- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kumral-ada
-
Haklısın gşt gel zor olur Allah yardımcındır sen hiç merak etme korkma bi doktora daha git arastırıp canımCanım. Çok. Teşekür ederim. Ben mersindeyim ama adanaya gidiyorum uyu bir doktor ama insan yinede korkuyor istanbula gitmeyi düşünüyorum o da git gel.benim.için zor olur gibi . Allah yardımcımız olsun.
Engin oral. Bu konuda çok iyi bi doktormus. Bu konuda yazıları hastalarının yorumları var. Ve erken yaşta prof olmuş bi insan. Nisantasinda ve floryada muayenesi var. Endometrioziste ilgili bazı sitelerde yöneticilik yapıyor. Seminerler yapıyor. Biraz arastir istersenMerhaba arkadaslar
2 yildir çocuk istiyoruz malasef olmadı. Çikolata kistim var. Rahim filmi çektirdim tüplerim açık çıktı doktor hiçbir sorun olmadığını 6 ay denememi olmazsa aşılama yapacağını söyledi . 6 ay denedim olmadı daha sonra başka bir doktora gittim rahim filmime baktı tup de hafif şişme olduğunu tup bebek yaptirsamda düşük yapma olasılığimin olduğunu söyledi .ayrıca 4cm 3cm ve 2cm çikolata kistim varmış derin endometriozis hastasıymisimlaparoskopi onerdi öncelikle ama ilk ameliyat çok önemli tüplerim de alınabilir . Bu konuda guvenebilecegim bir doktor arıyorum .
Engin oral birinden daha duymustum.bi arastirayim teşekkürlerEngin oral. Bu konuda çok iyi bi doktormus. Bu konuda yazıları hastalarının yorumları var. Ve erken yaşta prof olmuş bi insan. Nisantasinda ve floryada muayenesi var. Endometrioziste ilgili bazı sitelerde yöneticilik yapıyor. Seminerler yapıyor. Biraz arastir istersen
Rica ederim . Rabbim hepinize sifa versin insEngin oral birinden daha duymustum.bi arastirayim teşekkürler
SelamEngin oral. Bu konuda çok iyi bi doktormus. Bu konuda yazıları hastalarının yorumları var. Ve erken yaşta prof olmuş bi insan. Nisantasinda ve floryada muayenesi var. Endometrioziste ilgili bazı sitelerde yöneticilik yapıyor. Seminerler yapıyor. Biraz arastir istersen
Amin canım . Çok korkuyorum ameliyat sonrası yumurta rezervinin azalmasindanCanım iyi olmuş bu konu...Bende Ankara'da güvenilir bir cerrah arıyorum...Allah hayırlı kapılar açsın...
Aslında bende rahim filmim tekrarlansa istiyorum çünkü net değil. Belki laparoskopi ye gerek kalmayacakSelam
Ben Kasim 2015 te tedavi gordum. Maalesef negatif aldim. Dr elinden gelenin en iyisini yapti 2 embriyo transfer edildi 7 tane de donduruldu.
Tedaviye baslamadan once bende t sekli rahim oldugunu ve bunun bazen dusuge ya da tutunmaya engel olabildigini, embriyolar kaliteli olmasina ragmen tutunma olmazsa ameliyat gerekebilecegini soylemisti zaten. Fakat negatiften sonra bu ameliyatin cok kompleks oldugunu ve kotu ihtimalle 3-4 ameliyat gerekebilecegini soyledi.Ameliyattan once 3-4 dr ile gorustum (bu konuda uzmanlasmis proflarda dahil) vehepsi rahim filminin cekilme acisindankaynaklanabilecegini ve ameliyatlik birdurum olmadigini soylediler. Ve t sekli rahim olsa bile bu tek ameliyatla duzeltilebilecek bir durumdur dediler. Bu olay guvenimi sarsti acikcasidondurulmuslarimla baska bir dr secerek transfer surecine girdim.
Bu olay dedigim gibi bende guvensizlik olusturdu, belki de uzmanlik alani degildibilemiyorum. Onun disinda ilgili bi dr fakat muayene sirasi bazen 2-3 saatsurebiliyor randevulu gitmenize ragmen
Aynen canım ya ama senin sonuç net değilse bence riske atma yeniden hsg çektir.Amin canım . Çok korkuyorum ameliyat sonrası yumurta rezervinin azalmasindan
İnsallah bu ay hiç bunlara gerek kalmaz hamile kalırız .Aynen canım ya ama senin sonuç net değilse bence riske atma yeniden hsg çektir.
Ah keşke canım...İnsallah bu ay hiç bunlara gerek kalmaz hamile kalırız .
Bu arada bu konuda Turkiye de en iyi dr lardan biri Prof. Yucel Karaman bildigim kadariyla. Bana ameliyata gerek olmadigini o soyledikten sonra icim tamamen rahatladi.Cok sayida histereskopi ve laparoskopi ameliyati var hem burada hem de Belcikada calisiyor. Girip arastirmani tavsiye ederim, icine sinerse en azindan muayene olursun.Aslında bende rahim filmim tekrarlansa istiyorum çünkü net değil. Belki laparoskopi ye gerek kalmayacak
Bu arada bu konuda Turkiye de en iyi dr lardan biri Prof. Yucel Karaman bildigim kadariyla. Bana ameliyata gerek olmadigini o soyledikten sonra icim tamamen rahatladi.Cok sayida histereskopi ve laparoskopi ameliyati var hem burada hem de Belcikada calisiyor. Girip arastirmani tavsiye ederim, icine sinerse en azindan muayene olursun.
Umarim gerek kalmaz. Allah hepimize kolaylik versin kizlar.
Teşekkür ederim canım ben de çok araştırdım bu konuyu yucel karaman fatih sendag bu konuda iyiymiş . Yücel karaman için bikaç olumsuz seybyazanlarda olmuştu forumdaBu arada bu konuda Turkiye de en iyi dr lardan biri Prof. Yucel Karaman bildigim kadariyla. Bana ameliyata gerek olmadigini o soyledikten sonra icim tamamen rahatladi.Cok sayida histereskopi ve laparoskopi ameliyati var hem burada hem de Belcikada calisiyor. Girip arastirmani tavsiye ederim, icine sinerse en azindan muayene olursun.
Umarim gerek kalmaz. Allah hepimize kolaylik versin kizlar.
Olabilir bu isler biraz da sans isi tabi ama en dogruyu bulmaya calisiyoruz iste. Ben de genelde dr arastirmasi yaparken hep olumsuz bisey var mi diye hafiyelik yapiyorum :) Fazla arastirinca her dr hakkinda olumsuz yorum cikiyor ben genelde mesleki anlamda bi hatalari olup olmadigina bakiyorum.Teşekkür ederim canım ben de çok araştırdım bu konuyu yucel karaman fatih sendag bu konuda iyiymiş . Yücel karaman için bikaç olumsuz seybyazanlarda olmuştu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?