Laparoskopi tarihim 16 agustos yardim....

KizilcikSerbeti

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
23
0
16
İstanbul
Merhaba kizceler bugun laparoskopi icin gun verdiler dedigim gibi 16 agustosa.Bayagi gerginim nasil olacak beni neler bekliyor bilmek istiyorum mesela sonda takiliyor mu kac gunde iyilesirim narkozu ve karnimdaki karbondioksiti atmam zor olur mu bir suru soru var aklimda.İki yumurtaligimda da kist var kac dikisim olur.Laparoskopi olanlar bana yardimci olur musunuz lutfeeen :)

Allah acil şifalar versin,geçmiş olsun..sonda takılsa bile inanın acıtmıyor..açık ameliyattan daha avantajlı ama korkulacak birşey yok..siz öylemi olacak böylemi olacak diye korktuğunuz kadar korkutucu değil.sakin olun sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız..dert edinmeyin inşallah ameliyat olduğuunuz günde taburcu olursunuz..sadece ameliyattan 12 saat kadar önce yemeyi ve içmeyi bırakırsanız daha rahat ameliyat geçirirsiniz.

ben oldum canım 1 gece yattım sonrasında taburcu oldum hiç korkulacak birşey değil inanki benim sondayı ameliyat için uyuttuklarında takmışlar haberim bile olmadı inanki 3 yerden açıyolar göbek deliğinden ve iki kasığından benim 2 şer dikiş ancak vardı inanki hiç acı bile hissetmiyosun. Allah kolaylık versin stres etme korkma sakin ol düşündüğün gibi korkulacak üzülecek bir durum değil Allahım acil şifalar versin..

Back
X