Çok geçmiş olsun.....Ameliyattan olumlu sonuç almanıza sevindim...
tskl.
bugün baya bir ödem var. bugün etegimi gidim resmen dar geliyor. bel kismi baya bir dar. 3 aya kadar sürermis bu ödemler . ee artik sabir isi bu.....
Kesinlikle sabır işi ama sizin moraliniz çok iyi anladığım kadarıyla ve mutlusunuz....İyileşmeniz daha da hızlı olacaktır....Ben de ilk günler eski kıyafetlerimi giyiyordum , bayağı ödem vardı ama şimdi benim operasyonun üzerinden 9 ay geçti şu an 36 bedenim....
yaptirmadan önce cok arastirma yaptim, ondan ödem sorunu biliyorum ve bunun icin zaman dan baska bir cözüm olmadigini biliyorum. moralimi ondan bozmamaya calisiyorum. ama görüntüde sislik var, mesela göbegimi sirtimi eledigimi zaman his yok!opr. dan önce bu kadar sis degildi. Bu da ödem den kaynaklaniyor. Hamile oldugum zamanlarda da, bedenim baya su toplamisti.
nasil yani`? eski kiyafetlerin oluyor muydu? benim onlar da olmuyor, dar yani! Kime yaptirdin opr.? boyun kac ve kg? nereleri yaptin? sende ödem ne kadar sürdü`?
Ya umarim yaza bir sey kalmaz ya? .........
İlk günler korse giydiğim için ve ödemlerden dolayı eski kıyafetim oluyordu ama görüntü olarak yan simitler gitmişti , zayıf görünüyordum. 3 gün sonra işe gittiğimde arkadaşlarım ani zayıflığın sbebini sormuşlardı....Siz anladığım kadarıyla eskisindedn de bol kıyafet giymek zorunda olduğunuzu belirtiyorsunuz ama ödem kişiden kişiye değişiyor......Kiminde daha fazla kiminde daha az oluyor....3-4 ay gibi süreçte ödemler gitmiş olur merak etmeyin....İlk günelr görüntü olarak bende de şişlik vardı sanki hiç bir değişiklik olmamış sanıyordum.....His kaybını bende yaşadım zamanla hepsi geçiyor.....Moral bozmak için hiç bir sebep yok zaten....Ben geçen sene Nisanda oldum operrasyonu Temmuz da tatilde denize girebilmiştim rahatlıkla....Yaza kadar hiç bir şeyiniz kalmaz forma girersiniz...Şu an tabiiki eski kıyafetlerim olmuyor, önceden 38 bedendim şimdi 36 bedene düştüm.....Ben operasyonu Magicplast'ta oldum, Dr Güner Uysal'da.Boyum 160 kilom şu an 53 opersayon öncesi 61 idi.....Bu arada yemenize de biraz dikkat edin çok daha hızlı sonuç alırsınız...
ne güzel... Dr. Uyasal herhalde sadece klasik lipo yapiyor degil mi? lazer lipo. yapmiyor.
Geçmiş olsun canımKonunda hayırlı olsun,umarım çok güzel haberlerle hep burada bizimle olursun
Operasyonu nerede ve ne kadara yaptırdınız? Bende bacak ve kalça için düşünüyorum, ne kadar kilo versemde incelmiyorlar. Üst bedenim incecik kalıyor ama alt yine kalın(
tskler canim. suan ödemler hala devam ediyor. bazen (sabahlari genelde) göbegim simit dümdüz oluyor, ödem az oldugu bir zaman. ama cogu yerlerde his yok, ödem yüzünden.3 aya kadar sürermis, tam sonuc almak icin. yakinda bir kac resim koyarim. alinan yaglari bile foto cektim. senin ödem olmusmuydu? gerci sende fazla alinmamisti...
Arzum77 buarada konuma ugradigin icin cok sevindim.
Ben opr. geciren herkese en azinda bir gecmis olsun dilemistim. Keske bende bunu duyabilseydim. Neyse canlari sagolsun......:105::105:
Tabiki benimde ödemim olmuştu.Alınan yağlar az olsada sonuçta bir operasyon geçiriyoruz.Benimde hissizlik vardı karın bölgemde.Çok garip hissediyordum dogrusu,ayrıca çok şiş duruyordu ödemlerden dolayı.Ben çok sıkı korse giyiniyordum tabi.Onunda yardımıyla biraz daha eridi yağlar,zayıfladımGece bile üzerimdeydi sürekli kullandım..
Boşver tatlım,olur öyle şeyler.Herkes farklı oluyor işteSen iyi olda gerisi boş Bende forumda yemek yarışması bölümünede katıldım.Heme meme estetiği,hem özel mesajlara cevap,hem yemek bölümü beni oldukça forumda oyalıyor yani Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama bazen vakit olmuyor işte.Görüşürüz kendine iyi bak
bende gündüz ve gece korseyi takiyorum benim birkac bölge oldugu icin, meme altindan dize kadar bir parcadan olusan bir korse takiyorum. sen nekadar taktin korseyi zaman olarak?
geçmiş olsun canım.ben de alt bacak için düşünüyorum .fakat lazer lipo nun klasikten farkı ne?ve ben öğrenciyimyani öyle hastanede uzun süre kalmaya vaktim yok.ne kadar kalmak gerekiyor ağrın sızınçok oluyor mu? Kusura bakma çok sordum ama tüm detayında öğrenip öyle yaptırmakistiyorum. Bi de bacak olunca korkuyorum günlerce yürüyemem diye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?