Lastikli halı örtüsü diken birini arıyorum

Capyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
13
0
1
35
Merhabalar ben 4 adet 4 m2 halı örtüsü diktirmek istiyorum lastikli ve antibakteriyel olanlardan özel dikim yapan varsa veya tanıdıgnzda olur hanımlar bana irtibat verirseniz hemen irtibata gecerim fiyat fazla tuzlu olmasın teşekkürler:)

Ben yenı dıktırdım benım kı tay tuyu ortu ıdı altı latex kaymaz tabandı,Bu ortulerı her makıne dıkmıyor 2 tane ortu 30 TL ıdı dıkım parası ve lastık parası 10 TL ıdı toplamda 40 TL mal oldu benım kı 6 metrekare ıdı

Ayrıca tavsıyem kalın ve genıs lastıklerı ıle dıktır enı genıs olanlardan aksı halde halını kenarlardan kaldırabılır

Ayrıca tavsıyem kalın ve genıs lastıklerı ıle dıktır enı genıs olanlardan aksı halde halını kenarlardan kaldırabılır

Kime nereye diktirdiniz acaba ben bulamadım birtürlü ya halılarım beyaz ve çok kirleniyor

foto koyabilirmisiniz sakıncası yoksa nasıl duruyor merak ettim..

Kime nereye diktirdiniz acaba ben bulamadım birtürlü ya halılarım beyaz ve çok kirleniyor

bende alacagim intrrnette bi site buldum. nasil bilmiyorum ama yorumlari olumlu

Onlara bende baktım ama kargo parasıyla 70 e denk gelıyordu bırde ne zaman gelecegı ve ne sekılde oldugu bellı olmadıgı ıcın vazgectım,Tay tuyunun de cesıtlı kumasları var ucuzunu yapıyorlar leke tutma ozellıgı olabılıyor , devamlı alısverıs yaptıgınız bır ınternet sıtesı olması lazım o yuzden dıkkatlı olun

Kızlar ben internetten aldım gayet memnunum 15. gün geldi elime.

Nooption Canım serılmemıs halını,altını.ve durusunu fotoğrafladım yakın cekımler de dıkıs ızını ve kenar köşelerini cekmiştim ama dosya boyutu büyük dedi kabul etmedı

Eklentiler

• IMG_5903.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 334
  • IMG_5905.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 288
  • image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 942
Resim yukluyemiyorum sinir oldumbende fazladan 6m2 var arkadas kendime siparis verince istedi sonrada esim razi olmadi dedi bana kaldi 70 tl olan welsoft kumastan yaptirdim isteyen olursa 50 den veririm.

tşkler zahmet oldu.. gayet şık birşey.. halının kenarları kalkmıyor dimi takınca..

Kalkmıyor canım ama kalın lastıkle dıkılırse daha saglam olur dıye dusunuyorum benım bu acemılıgıme geldı salonuma ınsallah daha guzel dıktırmeyı dusunuyorum :)

Cok uygun dıktrmışsnz bem facede bı sayfa bılıyrum 80 100 arası dıkım yapıyor sız nereye dktrdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…