Larus'un Başarı Öyküsü 5 Kilo Verdi, fotoğraflı

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
Kızlar belki okumuşsunuzdur yazdıklarımı daha önceden 76 kilo olup depresyona girmiştim :D normalde 67-68 kilo olan biri olarak.. sonra yediklerimi düzene soktum ve sınav-seçim dönemi stresli zamanlar yaşadım falan tatile gittim kilo aldım biraz ama şişkinlikti verdim hemen bugün bir elbise denedim size göstermek istedim.. şu an 71 kiloyum, boyum 178, iri bir kızım asla çıtı pıtı zayıf biri olmadım, spor geçmişim de olduğu için kollarım bacaklarım iri, bacaklarım bir metre kollarım kaslı; ama elbise içinde güzel göründüğümü düşünüyorum :) large beden giyiyorum, 40-42 beden pantolon, şort alıyorum.. bugün ben orada elbise denerken bir manken geldi sarışın adını bilmiyorum kabindeki kızlar konuşuyordu onlardan duydum, o da aynı elbiseyi denedi ve kendisi zayıf olduğu için bayağı ona bu kadar yakışmadı o da bıraktı :) inanın güzel görünmek için zayıf olmak şart değil. şu an ideal kilomdan fazla da olsam iyi göründüğümü düşünüyorum, fazlalıklarımdan kurtulduğumda daha da iyi olacak. ve unutmayın, güzel kadın kıvrımlı kadındır, zayıf bir deri bir kemik sıfır beden değil :)Eki Görüntüle 223737 Eki Görüntüle 223738

ilk fotoğraf 76 kiloyken nisanda çekildi, ikinci fotoğraf bugün, 71 kiloyum :) üstümdeki elbise de L beden:34:

Kızlar belki okumuşsunuzdur yazdıklarımı daha önceden 76 kilo olup depresyona girmiştim :D normalde 67-68 kilo olan biri olarak.. sonra yediklerimi düzene soktum ve sınav-seçim dönemi stresli zamanlar yaşadım falan tatile gittim kilo aldım biraz ama şişkinlikti verdim hemen bugün bir elbise denedim size göstermek istedim.. şu an 71 kiloyum, boyum 178, iri bir kızım asla çıtı pıtı zayıf biri olmadım, spor geçmişim de olduğu için kollarım bacaklarım iri, bacaklarım bir metre, kollarım kaslı, bacaklarım da kaslı ve kalın, uzun çizmelerin yüzde doksan beşi bacağıma olmuyor; ama elbise içinde güzel göründüğümü düşünüyorum :) large beden giyiyorum, 40-42 beden pantolon, şort alıyorum.. bugün ben orada elbise denerken bir manken geldi sarışın adını bilmiyorum kabindeki kızlar konuşuyordu onlardan duydum, o da aynı elbiseyi denedi ve kendisi zayıf olduğu için bayağı ona bu kadar yakışmadı o da bıraktı :) inanın güzel görünmek için zayıf olmak şart değil. şu an ideal kilomdan fazla da olsam iyi göründüğümü düşünüyorum, fazlalıklarımdan kurtulduğumda daha da iyi olacak. ve unutmayın, güzel kadın kıvrımlı kadındır:)Eki Görüntüle 223737 Eki Görüntüle 223738

ilk fotoğraf 76 kiloyken nisanda çekildi, ikinci fotoğraf bugün, 71 kiloyum :) üstümdeki elbise de L beden:34:

Bende 1.78 kiloyum ve iribayanım kilom çok değişti bu yıl doğumdan sonra 75 kiloda kakdım sonra az yiyerek arda diyeti bozuyodum 72 oldum.bir haftadır sabah ve öğlen yeyip aksam aç yatıyorum 69.7 idim bu sabah dediğin gibi 67-68 benim içinde ideal ama benim sorunum koçişle aynı boydayız ve 74 kilo benden daha ince duruyo iri olduğum için ondan daha kilolu duruyorum.Acaba 60 kiloya inebilirmiyim hiç 60olduğumu hatırlamıyorum nasıl olur bilmiyorumyaniii.hamilelik öncesi 70 kiloydum.En son üniversitede en zayıf halim 65 idi.İri olmaktan ben utanıyorummmmmm.

