Lastikli halı örtüsü diken birini arıyorum

Cok uygun dıktrmışsnz bem facede bı sayfa bılıyrum 80 100 arası dıkım yapıyor sız nereye dktrdınız

Ben ortulerı ınternetten evmanya.com dan sıparıs ettım tanesı 15 TL ıdı Penye dıkım evıne dıktırdım dıkım parası ve lastık 10 TL ama onceden sorun her penyecının makınesı farklı oluyor

Resim yukluyemiyorum sinir oldumbende fazladan 6m2 var arkadas kendime siparis verince istedi sonrada esim razi olmadi dedi bana kaldi 70 tl olan welsoft kumastan yaptirdim isteyen olursa 50 den veririm.

4 m2 olsaydı hemen alırdım ya

Ya bişe sorabilir miyim, halı örtüsü nedir

Ya bişe sorabilir miyim, halı örtüsü nedir

Halılarımız kirlenmesin diye üzerine örtmek için halı gibi desenleri olan ve lastikleri geçmeleri olduğundan toplanma kayma yapmaz antibakteriyel dır çıkartıp sirkeleyip yıkayabiliriZ yani sürekli halı yıkamaya göndermeye gerek kalmıcak inşallah :)

İlginçmiş:) Teşekkürler cvp için:)

6 metre kare hali için kaç metre kumaş almam lazım

link yazmak yasak olduğu için yazamıyorum ama ben üretimini bizzat yapıyorum hanımlar :)
nur home

Nerde diktirdiniz

Resim yukluyemiyorum sinir oldumbende fazladan 6m2 var arkadas kendime siparis verince istedi sonrada esim razi olmadi dedi bana kaldi 70 tl olan welsoft kumastan yaptirdim isteyen olursa 50 den veririm.
Duruyormu hali ortusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…