asinaz hanim siz nasilsiniz kullandinizmi hic ilac...bende biraktim ama birakan arkadaslardan destek bekliyorum....zorlandigimda oluyor....cok iyi oldugumda oluyor...tesekkurler simdiden....
ayni bende nisana 2 hafta vardi biraktim....neler yapiyorsun...nisan gibiydi sanırım ..
hayatım düzelmedi o tetikliyor arada epey bunalsamda iyiyim ..
idare ediyorum şükür :):94:
ayni bende nisana 2 hafta vardi biraktim....neler yapiyorsun...
meliss hatırladınmıı beni balsurat :) topiği açann ben o üyelik sildirmiştim bu yenisi
Melissssssssssss :)
Naber?
anammm balımm hoşgeldinn hatırlamammı yaa senle ne çok dertleşiyodukk bebegin oldu ayyyyy
[asiiiiiiiii iyidrrr sennn nerdesin yaaaaaaa
insan bi yazar dimii:)))Buralardayım :))) takılıyorum
insan bi yazar dimii:)))
iymisinn senn
ehh bunda şükürr kuzumİyiyim kız, sen nasılsın?
kızlar merhaba öncelikle bende panik atağım.yaklaşık 1.5 yıl önce atak geçirdiğimde öğrendim fakat ogün beynimde acayip bir yanma hissi vardı psikiyatıra gittik çünkü atağı geçiirdikten sonra mümkün değil uyuyamadım dokror diazem vurdu ve 2 tane işlaç verdi ben ogece nasıl uyuduğuumu bilmiyorum ilçaları 15 gün kadar kullandım ve bıraktım.bu sene haziran ayında yeniden beynimde yanma hissiyle bi atak daha yaşadım yine uykusuzluk ve heran delireceğimi sanıyorum.ve bu ataktan sonra yüzümde çenemde vitiligo cıktı stresten oluyomuş.şu anda bir cildiye uzmanına gidiyorum fakat doktor cilt rahaztsızlıklarının tümümnün stresten kaynaklandığını söledi ve bana bir antidepresan verdi şimdi onu kullanıyorum fakat beynimdeki yanma özellikle akşam üstü fazlalsıyor
anammm balımm hoşgeldinn hatırlamammı yaa senle ne çok dertleşiyodukk bebegin oldu ayyyyy
[asiiiiiiiii iyidrrr sennn nerdesin yaaaaaaa
selam canım nasılsın hoşgeldinn aramıza sende:)merhaba arkadaşlar
melisdeniz sende mi buradasın..selam
iyimm gibi ama ardaa bişler oluuyor sankiii rüyamda korkuyorummhoşbulduk canımm nasılsınnn panik falan kalmadı biişi demi çok iyisinn :))
kızlar nerdesinizzzz nasılsınızz
İyi sayılırım.
Annem ve babam yok 1 haftadır, o yüzden birazcık korkuluyum
Ya böyle işte... senden naber?
geldilermii nazım
iyimi şte
Hayırr, gelmediler.
Ben iyiyim, ilk günlerdeki gibi değilim : ))
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?