Laparoskopiden sonra baya hamile kalan var çok şükür..

Bende ağustos ayında laporoskopi oldum tüplerimin ıkısıde kapalıydı açıldı bir tanesinde sıvı vardı o çekildi 3.5cm çikolata kistim vardı onu aldılar ve bi tanede kist varmış onuda yaktılar memorıal hastanesinde oldum Yücel kahraman yaptı ameliyatı ameliyat sonrası dr um ameliyatın çok ıyı gectıpını normal yollardan çocuk sahibi olmamam için hiç bir neden olmadığını söyledi bakalım şimdi bekliyoruz herşey allahtan

Kader arkadaşlarım merhaba...Bende Temmuz'dan bu yana tüp bebek tedavisi görüyorum.Temmuzda ilk denememiz oldu ve maalesef olumsuz sonuçlandı.Eşimde sperm yavaşlığı vardı ve az sayıdaydı.Neyseki 4 yumurta toplanmasına rağmen 2 si 1.kaliteydi gayet güzel gidiyordu,transfer edildi ama olmadı işte.O günden bu yanada bunun sebepleri araştırılıyor.Genetik testler,kan testleri.Son olarakta bu pazartesi histeroskopi ameliyatı olacağım.Cd 138 diye bir şeye bakılacakmış,ayrıca rahim kontrol edilecekmiş birşey varsa düzeltilmeye çalışılacak,rahmim lazerler çizilecekmiş.İnanın 1 haftadır uyku nedir bilmiyorum.Korkudan ölüyorum,bu nasıl bir operasyon,yaptıran var mı hiç aranızda?Operasyondan da sonrasında alma ihtimalim olan kötü haberlerden de korkuyorum.Bu deneyimi yaşayan arkadaşlarım varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Maddi manevi çok zor zamanlardan geçiyoruz,Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…