laparoskopi yaptıranlar

aaa canm yasında var ol tabi ben 22 yasında bu ameliyetı olduysam sen cok rahat karar verebilirsn tabi tüp bebek için hangi hastaneyi düşünüyosn peki bnde 3 ay olmazsa yaptırıcam rabbim normal yoldan olmayı nasip etsin tabi bize
amin inş kendi doktorum medıcalparkta tekrar aynı doktora gitmeyi düşünüyorum daha öncede onda denemiştik olmadı ama gerçekten memnun kaldığım için tekrar gidicem sendemi miyom aldırdın

amin inş kendi doktorum medıcalparkta tekrar aynı doktora gitmeyi düşünüyorum daha öncede onda denemiştik olmadı ama gerçekten memnun kaldığım için tekrar gidicem sendemi miyom aldırdın
Yok canm tuplerim kapaliydi actirmak icin yattim o masaya sadece sol acilmis doktorunun ismi ne cnm bu arada iyiyse bndede bi fikir olsun bide emsey hastanesini öneriyorlar ama

Cnm
merhaba
geçen hafta hsg filmi çektirdim tüpler tıkalı çıktı. birde laparoskopi yaptırmam gerekiyor . özel hastanede yaptırmak istiyorum ama fiyatları hakkında hiçbir fikrim yok istanbulda olupta bu işlemi yaptıran var mı acaba maliyeti ne kadardır.[/QUO
TE] canim benimde hsg de tupler tikali cikmisti ama bir kez daha cektir iyice emin ol.laproskopiyi devlette olma sakin ben istanbul kartal ozel umutta fatih birol a oldum ssk anlasmali cok memnun kaldim ve 2013 ekimde oldum tuplerim acik cikti su an alti aylik kizima hamileyim.alti yil sonra mucizemiz geldi. Laproskopinin cok faydasi var hastane de uygun dr umda cok iyiydi.tavsiye ederim tup bebek meekezleri ne sakin gitme soyarlar seni hepsi para pesinde allah bebegine tez zamanda kavustursun meraketme mutlska olacak bebisin sakin stres yapma allah yardimcin olsun 2015 sana bebisini getirsin amiiin isteyen ugrasan herkese versin rabbim amiiiinnnn

Canm. Rabbim sagliklA kucagina almayi nasip etsin cok sevindim senin adina bnde fatih beyde oldum ameliyat 2 hafta önce tuplerden biri acilmamis sadece sol acik ama yinede umudum var normal yolla olmAsina sana yumurta catlatmak icin ilac verdemi nasil hamis kaldn benide adet olunca cagrdi

Yok canm tuplerim kapaliydi actirmak icin yattim o masaya sadece sol acilmis doktorunun ismi ne cnm bu arada iyiyse bndede bi fikir olsun bide emsey hastanesini öneriyorlar ama
serdar koc doktorun adı çokl alakalı sevecen işini seven bir doktor o yüzden birkez daha deneyeceğiz onunla sonrası allah kerim inş tutarda bir daha uğraşmam tek tüple tüp bebek sorun olmuyor diye biliyorum grçi senin normal yolla oluyorsa sorun yok ki inş olur bizler gibi uğraşmak zorunda kalmazsın gerçekten zor bir süreç

serdar koc doktorun adı çokl alakalı sevecen işini seven bir doktor o yüzden birkez daha deneyeceğiz onunla sonrası allah kerim inş tutarda bir daha uğraşmam tek tüple tüp bebek sorun olmuyor diye biliyorum grçi senin normal yolla oluyorsa sorun yok ki inş olur bizler gibi uğraşmak zorunda kalmazsın gerçekten zor bir süreç
Canim tek tuple normal yolla gebe kalan cok dedi doktorum ama yinede kısmet hersey rabbim ol derse olur diyorum ben yeni yilda bize anneligi nasip etsin rabbim

Canim tek tuple normal yolla gebe kalan cok dedi doktorum ama yinede kısmet hersey rabbim ol derse olur diyorum ben yeni yilda bize anneligi nasip etsin rabbim
amin binlerce kez amin herşey nasip kısmet meselesi allah verirse oluyor doktorlar birer vesile rabbim bizede tattırır inş ben ilk tüp bebek denemem de bayağı ümitlenmiştim ne yalan söyliyeyim ama negatif sonuç tokat gibi çarpınca yüzüme gerçekten çok üzüldüm.rahim filmim temiz kan sonuçlarım gayet iyi 20 tane yumurtam oldu çok başarılı transferim oldu 2 tane yumurta transfer edildi dr herşey başarılı oldu dedi ama negatif sonra dondurlumuşları denemee karar verdik transfer günü geldi hastaneden aradılar yumurtalarınız çözülürken kalitesini kaybetti diye tekrar bir üzüntü ve üstüne birde miyomlar bunad a şükür allahım başka dert vermesin

amin binlerce kez amin herşey nasip kısmet meselesi allah verirse oluyor doktorlar birer vesile rabbim bizede tattırır inş ben ilk tüp bebek denemem de bayağı ümitlenmiştim ne yalan söyliyeyim ama negatif sonuç tokat gibi çarpınca yüzüme gerçekten çok üzüldüm.rahim filmim temiz kan sonuçlarım gayet iyi 20 tane yumurtam oldu çok başarılı transferim oldu 2 tane yumurta transfer edildi dr herşey başarılı oldu dedi ama negatif sonra dondurlumuşları denemee karar verdik transfer günü geldi hastaneden aradılar yumurtalarınız çözülürken kalitesini kaybetti diye tekrar bir üzüntü ve üstüne birde miyomlar bunad a şükür allahım başka dert vermesin
Ayy canin cok üzüldum anlayabiliyorum seni benimde yaptirdigim gebelik testleri ve hayal kirikligi var birsürü esin nasil tadaviye olumlu bakiyo o zmn biz bi baslayip bi biraktik esim yuzundun hic devam etmedi hep bahane buldu o yuzden tup bebege kadar gidemedik adet oldugunda gel demisti doktor yumurta takibi yapicakti esim ben burda olmuycam sehir disinda olucam diyo hep boyleydi baZen dusunuyorum acaba dogru bisey mi yapiyorum bu adamdan cocuk isteyerek :((

selam kızlar benimde laparoskopi ameliyatı olmam lazım. Kaç senedir çocuğumuz olmuyordu tüpler için çekilen filmde çikolata kistim olduğunu gördü mustafa bahçeci. Önce bu sorunu çözmemiz gerekiyor dedi. Siz nasıl yaptınız? Çok stresliyim bilen birilerine sormak istedim. Doktoruma çok güveniyorum bu alanda çok tecrübeliymiş. Dha önce mustafa hocada laparoskopi olanınız var mı?

Back
X