- 15 Temmuz 2016
- 8.809
- 14.911
- 248
İlk ameliyatı devlette oldum Haseki hastanesinde yapamadılar.Siz özelde mi oldunuz devlette mi bnde ameliyat olacam da zor mu nasıl bi süreç bana da anlatabilirmisiniz
Ölümden zarla zorla döndürdüler.
(Ben idrar yolları enfeksiyonu geçirmişim.
Belirti vermemiş karın zarlarımı birbirine yapıştırmış, rahmimi karın zarına yapıştırmış, sol tüpümü hidroselpenk yapıp bağırsağıma yapıştırmış. Ve doktorlar karın zarımı delip kanama başlatmışlar kanama durmayinca amelîyatıma hocalarını çağırıp hocalarına devrediyorlar. Hocaları da durduramayınca kapalı ameliyatı açık ameliyata çeviriyorlar.
Fakat hiç bir müdahale yapmamışlar daha doğrusu yapmamışlar 2 saat sadece kanama durdurulup hayata döndürülmeye çalışılmışım)
Sonra çok iyi hekime / laparoskopi alanında çok çok iyi bı hekime oldum.
Hiç bir sorun çıkmadı.
Sol tüpümü rahme en yakın yerden bağladı.
Rahimi karın zarı yapışıklığından ayırıyor.
Ekstra olarak rahim önyüzde miyom görüyor alıyor.
Sağ açık tüpümün tam orda kist oluşmuş onu da alıyor. Fakat laparoskopi ile alamayınca rahmimi yukarı kaldırıp kisti patlatarak alıyor.
Ve ben bu kadar müdahaleye rağmen hiç bir ağrı sızı, problem yaşamadım. Ameliyattan iki saat sonra WC ye kaldırdı hemşireler içimden kan, pelte ve parçalar geldi. Ve ben sanki ameliyat olmamış gibi gayet rahat yürüyor WC ihtiyaçlarımı gideriyor. Eşimle hastane koridorlarında sanki hasta ziyaretine gelmiş gibi dolaşıyorduk.
Bu operasyon öyle basite alınacak bir operasyon asla değil, yumurtaliklara dokunulmaması gerekiyor ameliyatta, tüpün rahme en yakın yerden kesinlikle bağlanması gerekiyor, benim gibi içinizde bilinmeyen sorunlar olabilecegi için laparoskopiyi çok iyi bilen doktor olması gerek.