Ayrıca tavsıyem kalın ve genıs lastıklerı ıle dıktır enı genıs olanlardan aksı halde halını kenarlardan kaldırabılır
bende alacagim intrrnette bi site buldum. nasil bilmiyorum ama yorumlari olumlu
cok gec gercekten. parayı hemen istemiyorlarsa simdi Sipariş verip yaza doğru halilari yikatip takmak lazım o zamanİnternet sitesinde sipariş verince çok geç geliyormuş o yüzden bende korkuyorum 1-2 ay snra gelir diye
aslinda pazarlardada olabilir bi bakmak lazim
cok gec gercekten. parayı hemen istemiyorlarsa simdi Sipariş verip yaza doğru halilari yikatip takmak lazım o zaman
Ben yenı dıktırdım benım kı tay tuyu ortu ıdı altı latex kaymaz tabandı,Bu ortulerı her makıne dıkmıyor 2 tane ortu 30 TL ıdı dıkım parası ve lastık parası 10 TL ıdı toplamda 40 TL mal oldu benım kı 6 metrekare ıdı
foto koyabilirmisiniz sakıncası yoksa nasıl duruyor merak ettim..
Kime nereye diktirdiniz acaba ben bulamadım birtürlü ya halılarım beyaz ve çok kirleniyor
Kime nereye diktirdiniz acaba ben bulamadım birtürlü ya halılarım beyaz ve çok kirleniyor
bende alacagim intrrnette bi site buldum. nasil bilmiyorum ama yorumlari olumlu
Nooption Canım serılmemıs halını,altını.ve durusunu fotoğrafladım yakın cekımler de dıkıs ızını ve kenar köşelerini cekmiştim ama dosya boyutu büyük dedi kabul etmedı
tşkler zahmet oldu.. gayet şık birşey.. halının kenarları kalkmıyor dimi takınca..
Ben yenı dıktırdım benım kı tay tuyu ortu ıdı altı latex kaymaz tabandı,Bu ortulerı her makıne dıkmıyor 2 tane ortu 30 TL ıdı dıkım parası ve lastık parası 10 TL ıdı toplamda 40 TL mal oldu benım kı 6 metrekare ıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?