Laparoskopiden sonra baya hamile kalan var çok şükür..

peki laparoskopi öncesi hangi testleri istediler hormon testi istendi mi, bi de uzman doktor mu yaptı araştırmada felan mı oldun sizde perde mi vardı sanırım perde olunca başarılı olunuyomuş ama ikiz rahimde diil

ben 20 yasindayim bu zamanakadar hep adetlerim duzensizdi hemen hemen butun testleri yaptik sonra yumurlayamadigim ortayacikti klomenle basladik 4 ay ve progesteron hormonum hep 0.3 du ne dusuyordu nede kalkiyordu ben amerikada yasiyorum gittigim doktor profesor over drilig ameliyati oldum ve 7 ay gecti 4 ay femara kullandim sadece bir ay yumutladim oda tutmadi simdi 2 aydir adet olmuyorum adet sokturucu aldim ama hala adet olmyorum.... ilk asilamami yapicam tabi adet olursam kizlar ne olun dua edin..cok ihtiyacimvar pskolojikmen cok yiprandim

Son düzenleme:
peki laparoskopi öncesi hangi testleri istediler hormon testi istendi mi, bi de uzman doktor mu yaptı araştırmada felan mı oldun sizde perde mi vardı sanırım perde olunca başarılı olunuyomuş ama ikiz rahimde diil

ben 20 yasindayim bu zamanakadar hep adetlerim duzensizdi hemen hemen butun testleri yaptik sonra yumurlayamadigim ortayacikti klomenle basladik 4 ay ve progesteron hormonum hep 0.3 du ne dusuyordu nede kalkiyordu ben amerikada yasiyorum gittigim doktor profesor over drilig ameliyati oldum ve 7 ay gecti 4 ay femara kullandim sadece bir ay yumutladim oda tutmadi simdi 2 aydir adet olmuyorum adet sokturucu aldim ama hala adet olmyorum.... ilk asilamami yapicam tabi adet olursam kizlar ne olun dua edin..cok ihtiyacimvar pskolojikmen cok yiprandim.

Dualarımız hep birbirimiz için.ben hep dualarımda kadınlar kulübüne giren sonrada girmeyen herkes için hayırlı evlatlar istiyorum.tabi ilk atelante arkadaşımdan başlıyorum.seninde özel olarak adını vericem dularımda inş. hepimiz hamile kalırız.Ama Allah'a teslim olmalıyız her işimizde çokça ona yalvarıp ondan istemeliyiz.Rabb'im yardımız olsun

öncelikle hoşgeldin arkadaşım.Allah yardımcın olsun.yalnız anlayamadım daha önce hiç gebelik denemedim derken korunuyomusun yani.

öncelikle hoşgeldin arkadaşım.Allah yardımcın olsun.yalnız anlayamadım daha önce hiç gebelik denemedim derken korunuyomusun yani.

evet ben bu durumu bekarkende bilyodum gebelikten önce dr.a gitmem gerekiyodu öyle yaptım dr. düşük riski yüksek diye önce ameliyatı önerdi belki denemeliydim ama cesaret edemedim .. Allah hepimize sabır versin gerçekten çok yıpratıcı şeyler..

canım Allah sabır versin çok karmaşık ama en azından amerikadasın her türlü tedaviyi denersin Allah şifa versin

İnsanın kendi hastalığını bilip ona göre hareket etmesi çok güzel bir yaşam biçimi.kutlarım seni.ben 2 yıllık evliliğim boyunca hep çocuk istedim ama ilk doktora evlendikten 1.5 yıl sonra 1-2 ay gittim.şimdiyse geçen ay gittim ve bende prolaktin çıktı.belkide ondan hamile kalamıyordum bilmiyorum.ama en başından gitseydim hormonlarımın ne olduğunu bilirdim ve ona göre hareket ederdim.gerçi Allah hep bir şeyleri vesile eder belki hamile kalmamda doğru zaman gelmemiştir de ben ondan gitmemişimdir doktora.Neyse hayırlısı bakalım.dediğin gibi çok yıpratıcı Allah sabır versin cümlemize.ve iyiki burdayız hepimiz insan dertleşince rahatlıyor.normal hayatta da kimseye söylenmiyor.

evet haklısın insan konuşunca ve yalnız olmadığını anlayınca rahatlıyor ve Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla yük yüklemediğini söylüyor ben bu durumlarda hep bu ayeti düşünürüm demekki ben bunu kaldırabilirim derim.gerçekten zamanı gelmeyince bi şekilde olmuyo, biz de hiç çocuk düşünmemiştik ve ben tedavisi olduğunu bilmiyodum bilsem yazdan ameliyat olurdum işte demekki bi şekilde zamanı gelmeden olmuyo bi şeyler engel oluyo... zaman sadece biraz zaman:)

maşaallah düşüncelerin çok güzel.Allah hepimize sabırla beklemeyi bilenlerden eylesin.

meraba arkadaşlar bende 2hafta önce laparoskopi oldum.ama benımkı tuhaf bı durum aslında.ben hısteroskopi oldum polip alındı.sonrasında cok agrım oldugu ıcın bıde ustune laparoskopi yapıldı.neyse benım merak ettıgım dıkışlerınız kac gunde dustu.normal cınsel hayatınıza kac gun sonra dondunuz.laparoskopi yaptıranlar sorularımı cevaplarsanız cok tesekkur ederım.

Geçmiş olsun arkadaşım...benim merak ettiğim laparoskopi ağrılı bir ameliyatmı yani sonrasında ağrı varmı? birde bayıltırken nasıl oluyor...

Geçmiş olsun arkadaşım...benim merak ettiğim laparoskopi ağrılı bir ameliyatmı yani sonrasında ağrı varmı? birde bayıltırken nasıl oluyor...

saol canım.hiç korkma zor degıl.sonrasında ben sadece dikiş yerlerimde hafif acı hissettm o kadar.zaten agrı kesıcıler felan verıyolar yeterli oluyor.bende tedirgin olmuştum ama bekledigimden daha iyiydim.bende idrar yolu enfeksiyonuda olmustu bobrek agrısıda hıssetmıstım.bayıltma konusuna gelınce o iğneyi yaptıktan sonra zaten gözünü odada açıyorsun.geçmiş olsun.

Bilgilendirme için saol..çok geçmiş olsun.inş. en kısa sürede hamile kalırsın.kalırız hepimiz inş. amin...

arkadaşlar dikişler hakkında bişeyler soyleyın lutfen

merhabalar,
soruna biraz geçte olsa cevap vereyim:) gerçi sende öğrenmişsindir. benim dikişlerim 1 hafta sonra dr. tarafından alınmıştı. 4 ay geçti yerinde sadece küçük kahverengi lekelr kaldı. bakalım onlar ne zaman geçicek ya da geçicek mi?

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…