- Konu Sahibi bananickkalmamis
-
merhaba arkadaşlar.bende uterus bicornis vardı ve hiç gebelik hikayem yok.zaten bicornis engelmiş gebeliğe.6 ay sonra ege üniv operasyona girdim.uterus anomalisi düzeltildi ama bu kez de tüpler sorunlu çıktı.birtanesi kapalı diğeri de açmaya çalışmışlar.anlamadım yani tam açıklama yapmadılar.bir hafta oldu operasyon olalı.bakalım ne olacak.tüp bebek dediler ve benim psikolojim altüst durumda......
bende bu ay laparoskopi oldum.benimde tek tüpüm kapalıymış ama açıldı.uterus bıcornis ne demek bilmiyorum ama Allah şifasını vermiş meraklanma.tüp bebeğin tutar neden psikolojini bozuyorsun durduk yerde.ne olacağımız bak belli değil.Allah'tan umut kesilmez belkide açmaya çalıştıkları o tüple olur bebek.Rabb'im cümlemize tez zamanda versin bebekler inş.
evet canım 4 yıl sonra hamile kaldım Allahıma bin şükür 2 aşılama 1 tüp bebek yapıldı olmadı doğal yoldan geldi miniğim Rabbim sizinde yavrularınızı göndersin hayırlısıyla.
amiiiinnn inşallah:Saruboceq:zaten sizlere moral olsun diye yazdım rica ederim canım ne demek bebek özleminin ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim ben sizleri çok iyi anlıyorum umudunuzu yitirmeyin sürekli dua edin Allah yardım eder.
arkadaşlar bende yenıyım daha önce klomenle hamıle kalanlarda takılıyodum sorun değiştikçe mekanda araştırmada değişiyo malesef bende 3 kez yumurta takıbını denedım bırınde gebelık oldu ama malesef 10 gun sonra kanamayla sonlandı tam 1 sene aynı doktora gıttım sonra emın olamadım acaba dıye umut tüp bebek merkezıne gıttımkı ne duyım çıkolata kistım varmış çok ufakmış ve hemen tüp bebek dedı ama ılk orda duyuyorum çok kızdım ilk doktoruma unutmadan aşılamda oldum oda tutmadı şimdi taksımde istanbul tupbebek hastanesı var ona başladım oda tüpbebek önermedı çok ılgınç hepsı farklı şeyler önerdı bu doktorumsa laparokopı dedı yapışıklık varsa giderılebılır va doğal kalabılırsın çok küçük dedı ama benı korkular sardı izledım netten baya zor bişe olanlar paylaşırsa sevınırım .
merhaba,bence acele etme çünkü 3 takipte gebe kalabilmişsin demekki küçük bir tedaviye olabiliyor.çikolata kistin de küçükmüş evet hamileliğe engel olabilmekte(büyükse) ama bıçak altına yatmaya deymez.soğan kürünü öneririm işe yarıyor:)
tahlillerin yapılmadan,hiç değilse rahim filmin çekilmeden sakın laporoskopi olma,heleki kaç senedir bekliyosun bilmiyorum ama tüp bebek için de erken bence,bazen maddi olarak çıkar sağlamak istiyorlar...mesela ben laporoskopi ameliyatı oldum ama sorunum rahimde kürtajdan dolayı yapışıklıklar vardı ki ameliyata rağmen hala var bence. telaşlanma,sakin ol yanlış müdahaleler yapılmasın.dediğim kürü dene kontollerini aksatma,olmadı rahim filmi çektirir sonra karar verirsin arkadaşım,Allah yar ve yardımcımız olsun.Gelişmelerden haberdar et lütfen:)
slm bende samsundayım 4 yıllık evlıyım bı sorunumuz yok ama hala bebek sahıbı olamadıkBen de ağustos ayında laporoskopi oldum tüplerim tıkalıydı.Henüz hamile kalamadım zaman geçtikçe umudum azalıyo.Allah yardımcımız olsun.Dua edin nolur...
bende ıkı hafta olcak laporoskobı oldum ama tuplerın kapalı olduugunu ve açamadıgını soyledı dr.acaba amelıyatla açılmayan tupler bıkere de rahım fılmı çektırsem açılırmıkı.halbukı 6 ay evvel rahım fılmı çektırmıştım açık çıkmıştı.ama çıkolata kıstım buyudugunden amelıyat oldum.şimdi çok uzgununm yaa .dr tup bebek dıyo.oda olurmıu bılmıyom
Gecmis olsun kisa surede eski sağlığınıza kavusursunuz insallah.ben tam bir ay once ameliyat oldum.dikislerim hala duruyor.doktorum kendimi iyi hissedersem 4 iyi hissetmezsem 6 hafta sonra cinsel munasebette bulunabilecegimi soyledi.meraba arkadaşlar bende 2hafta önce laparoskopi oldum.ama benımkı tuhaf bı durum aslında.ben hısteroskopi oldum polip alındı.sonrasında cok agrım oldugu ıcın bıde ustune laparoskopi yapıldı.neyse benım merak ettıgım dıkışlerınız kac gunde dustu.normal cınsel hayatınıza kac gun sonra dondunuz.laparoskopi yaptıranlar sorularımı cevaplarsanız cok tesekkur ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?