Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuşturuluyomuş bende yaptırmayı düşünüyorum.ya tığ gibi iğnelerle yağ kütlelerini parçalayarak yağ çekiyorlar. ağrısız yöntem diyorlar ama ben cok korkuyorum o iğnelerin göbeğime girmesinden videoları bile izlerken kötü oldum şu cesaretimi toplasam aslında yaptırmak istiyorummm
Uyuşturuluyomuş bende yaptırmayı düşünüyorum.
Kızlar dun nette bi video izledim ameliyatsız lazerle yağları parçalayan bi yontemmiş bilgisi olan varmı ?
Ben korkmuyorum da gerçekse çok güzel bi işlem aslında ameliyatsız .uyuşturuyor ama bana o işlemı yapacaklarını bılerek yatıp bekleyemem ben görmeseydim korkmazdım :)
oylemii bilmiyodumm faydasını gordunmu nette doktorun söylediği işlemden sonra eve gidilebiliyo hastanede yatış yokmuş .Ameliyatsız bir yöntem değildir lazelipo..Lazer ile yağlar sıvılaştırılır ve ince kanüllerle sıvılaştırılan yağlar dışarı çekilir.
Sedasyon+lokal anestezi ile yapılıyor genelde..Tercihe göre genel anestezi ile de yapılabiliyor.
Ben bacak ve bel bölgemden 2 kere oldum. Konum var, detayları okuyabilirsiniz.
Ben daha buyuğunu yaptım karın germe oldum bundan oyuzden korkmuyorum:)cesaretinden ötürü tebrik ediyorum canım seni :)))
Ben korkmuyorum da gerçekse çok güzel bi işlem aslında ameliyatsız .
oylemii bilmiyodumm faydasını gordunmu nette doktorun söylediği işlemden sonra eve gidilebiliyo hastanede yatış yokmuş .
Yazdım ama okumadınız sanırım, ameliyatsız bir işlem değil. Bildiğiniz ameliyat.
Tabi gördüm. Evet yatış gerektirmiyor..1 hafta içerisinde normal yaşama dönülüyor.
Sıkıntısız bir işlem değil, elbet sıkıntısı var ama çok çok zorlu değil.