon alsak bile gördüğün gibi bi pürüzle bile herşey vaktini buluyor.Aceleci davranıp kendini strese sokma, vaktine esir işlerle uğraşıyoruz,sakin ve akışta kalmak önemli.Biz geçen yıl ekim ayında başladık tedaviye ve bu kadar problemden haberimiz yoktu, içim örümcek bağlamış diye güle güle bir şekil de geldik bu zamana.Niyetimiz salih,sonu hayırlı,içimiz rahatNerede tedavi görüyorsun?
Ben bahçeci fulya da tedavi görüyorum,ameliyatımı da kendi doktorum yaptı.İyileşme süreci çok hızlı kendini zorlamadan istediğin herşeyi yapabilirsin.İçini şişirerek yaptıkları bir operasyon,bu yüzden birkaç gün gaz problemi yaşayabilirsin. Dik pozisyonda yatmamı istemişti doktorum sadece ağzımdan sürekli hava kaçırır gibi gaz çıkıyordu.Tüp bebek tedavimi istanbul pendik medicalparkta görüyorum, doktorum ameliyat için maltepe medicalparktaki bi doktora yönlendirdi orada olucam inşallah. Sen nerde yaptırdın canım. Bi de transferden sonra doktor neler söyledi dikkat etmen gereken şeyler konusunda falan.
Kaç günde toparladın peki. Bi de denize kaçıncı günden sonra giriliyomuş onu sormuş muydun.Ben bahçeci fulya da tedavi görüyorum,ameliyatımı da kendi doktorum yaptı.İyileşme süreci çok hızlı kendini zorlamadan istediğin herşeyi yapabilirsin.İçini şişirerek yaptıkları bir operasyon,bu yüzden birkaç gün gaz problemi yaşayabilirsin. Dik pozisyonda yatmamı istemişti doktorum sadece ağzımdan sürekli hava kaçırır gibi gaz çıkıyordu.
Sonrasında da pozitif sonucu almışsın ne güzel. Darısı başımıza artıkHisteroskopi icin 1 ay, laparoskopi icin 2 aydir genelde bekleme suresi. Ben sadece histeroskopi oldum, 1 ay sonra da transfer
Ben bir haftayı bulmadan tam olarak normaldim artık. O süreçte de yine ayakta günlük rutin işlerimi yapabilir pozisyondaydım.Denizle ilgili konuşmamıştık çünkü Mayıs başıydı ama tahmin yürüterek iki hafta sonrasında çok rahat gidilebilir diye düşünüyorum. O da dikiş yerleri tam olarak iyileşmiş olur herhalde diye.Kaç günde toparladın peki. Bi de denize kaçıncı günden sonra giriliyomuş onu sormuş muydun.
Tebrik ederim pozitifi görmüşsünüz.Sağlıkla kucağınızda da görürsünüz inşaallahHisteroskopi icin 1 ay, laparoskopi icin 2 aydir genelde bekleme suresi. Ben sadece histeroskopi oldum, 1 ay sonra da transfer
Tabi kişiden kişiye göre de değişir bu süreç. İnşallah bende de hızlı ilerler. Test yapınca haber ver mutlaka merak ederim. İnşallah pozitif sonucu görürsünBen bir haftayı bulmadan tam olarak normaldim artık. O süreçte de yine ayakta günlük rutin işlerimi yapabilir pozisyondaydım.Denizle ilgili konuşmamıştık çünkü Mayıs başıydı ama tahmin yürüterek iki hafta sonrasında çok rahat gidilebilir diye düşünüyorum. O da dikiş yerleri tam olarak iyileşmiş olur herhalde
İnşallah hepimiz pozitifi görüp sağlık ve kolaylıkla bebeklerimizi görürüzTabi kişiden kişiye göre de değişir bu süreç. İnşallah bende de hızlı ilerler. Test yapınca haber ver mutlaka merak ederim. İnşallah pozitif sonucu görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?