• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laporoskopi ve histeroskopi yaptıran var mı?

2 tüpte hidrosalpenx vardı alındı.ayrıca yapışıköı vardı.tekrar histereskopi olucam.rahim duvarım öok icelmil.kürtaj yapan hoca efendi lanet olsun ki rahmimi çok kazımıl.4 kere de tüp denedim tutmayınca rahşm filmi çektirsim gwç oldu ama hala uğraşıyorum
geçmiş olsun. yaş kaç

İnşLlah cnm artık bulucam bişiler :)
selam 24 kasım laparoskopi ve histereskopi olmayı başardım hiç ağrım olmadı benim için çok rahat gecti boşyere korkmuşum aslında sonuçtan korkmam gerekırmş rahim filmim de tüpler açık olmasına rağmen laparoskopide sıvı tüplere gitmemiş ve tüplerim bağlanmış dr tüp bebek yoluyla hamile kalablirsin artık dedi duyunca üzüldüm bir bayan olarak sonra kalıyım da tüple tüfekle neyle olursa olsun ocak sonu gibi başlamayı düşünüyorum
''bir ihtimal daha var o da tüpcükmü dersin''

selam 24 kasım laparoskopi ve histereskopi olmayı başardım hiç ağrım olmadı benim için çok rahat gecti boşyere korkmuşum aslında sonuçtan korkmam gerekırmş rahim filmim de tüpler açık olmasına rağmen laparoskopide sıvı tüplere gitmemiş ve tüplerim bağlanmış dr tüp bebek yoluyla hamile kalablirsin artık dedi duyunca üzüldüm bir bayan olarak sonra kalıyım da tüple tüfekle neyle olursa olsun ocak sonu gibi başlamayı düşünüyorum
''bir ihtimal daha var o da tüpcükmü dersin''
rahim filminde açık çıkması için sıvı geçişi olması gerekiyor nasıl farklı çıkmış cnm.. gerçi belki yeterli açıklık yoktur o da olabilir

Back
X