larzunun Nian:)

ay maaşallah. o ne güzellik yaa. tebrikler. allah tamamına erdirsin.

çok teşekkür ederim gül yapraamm çok incesin

Harika olmuşsun canım.. Saçın, makyajın, elbise.. Mutluluklar..

çook teşekkürler hepimiz mutlu olalım inşallah

ay maşallah cnm çok güzel görünüosunuz bir ömür boyu mutluluklar dilerim

pınarcım çok teşekkür ederim canım çok düşüncelisin sağol

canım bızı kırmayıp resımlerını yenıden paylastıgın ıcın tesekkurler allahım o gözlerındekı guzellıgı ve mutlulugu hıcbır zaman eksıltmesın artırsın ınsallah optum....

canım benim tatlı dilin güzel sözlerin için çok teşekkürler senin de kualğuın hiç kötü söz işitmesin emiiiiiiiii

maşallah size ...bir ömür boyu mutluluklar...

çok teşekkürler laylaylom

çok güzelsin canım elbisen saçın makyaj enişte herşey hoş yani... nesil gitgide dahamı güzelleşiyor ne

amanınnn hamaratım çok teşekkürler balım çok sağolasınnn gerçekten

bnde şimdi gördüm resimleri maşallah hem cok yakışmışsınız hem de cok güzelsin
nazar değmesin o gülen gözlerine (nazar boncuğu smileyi)

maşallah çok yakışmışsınız birbirinizee...ama damat duymasın kızımız güzel yaa ondandırr.Allah tamamına erdirsin canım.hep gözlerinin içi gülsün

kısss yaramazz bırakta nişanlın senin elini tutsunnn süpersinn cicimm maşallahhh

maşallah çok yakışmışsınız birbirinizee...ama damat duymasın kızımız güzel yaa ondandırr.Allah tamamına erdirsin canım.hep gözlerinin içi gülsün

canım benim çok teşekkür ederim bidenesmDD

kısss yaramazz bırakta nişanlın senin elini tutsunnn süpersinn cicimm maşallahhh

kıı ben mi tutmuşum elini damdadımın ne meraklıyım lo gitmeye :))) beni vermeseler ben kaçıracaktım zati muhahahaha:roflol:

cok güzelsin canim sana bayiliyorum acayip tatlisin insanin snei mincikilayasi geliyor valla
oldum olasi seni cok begeniyorum ben

az önce makyaj videolarınıda izledim,diyicek söz yok..on numara hatunsun:lepi:çok yakışmışsınız ayrıca,allah ayırmasın tatlımgüzelliğine zaten laf yok..muhteşemsin..kk,da gördüğüm en güzel hatunsun desem:kedi:mutluluklar bebeğimŞeniz

cok güzelsin canim sana bayiliyorum acayip tatlisin insanin snei mincikilayasi geliyor valla
oldum olasi seni cok begeniyorum ben

z@z@;

geçen senin yzıları okurken forumda dedim ne tatlı kız yaa tam kafa dengi bu sabah bi baktım yazmışsın anca bu kadar denk gelir yani. bugün ben sana yazacaktım yazdığın yerlereŞeniz

içimiz birmiş anam yaa. aynı şeyleri ben de düşünüyorum bahar dalım güneşim öperim canım fıstık yanakardaaaan. çok teşekkür ederim

kızzzz

onore oldum, duygulandım, utandım,,,,:kedi:

o senin güzel bakan gözlerinden öperim canım

yüreği temizz insanŞeniz
ne bilem acciiip şeyler oldum çiçeğim yaa çok teşekkür ederimm güzel sözlerin için çok incesin

en güzel günleri yaşa hep yüzün hep gülsün bebeem

ablaların gülü bi tanesiiii çok tatlı olmuşsun sen yaaa
saçım makyajım istediğim gibi olmadı diyosunn amaa inş. düğüne artıkkk
düğünde fecii olursun sen canımın içi

Allah ayırmasın sizi emi opuyorumnanaktan

Cok guzelsin canim, makyajini da cok begendim.
Bir omur boyu mutluluklar dilerim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…