- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Kızlar belki okumuşsunuzdur yazdıklarımı daha önceden 76 kilo olup depresyona girmiştim
normalde 67-68 kilo olan biri olarak.. sonra yediklerimi düzene soktum ve sınav-seçim dönemi stresli zamanlar yaşadım falan tatile gittim kilo aldım biraz ama şişkinlikti verdim hemen bugün bir elbise denedim size göstermek istedim.. şu an 71 kiloyum, boyum 178, iri bir kızım asla çıtı pıtı zayıf biri olmadım, spor geçmişim de olduğu için kollarım bacaklarım iri, bacaklarım bir metre kollarım kaslı; ama elbise içinde güzel göründüğümü düşünüyorum :) large beden giyiyorum, 40-42 beden pantolon, şort alıyorum.. bugün ben orada elbise denerken bir manken geldi sarışın adını bilmiyorum kabindeki kızlar konuşuyordu onlardan duydum, o da aynı elbiseyi denedi ve kendisi zayıf olduğu için bayağı ona bu kadar yakışmadı o da bıraktı :) inanın güzel görünmek için zayıf olmak şart değil. şu an ideal kilomdan fazla da olsam iyi göründüğümü düşünüyorum, fazlalıklarımdan kurtulduğumda daha da iyi olacak. ve unutmayın, güzel kadın kıvrımlı kadındır, zayıf bir deri bir kemik sıfır beden değil :)Eki Görüntüle 223737
Eki Görüntüle 223738
ilk fotoğraf 76 kiloyken nisanda çekildi, ikinci fotoğraf bugün, 71 kiloyum :) üstümdeki elbise de L beden

ilk fotoğraf 76 kiloyken nisanda çekildi, ikinci fotoğraf bugün, 71 kiloyum :) üstümdeki elbise de L beden