Bende 1.78 kiloyum ve iribayanım kilom çok değişti bu yıl doğumdan sonra 75 kiloda kakdım sonra az yiyerek arda diyeti bozuyodum 72 oldum.bir haftadır sabah ve öğlen yeyip aksam aç yatıyorum 69.7 idim bu sabah dediğin gibi 67-68 benim içinde ideal ama benim sorunum koçişle aynı boydayız ve 74 kilo benden daha ince duruyo iri olduğum için ondan daha kilolu duruyorum.Acaba 60 kiloya inebilirmiyim hiç 60olduğumu hatırlamıyorum nasıl olur bilmiyorumyaniii.hamilelik öncesi 70 kiloydum.En son üniversitede en zayıf halim 65 idi.İri olmaktan ben utanıyorummmmmm.

bence daha şişman olmadığına şükret ben şu an hep diyorum iyi ki 76 değilim, çok şükür verdim diye. spor yap bence, 60 olursun ben liseye başlarken 60tım boyum uzadı kilo aldım kemiklerim irileşti. yüz bol bol hem sıkılaşırsın hem vücudun şekle girer. kilon çok değil pilates yapmanı öneririm daha ince durursun bayağı fark eder çok da memnun kalırsın :) belki doğru kıyafetleri seçmiyorsundur ondan da iri duruyor olabilirsin. ben 10. sınıfta en son 63 kiloyu gördüm tiroidden dolayı inip çıktı hep kilom şu an da vermeye çalışıyorum.. 60 olursun olunmayacak bir kilo değil azmeden başarır yapabilirsin!!

çok yakışmış,70 kilonun adı büyük,hiç de 70 gibi durmuyorsun yani ince görünüyorsun

Çok da yakışmış bence. Bacakların ve göğüs dekolten çok hoş görünüyor. İlla 50 kilo olmaya lüzum yokmuş demekki :)

Çok da yakışmış bence. Bacakların ve göğüs dekolten çok hoş görünüyor. İlla 50 kilo olmaya lüzum yokmuş demekki :)

çoook teşekkür ederimm!:) değil mi, ben de onu diyorum, insan 71 kiloyken de iyi görünebilir :) benim bacaklarım kalındır aslında, çizmelere giremem hiç; ama topuklu giyince daha ince duruyor :)

tatlım süpersin bence hic 70 kilo gibi durmuosunn..bende kilomu saklarımm ama senden 20 kilo fazlam olunca senin kadar basarılı deilimm :) hadi itiraf et bizden gerce3kleri duyup kendni motiwe etmek istedn dmiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni gidi gidi :1: gayet basarılı elbisene de bayıldımm :46:

tatlım süpersin bence hic 70 kilo gibi durmuosunn..bende kilomu saklarımm ama senden 20 kilo fazlam olunca senin kadar basarılı deilimm :) hadi itiraf et bizden gerce3kleri duyup kendni motiwe etmek istedn dmiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni gidi gidi :1: gayet basarılı elbisene de bayıldımm :46:

hahahah:)) canım inşallah sen de vereceksin kilolarını buraya çoook güzel resimlerini koyacaksın.. ne kadar istekli ve azimlisin keşke herkes senin gibi olsaa:)) teşekkür ederim elbiseye ben de bayıldım ama pozdan dolayı gerçek boyu görünmemiş normalde daha kısa annem aldırmadı:D ama alacağım bir gün gizli gizli içimde kalmasın dolapta beklesin razıyım:1::47:

bazı bünyelerde 5kg bile çok fark yaratbiliyor onun için küçümsememek lazım ve eger ki spor yaparken kilo veriyorsanız bence vücutta sıkılaşır beden olarak 1 değil 2 küçültürsünüz...

bazı bünyelerde 5kg bile çok fark yaratbiliyor onun için küçümsememek lazım ve eger ki spor yaparken kilo veriyorsanız bence vücutta sıkılaşır beden olarak 1 değil 2 küçültürsünüz...

bedenim aynı gibi aslında hala 40-42 giyiyorum.. ama belki evet sıkılaşmışımdır ama şu var ki bacaklarım inceldi basenlerim küçüldü..

genel bır kanı var 50-55 kılo olunca zayıf olursun guzel olursun alımlı olursun dıye .. ama bu tamamen yanlıştır..

sızın boyunuz 1.70 lerde ..yanı sız 55 olsanız kemıklerınız tamamen cıkacak kotu bır goruntu olusacaktır..
ama mesela 1.50 boyundaki bır kadın da 70 kılo olsa obez grubuna gırebılıyor .. yanı herkezın beden kılosu degıskendır. genel kanılar yanlıstır .

genel bır kanı var 50-55 kılo olunca zayıf olursun guzel olursun alımlı olursun dıye .. ama bu tamamen yanlıştır..

sızın boyunuz 1.70 lerde ..yanı sız 55 olsanız kemıklerınız tamamen cıkacak kotu bır goruntu olusacaktır..
ama mesela 1.50 boyundaki bır kadın da 70 kılo olsa obez grubuna gırebılıyor .. yanı herkezın beden kılosu degıskendır. genel kanılar yanlıstır .

Cok haklisin. Biraz da beden tipine gore, etin sikiligina gevsekligine gore de degisebilen bir sey bu. Yani her 1.70 boyunda 70 kilodaki kadin ayni goruntuyu vermiyor mesela. Dedigin gibi genel kriterlere gore degil aynaya bakarak vermek lazim karari. Tartidaki rakam cok da onemli degil...

Back
X