lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Hastalığınız nedir?

2000 senesinde anksiyete bozukluğu teşhisi kondu ,zaman ilerledikçe depresyona çevirdi.son 2 yıldır da panik atak eklendi bunnlara.Ancak Allaha şükür bu aralar kendimi iyi hissediyorum.Zor bir hastalık. Allahım kimseye vermesin:Saruboceq:

Ben de aynı durumdayım, anksiyete, bir süre sonra sonuç olarak depresyon.
Off off! Anksiyete, azap gibi, ızdırap gibi bir şey..
Otur da bunun üzerine kitap yaz diyor içimden bir ses!
Öyle can yakıcı ki!

evet malesef öyle.
yazın rahatsızlandım baş dönmesinden dolayı işe bile gidemedim .1 ay raporluydum
snr yeni bir dr da ilaö tedavisine başladık.tedavi olumlu yanıt verdi .
4 yıllık evliyim ve de bu hastalık yüzünden cesaret edip de bebek olayına bile yaklasamadık
Ama artık istiyorum
Yapacak birşey yok bir şekilde bitecek 9 ay :)

Sizin yaş kaç ,daha önce uzman yardımları aldınız mı sonuç vermedi mi

aynıı bizzimki ozaman..
hastalık arkasaşim benimkaydirigubbakcemile3

sanaanda geçmiş olsun...boshayallersmile

aynıı bizzimki ozaman..
hastalık arkasaşim benimkaydirigubbakcemile3

evet sanırım aynı
bu arada bırsey sormak ıstıyorum
kullanıcı adımı nasıl degıstırebılırım kızlar cok alakasız oldu ama CADIARZU

evet sanırım aynı
bu arada bırsey sormak ıstıyorum
kullanıcı adımı nasıl degıstırebılırım kızlar cok alakasız oldu ama CADIARZU

aynıı ankisiyete işteeeboshayallersmile
kullanıcı adını site yöneticisi veya editörlerdeki arkadaşlardan degiştirebiliyosun....modlardan yani.
onların rengii yeşil, kırmızı oluyorrryerimseniben

aynıı ankisiyete işteeeboshayallersmile
kullanıcı adını site yöneticisi veya editörlerdeki arkadaşlardan degiştirebiliyosun....modlardan yani.
onların rengii yeşil, kırmızı oluyorrryerimseniben

saol cnm
sen ne zamandan berı bu hastalığın ıcındesın uzman tedavıısı aldın mı hıc

anladım cnm bıraktığına sevindim çok.

darısı başıma artık

amin arkadaşim...ama tekrardan başalyabilirim..durum ne olur bilmiyorumii
bebek yapmaya ceraret6 edemedimmbilmiyorumkismile

gunaydın herkeseeeee
ama böyle düşünme inşallah baslamazsın bır yıl uzun bır sure atlatmıs sayılırsın böyle düşün

kaç senelık evlısın

ğünaydınnn inşallah elifebilmiyorumkismile
6 yıl olduu:1hug:

bız de 5 e gırecegız mayıs ayındazemuszemus

panık ataktan dolayı mı düşüğnemedın sadece bebek

ben öyle ama bekle bekle zama gectı baya

artık istıyorum sonu ne olursa olsun ölecek değilim ya hamılelıkte pa oldugum ıcın:)))

eyvahedigeldismile

allah mesut etsin bu yüzden evtttt
başaramam diyeee korku işteeeyvahedigeldismile
ama artık bende yrüü be diycemmsempatiksalakcinni

Ben 88'liyim. Uzman yardımı aldım ama anksiyete ile ilgili değil.
Yıllarca başka bir 'problem' ile savaştım.
Şu an anksiyete ile ilgili de uzman yardımı alıyorum.

Yazan kisi kimse, yüregine saglik. Cok güzel ifade etmis. Bende son zamanlar cok kitablar okuyorum yada nette arastiriyorum.
Bende sürekli depresyon, panik atak gibi piskolojik tuhafliklarla ugrasiyorum.
Almanyada dogup yasadigim icin kendimi istedigim sekilde ifade edemiyorum, anlatmak istediklerimi, düsündüklerimi cümlelere dökemiyorum, umarim beni anlarsiniz.
Cok ilginc, artik tesadüf mü yoksa kismet mi bilmiyorum ama bir kac gündür kendi kendime düsündüklerimi bu yazinin bir kisminda buldum.
Hep niye mutlu olamiyorum, niye hep huzursuzum, niye hep korkuyorum vs diyordum ve isyanda ettigim oluyordu (allahim af eder insallah). Sürekli sucu yanlis yerlerde ariyordum..ne bilim eski sevgili, eski dostlar, ailem...herkesi sucluyordum, beni bu hale getirdikleri icin.
Evliligim ilk günden beri hep olumsuz gecti,hic mutlu olamadim. Bir dönem ayri yasadik.7 aydir yine beraberiz ama hep icimde kacip gitme duygusu "olmuyor iste" diyorum sürekli.
Annemle paylasiyorum tabi dertlerimi. Sonra annem bana süpriz olsun diye beni ve kendisini ümreye yazdirmis. Tabi amac sadece süpriz degil, belki orda icimde biseyler olusur diyedir galiba.
Elhamd. müslümanim ama dinim icin ne yapiyorum? hic! Ve bu bende zaman zaman vicdan sizlamasi yapiyordu ama bu düsüncegi hemen siliyordum..niye mi..bilmem, galiba namaz kilmak, oruc tutmak isime gelmiyordu. Belkide süphelerim vardi.
Neyse annem beni ümreye yazdirdigni ögrendigim günden sonra bende panik ataklar basladi. Uzun yillardir yoktu, sadece depresyonla ugrasiyordum.
Allah allah dedim kendime, bu nerden cikti. Yaklasik 3 hafta oldu. Simdi artik bir kac gündür anladim ki, benim imanim zayif ve vicdanim rahat degil. Nette arastirdim ve gercekten imani zayif olan insanlar ruhsal bozuklluklari cikmasi cok normal. Bende artik dinim icin ve sonucta kendim icin elimden gelenleri yapmaya karar verdim. 5 vakit namaz kilamasam bile, icimden geldikce yapicam. Aklima geldikce günde kac kez olursa artik abdest alcam. Dini kitablar okucam, daha cok dualar okuyup ibadet edicem.
Insallah bu dediklerim/yazdiklarim sözde kalmaz.
Cok uzattim kiusura bakmayin ama paylasmak istedim.
/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…