Laser Lipo ve Laser Slim yaptirdim

çok teşekkürler tatlım

Öncelikle op geçiren arkadaşlara çok çok geçmiş olsun diyorum. Ben 9 ay önce tüp mide ameliyatı oldum ve şuana kadar tam 45 kg verdim.Dolayısıyla iç bacaklarımda sarkma ve hala kalan yağlar var hem göbek hem bacak için Lazer lipoliz düşünüyorum. Ama kafama takılan sorular var 1. istanbulda hem önerilen tecrübeli hemde uçuk fiyatlar istemeyen bir dr. veya hastahane nasıl bulabilirim öneriniz varmıdır bunla ilgili 2. side gerçekten gözle görülür iyiki yapmışım dedirtecek bir sonuç veriyormu :/

ben ercan karadağa gittim bu siteden okuduklarım arkadaşların yaşamış oldukları mutluluktan dolayı güven veren birisi ben 23. de inşallah olucam bacaklardan :)

slm canim,

önce seni tebrik etmek istiyorum 45 KG vermisin! Ben Cuma günü tam 2 Hafta olacak opr. olali. Söyle söyliyeyim, göbek ve bel yani simit bölgesi icin simdiden bile sonuclar güzel, ödem olmasina ragmen! Bacak ici icin, cok bir sey diyemiyecegim, ama tam sonuc 3 ay sonra görünecekmis. Artik beklemekten baska care yok. Sen en iyisi görüsme icin Dr. ara. Hem seni görmüs olur ve fiyati ona göre de söyler. Ben Dr. Levent Tasci Süperplast Nisantasi Istanbulda oldum. Görüsmeler ücretsiz canim. Ama yaptirmadan önce baska Dr. görüs. Hem bir karsilastirma yaparsin! Bende 4 Dr. görüstüm yaptirmadan önce. Baska sorularin varsa, sor canim. Bende cok ama cok sormustum arastirirken. Sagolsun arkadaslar hep cevap verdiler.

Konun hayırlı olsun aşkkitabı.Geçmiş olsun ama güzel olsun sonucun Eşim de geçtiğimiz Nisan ayında bel ve karın çevresine lazer lipo yaptırmıştı.Haziran ayında artık tüm görenler ne kadar çok zayıfladğını söylüyorlardı.Bir de göğüs bölgesinden de lipo oldu.Sonucu gerçekten başarılı.İyileşme ve ödem atma dönemi yavaş oluyor ama aylar geçtikce vucut yerine oturuyor.Yazın tadını çıkartırsın bol bol.Bu arada eşimin kot pantolon bedeni 36 idi.Şimdi 34 giyiyor.Tam bir beden yani.

Konun hayırlı uğurlu olsun

tskler canim. sen ne durumdasin? biraz anlatsana gecirdigin lipo. Senin yazilarini hep zaman zaman karsima cikiyor. Ama tam anlamiyla söyle bastan sona okuyamadim. Nasil gecti? Nerelerden? yani bölge olarak? kas Litre alindi? Kac beden/ Kg vardi? Simdi kac Kg? boyun Kac? sende yurtdisinda yasiyorsun degil mi? Foto varmi görebilirmiyim? Ödemler icin neler yaptin? Ufff amada sormusum

Cok Tskler. ya evet cuma günü tam 2 Hafta oluyor. Bu sürec gecmiyor. Suanda ödem yüzünden gidiklerim bile, öncekinden daha dar geliyor. Ins. yaza güzel olur. Bende üc bölgeden alindi cok asiri birsey yoktu, yani bebislerden sonra en cok göbek bölgesinde vardi, ama allahtan sarkma yoktu. Zaten Dr. beni gördügünde, hayran kaldi derime. Üc cocuktan sonra böyle, sansliyim dedi. Ben en son hamileligimde 92 Kg ciktim!!! rejim ve egzersiz yaptim ve 1,5 69 Kg inebildim. Ama büyük bir savasti! herseye ragmen bedenim iyi toparlandi.
Ben birde LipoSlim yaptirdim. Esin onuda yaptirdi mi?
ödem icin bir tavsiyen var mi? Kg Aldi mi esin Nisan dan beri? ve Kime yaptirdi?

ben ercan karadağa gittim bu siteden okuduklarım arkadaşların yaşamış oldukları mutluluktan dolayı güven veren birisi ben 23. de inşallah olucam bacaklardan :)

Yanlıs bılmıyorsam soz ettıgınız doktorda burada atasehırdeymıs bende atasehırde yasıyorum benım ıcın gıdıp gelmekte kolay olacak en kısa surede randevu alacağım.

ben yaptırdım ve çok güzel sonuç aldım. Doktorum güner uysal. 5000 tl verdim. Karın mide bel sırt bacak için. Yalnız karın tam olmanı ona da bir hafta önce revizyon oldum ücretsiz. Şimdi ödemli ve korseli olmama rağmen süper bir görüntüm var. Kesinlikle git görüş derim ben.

gecmis olsun.

bende tam ayni bölgelerden yaptirdim! peki ne zaman yaptirdin? kac l alindi? ödem ne kadar sürdü? Birseyler yaptin mi ödemler icin?

ben bacak bölgesi istiyorum 1.64 boy kilo 60

Bende 1,65 69 kg. Ama simdi, yani opr. sonra, 73,5 kg ciktim. Canimi SIKMIYORUM, cünkü ödem oldugunu biliyorum. Bugün Dr. kounsutum, "bacak arasi hisim var artik, ama sonucu tam göremiyorum. Göbek ve sirt icin ödem oldugu halde, sonuc az da olsa görüyorum" dedim. oda "daha cok erken, bekleyin" dedi

Eeee bizde bekliyelim bakalim....

gecmis olsun.

bende tam ayni bölgelerden yaptirdim! peki ne zaman yaptirdin? kac l alindi? ödem ne kadar sürdü? Birseyler yaptin mi ödemler icin?

teşekkür ederim. Ilk operasyon 13 temmuzdaydi. 5,5 litre alındı. Ikincisi yani revizyon 1 şubatta oldu. Onda da 1 litre alındı. Ödem için hiçbişey yapmadım. Ikincisinde ise şimdiden çok az bi ödem var. Ödem olmasına rağmen karnım dümdüz...

gecmis olsun.

ilk ameliyattan sonra ki ödemler yaklaşık 2 buçuk 3 ay sürdü. Yaklaşık olarak söyleyim: 2 buçuk ay sonra tam 15 cm incelmiştim. Ikinci ameliyata gideceğim zaman toplam 17 cm ..falan incelmişti göbeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…