Laparoskopik cerrahide en iyi doktor

Canım evet hep duyuyorum ününü.Sen ameliyat ve tedavi masraflarını biliyor mudun peki canım.Boşuna o kadar masraf ettik ki...Güvendiğim doktorlar çok üzdü beni.Oralara harcadığım paralara acıyorum.

Evet yucel bey bu konuda çok iyi ama ben mersinden gidicem oraya .kordinatoru ile gorusuyorum doğru düzgün iletişim kuramadim bile. Laparoskopi den sonra bir sıkıntı olduğunda ben doktora ulasamiycakmiyim diye korktum açıkçası. Siz ameliyat mi oldunuz orda peki

Canım evet hep duyuyorum ününü.Sen ameliyat ve tedavi masraflarını biliyor mudun peki canım.Boşuna o kadar masraf ettik ki...Güvendiğim doktorlar çok üzdü beni.Oralara harcadığım paralara acıyorum.
Canim laparoskopi fiyati 12 bin histeroskopi 4000 muayane ücreti 450 lira

ben ameliyat olmadım rezerv azlığım vardı tüp bebek yaptırdım. Bu konulardaki hemen tüm proflara gittim. Açıkçası pek çoğu boşuna işlem yapma peşinde.
Bana memorialda semra kahraman boşu boşuna ameliyat dedi olmayınca ve buraya yazınca da hafiye gibi tel ile arayıp hesap sormaya kalktı!geçmiş yazışmalarımdan görebilirsin.engin oral da gayet kaba bi şekilde sen anne olamazsın deyip dünyamı başıma yıktı doğru düzgün muayene bile etmemişti
Ama yücel bey ne ameliyatı ameliyatlık durumun yok ama tüp bebek yapılacak dedi 4 denememi de brüksel de yaptım 3 ü tuttu 1 düşük 1 ektopik ve şükür kızım oldu..yalan olmasın 9000 civarı diye biliyorum ama merkezi arayıp soralirsin ben histeroskopi oldum 3000 tutmuştu 2 yıl önce.ameliyatı diğer drlar gibi eski usül yapmıyor özel tekniği var millet yurtdışından yücel beye geliyor ameliyat olmaya.bu ameliyatlar çok önemli çünkü yanlış ellerde rezerv azalabilir.

Ben histroskopi ve 4 micro denedim. Acil durumlarda yardımcı dr hüsamettin bey veriyor cebini gece aramanız için. Gündüz de merkezi arayıp durumu anlatıyorsunuz yücel bey mutlaka arıyor sizi. Ben yücel beyin cebini hiç istemedim ama muayene sırasında arayan hastaları oluyordu. Hüsamettin bey de çok iyi bir dr dur. Vallahi şunu söliyim canım sen o numaralarını verenlere de çok bakma işini iyi yapana bak. Acil durumda illaki ulaşıyorsun.

Offff 12.000 tl mı?

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin. Ameliyatini bizzat kendisi yapıyor değil mi asistanlarına birakmiyor

Offff 12.000 tl mı?
Canimcim fiyat konusu biraz değişik benim bi eşim aradı başka bişey soledi ilk aradığında farklı bi fiyatti bu ortalaması gibi oldu:)))) çok pahalı evet ameliyatını sisli memorial da yapiyormus. Ayrıca lazerle yapiyormus .lazerle 0.1 mm zarar verirken dokuya normal ameliyat 4mm zarar veriyormus

Sen Engin Oral da denene yaptin mi?
Ben ilk denemeyi onda yaptim ama sonuc negatif olunca burnumdan geldi. Neredeyse bosu bosuna ameliyat olacaktim.
Senin problemin neydi S SoulmatesS

Amkara Prof Dr. Fırat OKTAY çok iyi bir cerrah aynı Zamanda onkolojik vakalarda çok başarılı. Benim de miyom ameliyatı olmam gerekiyor. Birçok kişi bu doktoru önerdi. Kendisine muayene oldum ve bana çok güven verdi. Tavsiye üzerine gitmiştim ben de size tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…