- Konu Sahibi bananickkalmamis
-
sorabilirmiyim acaba doktorunuz kimdi laparoskopiyi yapan
ben iyimi yapıyorum bilmiyorum ama önce gittiğim doktor iyi dediler gerçekten iyi bu hafta bi başka doktordan randevu aldım salı günü gidicem
sorabilirmiyim acaba doktorunuz kimdi laparoskopiyi yapan
haklısın ama benim kiloma takıyo doktor vermezsen olmaz diyo ama benim kilo alma sebebim zaten bu moral bozukluğu yüzünden kilo aldım bi anda kilo aldım ama beklersem çok daha kötü olucam biliyorum sıkmıyorumdur inşallah sizide
murebdu adlı kullanıcının mesajlarını da okudum oda laparoskopiden sonra hamile kalanlardan.hayır işin kötüsü ben şimdi bu kadar umutlanıyorum da ya doktor bana laparoskopi demezse ne olacak bilmiyorum :sm_confused:
incir kürünü bende duydum ve deniyim diye başladım bir bardak bile içemedim.tabi buna bir yıl oluyor.o zaman daha olur diye zorlamak istemiyor insan kendisini.ama bende başlıyım diyorum incir kürüne 21 gün içilecek.ve yumurta azlığı sorunu olduğunda incir kürü işe yarıyormuş.kesinlikle duayı bırakmayalım ben siziniçin dua edicem inşallah işe yarıcak birde bitkisel kürler var bugün burda değişik bi incir kürü duydum onu yarın yapıcam 3.gün olması gerekiyomuş geçen ayda süt buharı falan yaptım.bi tanıdıkta bu tür bi şeyle hamile kalmış bilmem belki olacağı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?